♥HALLOWEEN

Hej bloggen! :)

Jag & Camilla har just sett Halloween filmen som gick på tv:n & jag tycker att den är sjukt bra.. den är typ mest bara rolig, haha!

Tidigare ikväll, klockan tio ungefär var jag, mamma, pappa & Camilla på graven & kollade, det är så sjukt fint när det lyser vid varenda grav, nästan iaf. =)

Asså ÅH jag blir så cp.. jag hade ju köpt ett telefonkort & sen när jag skulle fixa så att jag får gratis så funkar det inte!!! Så denna kväll har typ som sagt bara spenderats med Camilla, INTE OK eftersom jag skulle vilja hitta på nåt med nån kompis, MEN näe tydligen inte.

Nu ska jag iaf gå & tvätta bort sminket, sen kanske försöka sova så att jag orkar stiga upp imorgon & baka tårta & även plugga HK, jag peppar.


♥091031

Har just kommit hem från kyrkan, det var minnesgudstjänst ikväll klockan 6 för alla som avlidit detta år & det är så hemskt att vara på såntdär, likaså begravning osv, usch.
Jag  Saknar  Dig  Morfar...♥

Nu ska jag göra efterrätt & sen ska jag & Camilla rusa iväg till statoil, hon skulle tydligen köpa chips INTE ovanligt alltså.. och då ska jag passa på att köpa ett telefonkort. Sen ser jag väl vad jag hittar på ikväll, Ha en fin lördagskväll allihopa!♥


Någon som brukar se Körslaget?=)

♥L Ö R D A G

God morgon allihopa!

Vaknade för typ en timma sedan, då följde jag pappa på affärn & handlade för ikväll. Det är faktiskt jag som ska göra middag ikväll, yaay & imorgon ska jag göra tårta eftersom mamma fyller år imorgon.

Nu har jag just kommit ur duschen & nu ska jag skynda mig upp och sminka mig, Linda & Micke kommer snart & ska äta tårta för Linda jobbar imorgon så då hinner hon inte. Nu måste jag rusa, hörs senare!♥

♥S O V S Ö T T

Nej, nu börjar det bli sent! Ska nog lägga mig i sängen & kolla om det är nåt bra på tv:n innan jag ska sova, börjar faktiskt bli lite trött nu alltså.. men jag brukar bli så jääkla trött när jag ska se tv på kvällarna, vilket jag faktiskt tycker är ganska bra, haha!

Och med denna bild säger jag godnatt :)

Så hörs vi om några timmar, vid 12-1 tiden antar jag, puss♥

♥MUSIC IS MY DRUG


Manian
Welcome To The Club DJ Gollum Remix


Lorentz & M Sakarias feat. Newkid - Lever Min Dröm


Zacke ft Movits - Spela Mig På Radion


Mange Schmidt - Ledig





♥IDOL

Ikväll var Erika tvungen att lämna idol 2009, tycker du att det var rätt person som var tvungen att lämna idol ikväll eller..!?


Jag har aldrig gillat henne särskilt mycket så jag tycker faktiskt att det var bra att hon åkte ut.
ERIK & RABIH är BÄST!!!!

back on track?

Hej bloggen!

Har inte kunnat blogga på jättelänge nu, för att vårat internetbolag (?) som vi hade, slutade gälla för typ 1 & en halv vecka sedan & nu har pappa fixat nåt från telia & det är trådlöst, wiho! Daniel har just fixat igång det till oss.. för att ingen annan kunde i våran familj.. haha pinsamt! Men det dåliga är att min bärbara inte funkar & ingen vet varför, så nu sitter jag vid Camillas bärbara, MEN tack Dalle för att du hjälpte oss :) & som belöning fick han öl av pappa, inte illa, haha!

Idag har jag varit i stan med Camilla, ni kan få bilder på det jag köpte sen. Snart ska jag se IDOL & sen bara ta det lugnt, vad ska ni göra i helgen?♥

YEEES, nu ropade pappa just att han har fixat så att min dator funkar, så nu ska jag ta min lilla dator & sätta mig i tvrummet & kolla runt lite, hörs ikväll!

♥ G O D N A T T

Har fan suttit & pluggat So i två timmar.. ja det är väl vad jag har gjort ikväll, + att jag också har varit ute och gått med pappa. Är snart klar med So:n har typ bara 3 stycken kvar att skriva om, så det får jag göra imorrn på skolan, eller hemma efter skolan.. sen är det väl bara att plugga in allt dedär i huvet, som inte kommer att gå så bra för mig.

Sitter just nu vid den stora datorn uppe, eftersom inte fucking msn funkar på min dator & varför vet jag inte.. men jag får då iaf PEST.

Nu ska jag gå ner & ta av mig linserna sen ska jag hoppa isäng.. & ställa väckaren på halv sju. För varje jäkla morgon vaknar jag prick tio i åtta, haha så knas. Hörs imorgon bitti!♥


söt?

♥ T I S D A G

Har just kommit hem från skolan.. Idag på Hk:n fick vi veta att vi ska ha prov på Tisdag efter lovet & nån dag vecka 48. Asså det är så jäääkla mycket vi ska kunna, Å SKOLAN TAR FAN DÖD PÅ MIG!! & Eftersom det var ganska mycket på provet så delade hon upp det, så vi har alltså två gånger, grymt bra. Men jag kommer fortfarande inte att klara de, HAHA men man hoppas ju alltid... Vi fick typ en stencil med typ 58 sidor första Hk-lektionen som vi ska göra klart själva & sen alltså prov på allt:O

Nu ska jag kolla runt lite på hm, gina osv, sen ska jag be pappa hjälpa mig med So:n HEEHHehhe.


hjärta? OJA♥

♥ 091019

Just nu sitter jag & ser Roast på Berns, men nu vart det just reklam så jag passade på att slänga in ett inlägg. Har inte hunnit plugga nåt ikväll, som vanligt då.. PROV på Fredag & jag har typ hälften kvar att skriva & då har jag ju inte ens hunnit läsa på nåt än.. & jag brukar ha jätte svårt att komma ihåg allt + att dedär provet ska vi typ hålla på i två timmar med, oherre, det längsta provet hittills för mig då, haha. Men jag är säkert klar på typ 20 minter kanske..

Nu ska jag se klart programmet sen ska jag skynda mig upp & tvätta bort sminket & sen ska jag lägga mig & fortsätta att se tv ett tag. puss♥


inte ny..

♥ M Å N D A G

Nu har jag just ätit tårta & jag är mätt som ett jäkla as, men gott var det! & pappa vart då nöjd över det han fick, som tur var :) Vad ska ni hitta på ikväll?=)

Nu ska jag fara & följa Camilla & sola & på vägen dit ska jag tvär springa in på konsum & köpa en doftgrej som jag ska ha i mitt rum, haha! Sen när jag kommer hem måste jag plugga lite SO & sen ska jag se tv resten av kvällen tror jag! Hörs ikväll♥

♥ HÖRS IMORGON BITTI!

God natt alla söta läsare!

Skola om några timmar då..wiho! jag längtar så jäääkla mycke. Skämt åsido, haha. Imorgon efter skolan måste jag skynda mig hem direkt för då ska jag & Camilla fara ut & se om vi hittar nåt till pappa eftersom han fyller hela 48 år (tror jag) imorgon.. brukar vara ganska svårt att hitta nåt, men de löser sig säkert på nåt vis Heheh.

Nu ska jag lägga mig i sängen & kolla i några tidningar innan jag ska sova, är inte alls trött.. men måste fasen försöka sova så att jag orkar stiga upp I TID imorgon♥


MALÅÅÅåå SNAaaaaaaaaARt ????♥

♥ TUMMEN UPP



Någon fler som ska se Vem kan slå Filip & Fredrik nu?=)

♥ 091018

Tog just en powernap, det behövdes verkligen, haha! Nej, nu måste jag faktiskt ta & skynda mig.. har dock mycket som ska göras innan klockan åtta. Jag måste... städa mitt rum (bädda rent i sängen, dammsuga osv) försöka hinna göra klart So:n, duscha osvosv.

Så... nu ska jag inte sitta här & slösa bort en massa tid.. & det är förresten One Tree Hill klockan 18.05. Men jag hinner väl iaf städa innan dess & då får jag väl göra resten efter klockan sju. puss♥

♥ S Ö N D A G

God morgon allihopa!

Nu sitter jag här & lyssnar på musik & kollar runt lite på nelly, har hittat ett skopar som jag kanske ska beställa. Men jag vet inte om jag kan, eftersom pappa fyller år imorgon & mamma om drygt två veckor.. så då måste man köpa nåt åt dom & snart måste man ju börja köpa julklappar också + att jag måste köpa kläder & skor innan julfesten också.. det är ju bara drygt två månader kvar till dess.

Vad ska ni hitta på idag?


puss eller fis?♥

♥ S O V S Ö T T

Nej hörrni, nu börjar det bli sent! Ska nog gå & lägga mig i sängen nu & kolla om det är nåt bra på tv:n innan jag ska sova, så att jag kanske orkar stiga upp någongång!

GODNATT!


jag saknar diggg!
tiden med dig, var den bästa..

♥ ÄNTLIGEN

YES äntligen har jag jag & Camilla fått ut frisyren sen igår när hon gjorde den. Hon tuperade alltså hela håret först, sedan satt hon bara upp håret i en knut & det vart faktiskt rätt bra :) Men det tog bara 45 minuter att få ut helvete.. vi sa att det var första & sista gången jag hade dendär frisyren Haha.


Efter att hon hade tuperat håret, MYCKET vackert.. eller så inte! Kanske ska börja ha sådär eller vad tycker ni..!? ;)
& jag glömde såklart bort att ta ett kort när det var klart..

♥ L Ö R D A G

Hej alla fina läsare!♥

Vaknade klockan 3 idag. INTE OK! Så jag hann inte följa med till Arvidsjaur.. dom kom typ just hem när jag vaknade. Men iaf så tog jag en dusch då & sen fixade Camilla håret på mig & sminkade mig osv.. bara för att hon ville pröva eftersom hon går frisör, Haha inte kul.

Nu ska jag skynda mig upp & äta.. sen ska ja fråga om Wendy vill hitta på nåt.

Ha en trevlig lördagskväll♥











HAAHA okej, stan i somras?

♥ I D O L

Har just sett klart idol & jag tycker att Erik & Rabih var bäst ikväll helt klart!!!!
Vilka är era favoriter?♥

Just nu sitter jag vid Camillas bärbara dator uppe i hennes rum & medans så lockar hon mitt hår & vi lyssnar på some music.. Nu ska hon locka klart sen ska vi spela kort en stund innan jag ska sova! Ska kanske till Lycksele eller Arvidsjaur imorgon med mamma & pappa, dom ska tydligen köpa en ny tv, Haha det vore då på tiden iaf.




OHERRE så bäst dom var ikväll♥

♥ F R E D A G

Kom hem från en låång skoldag för ett tag sedan, Torsdagar & Fredagar är fasen dom drygaste dagar som finns.. & på musiken idag var det ju ''jätte kul'' vi skulle sjunga... & det är ju min starka sida.. nä verkligen inte! Så ja orkade inte vara med Haha.

Vad ska ni hitta på i helgen?=)
Själv vet jag inte riktigt.. Camilla kommer hem från Skellefte ikväll & då ska jag be hon klippa mig, eller imorgon. Hade bara tänkt klippa snelugg & lite uppklippt med etapper om jag nu vågar lita på henne heheh :) Sen kanske jag frågar om någon vill hitta på nåt med mig imorgon :)

Nu ska jag på skoaffärn med mamma, hörs om ett tag♥

♥ GODNATT

Har just sett klart de jag såg på tv:n, såg bl.a Inlåst & Comedy fight club. Känner faktiskt att jag börja bli lite trött så nu ska jag hoppa isäng, det blir alltså en ganska tidig kväll för mig & ska se om jag är ''piggare'' på morgonen.. eftersom jag går isäng strax efter klockan 11, vilket jag egentligen inte tror Haha.

YES imorgon är det Fredag vilket innebär att det faktiskt är helg.. så jävla sköönt. Vi har musik på skolan imorgon & det gillar jag verkligen inte! Var ju borta förra Fredagen & alla pratar typ om att vi ska skriva någon uppsats eller nåt.. måste nog höra med Robin imorgon.


GE MIG SOMMARLOV?
& med denna bild säger jag godnatt :)

♥ NU UT

Nu ska jag skynda mig ut & gå, blir inte så långt ikväll eftersom jag ska se tv klockan åtta & sen så har jag tv till klockan 11. Så jag kommer nog bara att se tv hela kvällen antar jag. Vad ska ni göra senare ikväll? =) Nä, nu måste jag skynda mig, så hörs vi helt enkelt senare♥


hjärta

♥ T O R S D A G

Hejsan!♥

Har just kommit hem från skolan, slutade klockan 3 idag. Jag var också hos tandläkarn klockan 11 idag & bedövningen har just släppt, satan så skönt!!! På klasströjan bestämde jag mig för att skriva Storemma på framsidan av tröjan & RUMPNISSE på byxorna på rumpan heheh, så Hanna ska beställa dom ikväll tror jag & då kanske dom kommer om en till två veckor. :)

Såg att jag hade fått hem skolfotona nu & jag säger bara en sak USCH hur jag såg ut... HAHHAA kolla mina ögon:O (okej inte för att man såg så mycke men..)


HEHE 9C
NORRMEJERIER...
UTAN OSS GÅR NORRLAND UNDER!

♥ CRIMINAL MINDS

Ligger i sängen & ser CRIMINAL MINDS nu som går på 5:an, har aldrig sett det förr så jag vet inte om det bara är repris eller inte heehe. Det är tammefan aldrig något bra på tv:n nuförtiden. Ska se klart detta program nu sen ska jag läsa FRIDA & VECKOREVYN ett tag innan jag ska sova, såg att jag hade fått hem dom igår.

WIHO! Såg just på reklam att ''VEM KAN SLÅ FILIP & FREDRIK'' börjar om på Söndag klockan 20.00, asså fan så bra det är eller hur!? puss♥


♥ R U B R I K

Vad har ni gjort ikväll?♥

Jag har vart hemma själv från klockan 3 idag & kommer säkert att vara det tills klockan tio ikväll.. Jävligt skönt, eftersom det inte händer så ofta! Har typ bara suttit vid datorn & har också hunnit vara ute & gå en sväng.. HAHA lite jag höll på ramla typ 58 gånger? Det är fan halkigt som satan ute nu, plus när man har en hund som dra i sinne när hon ser en annan hund, inte lätt alltså..

Tror faktiskt att jag ska upp & baka nåt nu, för nu har jag absolut ingenting att göra & då kan man alltid baka, eller hur!?.. egentligen INTE OK menmen.. hörs ikväll nån gång♥


fettt00oW

♥ O N S D A G

Hej alla glada läsare!♥

Kom hem från skolan för ett tag sen och då kom just Linda & frågade om jag ville följa & handla så jag följde hon en snabbis.

Idag på skolan skulle vi bestämma vad vi själva vill att det ska stå på våra klasströjor & jag vet inte alls vad jag ska skriva.. Kanske Storemma på framsidan på tröjan & RUMPNISSE på byxorna på rumpan? ;) Jag tog iaf XL på både tröjan & byxorna & svart färg. aa måste iaf bestämma mig innan imorgon vad jag ska skriva eftersom dom skulle beställa dom på fredag tror jag. Och vi har bestämt att vi inte ska ha '' NU STICKER ELITEN... KVAR BLI SKITEN'' på baksidan, så vi ska bara ha ''FEM IG ÄR FLER ÄN FYRA MVG!'' på baksidan & alltså ingenting på framsidan, blir nog bäst så :)

Vad tycker ni att jag ska skriva?=) kom gärna med förslag.. tack


YEY

♥ R U B R I K

OKEJ, inte dom bästa bilderna men.. dehär köpte jag idag


Uggs - Dinsko (HAHA syns typ som storlek 45?)


Jeansleggings - Vero moda


Vantar - Accent



& nya Linser

♥ HEMMA

Äntligen hemma! Det har vart en dryg men ändå ganska rolig dag i Skellefte :) Jag hittade väl inte så mycket, men iaf Uggs, jeansleggings & typ vantar. Ni fan få bild sen, eller nåt sånt. For till Camillas jävla rum halv 6 & var där tills mamma & pappa kom & hämtade mig typ halv nio. Hon lockade bl.a håret på mig & vi gjorde fruktsallad och blablaba.

Jag orkar fasen inte duscha ikväll, så jag får nog göra det imorgon på morgonen.. Nu ska jag upp & tvätta bort sminket sen lägga mig & se tv.


HAHA passar jag inte i krull så säg.. get :)

♥ SHIET

WIIE   såg   att   jag   hade   fått   4   kommentarer   bara   för   några   minuter   sen!!!!!♥   &  statistiken   hade   förändrats.  JAG   BLIR   SÅ   GLAD!!!!  Fortsätt  så  &  kommentera. Kul att ni har hittat hit & hoppas att ni stannar kvar!♥


jag är typ happyface just nu? Hehehe :)

(lät typ värsta hur glad som helst över 4 kommentarer? Men ni anar inte hur glad jag blev när jag såg det eftersom ingen brukar kommentera..) FORTSÄTT NU BARA!

♥ HÖRS IMORGON BITTI!

Nej, nu börjar det bli sent!? Ska nog lägga mig i sängen nu & se tv ett tag innan jag ska sova & jag får inte glömma att ställa väckaren på klockan halv 7 kanske.. så jag inte försover mig, dock är jag inte alls trött menmen! Ska kolla i stan imorgon om jag hittar några Uggs & ska även kolla om en plattång, men nu bara för att jag är ute efter de kommer jag inte att hitta ett piss.. brukar vara så.

Godnatt & sovsött, så hörs vi imorgon när jag kommer hem, säkert vid 9-10 tiden♥

BABYLISS, PLATT&LOCKTÅNG fan vad den verkar bra! :)

♥ ROAST PÅ BERNS

Hejsan =)

Vad har ni gjort ikväll?♥ Själv har jag typ bara sett tv & suttit vid datorn & kollat på lite olika ''klädsidor'' tex gina, hm nelly osv, finns så mycket fint. Nu har jag just kommit ur duschen & nu måste jag skynda mig upp & föna håret för att om typ en kvart börjar Roast På Berns & det är sjukt bra! nu ska jag upp, puss♥


♥ M Å N D A G

Hemma nu! Eller jag har väl varit det ett bra tag. Heheh. Det hände väl inte något speciellt idag på skolan. Vi fick veta att några från Nilaskolan tydligen får fara till Ryssland 1 vecka i Maj, typ spela basket eller någon annan sport & se hur dom har det är osvosv & det värsta är väl att dom stackarna som ska dit ska åka buss ända dit, snacka om drygt! Men det skulle säkert vara jätte roligt att få fara dit & se hur dom har det :) Men jag anmälde mig då iaf inte! Jag tror faktiskt att jag skulle kunna anmäla mig om det inte var för att spela basket eller någon annan sport..

Imorgon ska jag ju till Skellefte, vi far nog ungefär klockan nio så vi lär väl vara framme halv 11. Då kanske jag ska vara med LILLTOBIAS en snabbis innan han börjar skolan kvart över 12 tror jag han sa.. Blir väl trevligt om jag nu ska vara med han, vet inte än. Heheh :)

Kommer förövrigt inte att ha nåt att göra mellan klockan 6 & 1 eller två timmar framåt, (medans mamma & pappa ska vara på föräldramöte) så om du vill va meme hör av dig??? Om DU har mitt nummer ;)


världsbäst!♥

♥ HÖRS OM ETT PAR TIMMAR!?

Nej nu börjar det bli sent! Har just sett klart tv så nu ska jag lägga mig i sängen & försöka sova, tror inte det kommer bli något problem eftersom jag är sjukt trött...

GODNATT!

♥ USCH

Hej alla söta läsare! =)

Är sjukt trött... men ska inte sova än! Måste vänta 1 timma till för då ska jag se tv. Jag har sjukt jäkla mycke som ska göras klart i skolan, bl.a engelskan som skulle vara klar för två veckor sen tror jag, svenskan, So:n & typ omprov i NO skulle jag tro. FAN vad jag är kung i skolan !? Kanske borde börja plugga lite, eller vad tror ni!?..

Nu ska jag fortsätta att klicka runt tills tv:n börjar klockan 1 ungefär..

många kramar♥


bild sen i somras

♥ SKIT OCKSÅ...

ÅH, blir inte Skellefte för min del imorgon! Pappa kunde tydligen inte ringa till nån lärare & han tycker att det räcker att jag är där på Tisdag.. men det tycker verkligen inte jag, vill ju dit imorgon. Så irriterad jag blir.. Så nu blir det alltså skola imorgon, inte taggad! fyfaan.

Just nu sitter jag & lyssnar på Luffarn & JonasH - Vi tar er jorden runt & har just sett One Tree Hill, det är så sjukt bra.


grymt duktiga dom är!?.. ;)


Dom uppträdde på 60-tals veckan i Malå i somras, awesome? :)

♥ SKELLEFTEÅ IMORGON ELLER INTE?

Har just försökt att plugga.. men det går fan inte JAG FATTAR INGENTINGGGG & DET STÅR INGENTING I BOKEN!!!! ÅH så irriterandes.. Seriöst jag ger fan upp nu! HEJ IG? =0

Vet inte om jag ska följa Camilla till stan imorgon, med bussen klockan 6 på morgonen.. eller om jag åker med mamma & pappa på tisdag. För då hade dom tydligen föräldramöte klockan 7 eller nåt & på tisdag ska jag på Trl & på Selins. Jag tycker att det är lika bra att fara imorgon, men det tycker tydligen ingen annan. Haha. och det är inte ens säkert att jag får ledigt imorgon från skolan.. eftersom vi måste skriva på nåt papper & visa upp för en lärare innan man får vara ledig & dom måste lixom ''godkänna'' det, aa det blir fan bara värre & värre i Malå? =0 Lixom förra året räckte det att man ringde dagen innan och sa att man skulle vara ledig, men tydligen inte nu längre..

Ska be pappa ringa till nån lärare snart & fråga om jag får vara ledig imorgon & på tisdag, men på tisdag måste jag iaf vara ledig så det kan dom fan inte neka.. men om jag inte får vara ledig imorgon så måste jag ju ändå på skolan så då måste jag ju skriva på ett sånt där papper ikväll och lämna in.

Nu ropar Camilla.. så nu ska jag upp & äta, hörs senare♥


gode bra^

♥ S Ö N D A G

Godmorgon på er!

Herregud! Jag vaknade klockan nio.. mycket ovanligt, men så skönt då sover jag då iaf inte bort hela dagen! Så vad händer idag!? Hm.. måste plugga, plugga & återigen plugga & måste även hinna ut & gå en sväng.. ska fråga om Camilla vill följa :) Nu måste jag skynda mig & hoppa in i duschen så jag hinner göra nåt idag.


jag saknar dig morfar...

♥ P I G G ?

Hej bloggen =)

Okej, klockan är nu några minuter över halv ett & jag är inte alls trött!?.. Kanske eftersom när jag kom hem från jobbet igår klockan 2 somnade jag & vaknade halv åtta & då var jag hur pigg som helst.. Har nog kommit fram till att man blir fasen trött när man jobbar inom äldreomsorg. eller var tror ni?..

Ska nog lägga mig i sängen nu & kolla på musikalerna ett tag!


på skolan för två år sedan..!?

♥ SOVSÖTT

Hej allihopa! Haft en bra kväll?♥

Just nu sitter jag & lyssnar på musik & funderar på att hoppa i säng eftersom jag börjar klockan sju imorgon, & vi har en delad tur imorgon som de kallas.. börjar ju som sagt klockan sju till klockan 1 sen är vi lediga till klockan 4 & sen jobbar vi till klockan tio & sen slutar vi.. kändes grymt jobbigt! Men jag skulle få sluta efter klockan ett, så jag kanske kör på de :)

Nu ska jag upp & tvätta bort sminket sen ska jag fasiken sova..

♥ NU MOT ÄNGLAGÅRD!

Blev Norsjö idag, vi for klockan nio & nu har vi just kommit hem, så vi var ju inte där så länge.. eftersom jag & mamma börjar jobba klockan 1. Kommer att missa Idol ikväll, ska prata med mamma och fråga om jag får sluta klockan sju eller nåt, aja ser väl hur det blir med den saken, annars så får jag väl se reprisen på söndag.

Nu måste vi skynda oss att rusa iväg, hörs ikväll!♥


schtaan för typ två år sen?..

♥ U S C H

Nyss när jag satt & spelade kort med Camilla såg jag en spindel på golvet, typ 1 meter ifrån mig.. & helvete vad jag skrek, sket fan ner mig & innan Camilla fattade vad jag skrek åt.. HAHAH usch vad hemskt! Spindlar är tammefan det äckligaste som finns..


bästa kvallan..
men kolla så vacker spindel?♥♥♥

GODNATT & SOVGOTT mina underbara läsare..♥

♥ S K E L L E F T E Å

Kom just hem från Skellefteå, jag mamma & pappa for dit tvärt bara för att hämta Camilla.. onödig resa må jag säga! Men det är ju skoj att åka bil så.. Om jag, mamma & Linda inte ska fara till Norsjö imorgon, ska jag & Camilla fara på Nystedts innan jag far och jobbar. Så det blir ju perfa :)

Nu ska jag se SOS Gute som går på kanal 5, efter det ska jag se Inlåst som börjar klockan 21.00 på 4:an


Inlåst

♥ KLASSTRÖJOR

Var ju borta i fredags när min klass pratade om vad vi skulle ha på våra avslutningströjor.. Fick även hem bilder & papper om det, så ska jag väl skriva under det & lämna in.

bästa kvallan jagvet..

(framsida)                  (baksida)

Så ska våran klasströja se ut, & jag antar att på baksidan ska alla skriva sitt eget namn :)

Jag tycker att det var skitkul, Haha :)

♥ T Ö N T I G T...

Gick just och hämtade posten & såg att jag hade fått ett brev från skolan.. när det var föräldramöte den 1/10 så hade tydligen föräldrarna kommit överens om dessa regler och förhållningssätt ska gälla:

  • Dag före skoldag ska barnen vara hemma senast klockan 22.00, gärna tidigare.
  • På fredag / lördag ska barnen vara hemma senast klockan 23.30, gärna tidigare.
  • Vi föräldrar ska inte bjuda på eller köpa ut tobak till ungdom under 18 år eller alkohol till ungdomar under 20 år.
  • Föräldrar som upptäcker ungdomar som är inblandade i ''tråkiga händelser'' (t.ex. fylleri, snatteri, skadegörelse) ska kontakta respektive ungdoms föräldrar.
  • Dag för skoldag ska ungdomarna stänga ner all elektronik senast klockan 22.00. Mobilen lämnas i annat rum.
  • När barnen ska sova över hos varandra, ska föräldrarna kolla upp att det inte är ''FF'' där.
AWESOME?
Man ska tydligen om man vill, skriva under detta papper & lämna in till sin lärare.. Men jag ska då verkligen inte göra det! Jag tycker att det är jätte töntigt.. & jag säger bara hur många kommer att följa detta?

♥ T O R S D A G

Godmorgon på er! Vaknade för ungefär en timma sedan, jag har legat kvar i sängen & sett tv & har inte orkat stiga upp förens nu. Vet inte vad jag ska hitta på idag.. en sak som jag måste göra är iaf att börja med SO:n, vi har typ prov om två veckor & jag har inte ens börjat.. inte bra & engelskan måste jag också göra klart.

Imorgon börjar jag inte förens klockan 1 & på morgonen ska jag, mamma & Linda fara till Norsjö tror jag, vet inte riktigt vad vi ska göra där, men de lär jag ju se hehe :)

Nu ska jag upp & äta nåt sen hoppa in i duschen..


old pic, men..
VI är tuffa, ya00?

♥ O N S D A G

Hejhej mina söta läsare! Har ni haft en bra dag? =) Det har då iaf jag haft, försov mig lite imorse, vaknade halv sju & jag började ju klockan 7, men jag hann så det var ju lugnt & pappa skjutsade mig som tur var, eftersom det hade snöat ungefär 15 centimeter under natten & det gillar vi inte! Idag på morgonen fick jag följa med Siri till Rökå & blablaba, det var ju roligt, så att jag inte behöver följa med mamma hela tiden.. & Siri är så himla trevlig så det gick ju toppen :) På eftermiddagen fick jag vara med & spela bingo med några vårdtagare, det kom två damer säkert från Malå antar jag & höll i bingon.. så jag satt & hjälpte en tant & hon är supersöt så det gick jättebra! :) Själv skulle jag nog tycka att det skulle vara ganska kul att tex på Onsdar få spela bingo tillsammans om man bor på ett ålderdomshem, ist då för att bara sitta inne i sin lägenhet & se på tv osv. Slutade iaf klockan 3 idag (skulle egentligen ha slutat klockan 4) men jag & mamma tog friskvård en timma och for ut och gick en sväng med hundarna.

Nu måste jag skynda mig upp & kolla om kakan är klar som jag har bakat, sen ska jag nog se tv. Är ledig imorgon, YES.


M I L O U


F R E J A

♥ T I S D A G

Hejhej. Har just kommit in, har varit ute & gått en sväng med Freja & jag säger bara en sak, det är svinkallt ute. Usch. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen & ta en låång dusch. Sen måste jag plugga lite, skriva på ett praopapper vi fick blablaba, jag har aldrig skrivit på & lämnat in det papperet.. men jag kanske ändå måste ta & göra det den här gången.


asså gud så hemskt med vinter.. personligen ser jag verkligen inte fram emot den. Jag hatar verkligen vintern..

♥ Hemma

Har just kommit hem efter en lååång eftermiddag, när klockan var tre, (alltså när jag hade varit där i två timmar) kändes det typ som jag hade varit där i åtta timmar.. Hehe aa. Jag fick väl inte göra så mycket, servera middag, diska osv.. & alla som bor där är ju så himla söta :) Imorgon börjar jag klockan sju till fyra, så då blir det att stiga upp klockan sex på morgonen, få se hur det kommer att gå.. Så nu tror jag att jag ska skynda mig upp & tvätta bort sminket sen lägga mig & se tv ett tag.

stora kramar♥

Mot Änglagård

Börjar om en halvtimma, så nu ska jag skynda mig upp & he på mig lite mascara sen måste vi nog skynda oss att rusa iväg, hörs väl ikväll♥

♥ G O D N A T T

Har just målat klart naglarna, nu ska jag lägga mig och se om det är nåt bra på tv:n & sen ska jag sova så jag orkar stiga upp imorgon för att fara och praoa på Änglagård, kanske hinner fara ut & gå en sväng på morgonen, Hörs imorgon mina söta läsare♥


resultatet..

S Ö N D A G

Har just kommit in har varit ute och gått en sväng med Camilla. Imorgon är de första dagen på praoen och jag ska ju vara på mammas jobb, jag taggar? Börjar inte förrän klockan ett, värsta awesome.. men då slutar jag typ halv tio & på torsdag är jag ledig men då ska jag vara där på Lördag en stund ist, blir säkert perffa.
Nu ska jag skynda mig upp & se One Tree Hill.♥

TRÖTTER?

HejHej! Kom in för ett tag sedan, har varit ute med Camilla & gått omkring i lilla Malå där det visst skulle vara festligheter ikväll;) men det var fan inte livat. Och Camilla var tydligen asrädd för cykelturken ikväll.. som alla kallar han. Man har ju hört talats om honom. Han har bla varit inne på mammas jobb och hållit på, följt efter/jagat många personer, varit på sjuåringar osvosv.. USCH säger jag bara! Så passa er malåbor som är ute sent på kvällarna. Hörde faktiskt att han skulle flytta, ända ner till Malmö, gud så bra :) då kanske man kan känna sig säker i Malå igen?;)

Just nu sitter jag i Camillas säng & har hennes bärbara dator i knäet, och hon har somnat.. inte social människa precis. Nu ska jag skynda mig ner till mitt rum..


peace

L Ö R D A G

Herregud! Vaknade klockan 4 idag, inte bra. Då kom just Linda, Micke & Camilla hem. Linda & Micke for till stan idag & då åkte Camilla hem med dom. Hon som skulle klippa mig idag.. men då glömde hon såklart saxen osv i stan, INTE OK. Har som inga planer för ikväll, får väl se vad som händer. Vad ska ni hitta på ikväll?


Attans

INTE PIGG

Har suttit uppe och sett tv med mamma, pappa och Lasse typ från kockan åtta?.. och lyssnat på allt dom har pratat om blablaba. Pappa gick och la sig halv tolv eftersom han ska upp och jobba om cirkus 2 timmar. Men mamma och Lasse hade trevliga samtalsämnen, bla om varför tjejer sminkar sig. Hahaha seriöst varför sitta och snacka om de? och dom är inte nykter heller eller iaf inte mamma. När jag skulle gå & ta av mig linserna för typ 45 minuter sedan hade dom iaf somnat. Jag tyckte att det blev tyst & då kolla jag bak då hade dom somnat, så skönt. Dom kunde fan inte hålla käft där ett tag, dom prata i sinne. Hörde faktiskt att Lasse vaknade just när jag gick till toan för att ta av mig inserna & nu vet jag inte om han har farit hem eller om han sitter uppe i sin ensamhet och kollar på mtv som vi gjorde för några timmar sedan, roligt liv? Om inte Tobias hade smsat med mig inatt hade jag typ varit döööd nu, så tack tönt;)
OKEJ, nu måste jag upp och kolla om han har farit hem eller nåt sånt, sen mot sängen.

GODNATT♥

ÅH:(:(:(

NEEEj. Jon åkte ut ur Idol ikväll:(... Han var ju värsta bra, eller jag tycker iaf att han var bäst typ allra första gången men han var ändå bra ikväll eller hur?
Tur att iaf Erik och Calle är kvar & RABIH så jävla bra han är alltså!

Calle, Erik & Rabih dom är ju bara bäst av alla som är kvar nu!!!!!♥


Jon, ÅH vad duktig du har varit i hela din idolresa :) Synd att du åkte ut ikväll, men du har varit otroligt duktig!♥
Tycket faktiskt att fel person åkte ut ikväll, Camilla skulle ha åkt ut ist, hon var inte alls bra!

I D O L ♥

Hej bloggen! Idag fick jag hem min jacka som vi beställde för ungefär 1 månad sedan, man fick köpa den för typ 29 kronor om jag inte minns fel om man beställde något annat för 300 kronor typ, så mamma beställde en tröja till henne. Har just ätit efterrätt & nu är jag sjukt mätt, men gott var det. Linda, Micke & Lasse är här så dom åt också. Just nu ligger jag i soffan i tvrummet och ska fortsätta att se Idol, hörs ikväll♥

F R E D A G

Vaknade klockan åtta imorse & hade jävligt ont i huve så jag gick upp och tog en treo & sen gick jag och sov igen, så jag stannade hemma från skolan idag! Vaknade för ungefär 2 timmar sedan, och jag har hunnit få i mig en kycklingsallad, och huvudvärken har gått över. Asså gud, ni vill verkligen inte se hur jag ser ut runt näsan nu, sen dom brände på sjukan igår ser det förjävligt ut & jag får inte bort det..
Vad händer ikväll?=) För mig blir det nog bara att ligga hemma och se tv osv.

NU mot duschen♥


Inte det godaste. Men TACK för att det finns treo. Huvudvärken går över...

Å H

Oj, så mycket bättre det blev när dom brände i näsan? Eller så inte! Jag låg och såg tv, inlåst & skulle skynda mig upp på pausen, för att tvätta bort sminket & jag var så försiktig som möjligt, och då började det att blöda igen.. Fick inte stopp på det först, men sen fick jag någon tablett av pappa som skulle lösas upp i vatten och sen tog jag en bomullstuss och blötte med dendär tabletten och stoppade upp i näsan, och tro mig, DET FUNKADE EFTER ETT TAG. Så det blir nog att ta med sig en sådan tablett till skolan, så då har jag ju om det skulle börja blöda på skolan igen. ÅH då fick jag inte se inlåst, men då får jag väl se reprisen.

NU sängen. Godnatt♥


myyys

T O R S D A G

Åh jag har ont i huvet, näsan.... och jag fryser! Inte kul, ska kolla febern sen. Pappa har farit på föräldramötet nu & jag hoppas att han kommer att prata med mina klassföreståndare om klassresan osv, jag ska verkligen inte med! Så då får jag höra när han kommer hem. :)
Ska gå & hänga upp ur tvätten nu, sen får jag se om jag lägger mig och vilar eller om jag sitter vid datorn tills Idol börjar. Blir nog en tidig kväll känner jag.


Vill se, någon som vet när den går på bio i Skellefteå? (A)

S J U K A N...

Kom just hem från sjukan, & vad har jag gjort där?
När vi skulle börja språkvalet klockan ett idag gick jag och Ronja ner och satte oss på en bänk, för vi orkade inte läsa uppe i klassrummet. Sen kände jag att jag började blö näsblod så jag gick till toan, och det började bara blö mer & mer... Efter ett tag kom Ronja och frågade hur det gick.. & det blödde ju jättemycket. Vi gick till soffan i kosmos och vilade för att se om det skulle sluta blö, men det fortsatte bara. Och Anette hade sagt att jag skulle sitta och vila osv & skolsköterskan var inte på skolan idag så jag kude inte gå dit. Efter det typ hade gått tjugo minuer ungefär hämtade Anette Ulrika och jag vet inte varför... och hon trodde tydligen att hon skulle få stopp på näsblodet men det fick hon inte. Hon ringde pappa och blablabla, han kom efter typ 10 minuter & då hade det gått 35 minuter? och det hade inte slutat blö. Så jag & pappa for upp på sjukan och där brände dom i näsan OCH det gjorde ont som satan!

Men det är inte ovanligt att jag blör näsblod, brukar göra det ganska ofta och det är DRYGT. Nu hoppas jag att jag inte kommer blö på ett tag eftersom dom brände på sjukan. OCH ett stort tack till Ronja :)♥ Hon satt och gjorde mig sällskap och typ torkade upp blod från golvet och allt, hihi sweet. Ronja sa att hon aldrig i hela sitt liv har blött näsblod. Haah jag säger bara va glad!
Som sagt det blödde otroligt mycket.


glömde att ta ett kort, Haha.
RSS 2.0