Snart ut

Har just fixat klart mig, så nu är jag redo för att dra ut och har roligt med vänner. Sitter nu och lyssnar på musik och väntar på att Ronja ska höra av sig. Sen får vi se vad vi hittar på, vet inte om vi ska se film, vara ute eller vad vi ska göra, men det kommer att bli toppen :)

Ikväll?

Kom nyss ut från en varm dusch så nu känner jag mig fräsch. Sitter och lyssnar på musiik och försöker få tag på ronjaaa. Ikväll ska vi äta goomat och senare ikväll blir det säkert att vara med några, kommer bli toppen :) Nu ska jag börja fixa mig lite, kanske kör på lockigt hår ikväll, vi får se


Gott nytt år om 9 och en halv timme



Snart börjar det nya året och mitt mål är att göra det bästa utav alla
situationer under år 2010. Vi får se hur det går. Och idag på självaste
nyårsafton har jag bestämt mig för att inte ha klänning som alla andra.
Jag kör på ett par leggings och en fin tröja till.

Jag har under 2009 hunnit med..



druckit alkohol 
rökt vatten pipa 
däckat  
fått minneslucka 
varit kär 
älskat / älskar någon av motsatta kön 
fått ett sugmärke 
gjort ett sugmärke 
haft oskyddad sex 
haft ett förhållande i över en månad 
kysst en främling 
strulat med någon av samma kön 
strulat med någon av motsatt kön 
sovit i samma säng med någon av samma kön 
sovit i samma säng med någon av motsatt kön 
lekt med någons känslor 
gråtit dig till sömns 
vaknat av att jag gråter 
skrikit ord som hora/slampa till nån 
slagit till någon 
blivit slagen 
lärt känna över 10 nya människor 
åkt skidor 
varit på solsemester  
badat i havet 
haft snöbollskrig 
tittat på en hel fotbollsmatch 
inte sovit på en hel natt 
varit på sjukhuset 
sovit över 12 timmar 
sett en film mer än 10 ggr 
fått IG 
åkt buss i över 10 timmar 
vart ute en hel natt 
har blivit tagen av polisen 
svikit en vän 

När jag läser igenom detta ser jag att ungefär alla med hände under 2007 istället...
och jag ångrar det som satan

03:09

Blev sent igår, gick och la mig klockan 7. Satt vid msn och skrev med massa roliga personer och spelade sten,sax påse med tobias, och det gick inget vidare.. DU är kung :)  Vaknade sen vid halv fyra och nu är jag verkligen inte ens trött. Kommer säkert bli en lika sen kväll nu. Ikväll har jag bara sett film och spelat yatzy, suuper kul :)



Jag när jag hade ljust hår

Jvm ikväll då..

Hejhej! Har varit i Skellefte idag med Camilla och sprungit på stan hela dagen, hittade två tröjor, två leggings, massa trosor och ett par skor. Men jag hittade verkligen inte en jacka.. som jag verkligen behöver! ÅH så irriterad jag var där ett tag. Jag ska ju som tur är ner till Skellefte den 11 januari igen & det är ju inte så länge kvar, så då får jag hoppas att jag hittar en jacka då istället. Ikväll ska jag se jvm från klockan 12 till 2 på natten, suuper kul :)


VILA I FRID



Vila i frid..:(

29-årig man försvunnen i Malå


En 29-årig man försvann spårlöst från sitt hem i lördags...

läs hela länken här

Ändrade planer

Somnade kanske vid halv fem.. det är fan omöjligt att somna nu för tiden. Det blev iaf inget Skellefte idag, det blir imorgon med Camilla istället. Måste kolla om en ny jacka och även om ett par nya skor. Ikväll ska jag försöka gå isäng klockan tio, suuper kul




Godnatt

Har just sett en film på datorn, En lysande jul. Den var faktiskt inte så bra som jag trodde egentligen, men lite rolig var den faktiskt.

Sitter nu och lyssnar på musik och funderar på att krypa ner i sängen. Imorgon ska jag ju till Skellefte, men jag vet inte än om det blir med Ronja... Om det inte blir med henne så följer Camilla med istället. Blir toppen vilket som :)


söndag

Godagens. Idag har jag inte gjort ett piss.. vaknade vid halv tre och då har man ju liksom sovit bort hela dagen. Imorgon ska kanske jag och Ronja till skellefte och stooorshoppa, kommer bli toppen :)



min brutta

Sällskapsresan



Vaknade kanske vid 1 idag av att Micke kom och typ hoppade på mig.. fast jag steg inte upp förrän kring klockan 2. Då gick jag upp och åt julmat... igen. Nu har vi just fikat gooodfika och nu sitter jag och ser på Sällskapsresan 2 - Snowroller som går på 1an. Ikväll blir det nog bara att vara hemma och se tv och ta det lugnt

Godnatt

Har spelat massa roliga spel under hela kvällen, men mitt lag förlorade hela tiden, undra varför hah.. vi var fan för värdelösa. Men kul var det iaf! Har glömt att ta kort under dagen/kvällen, och jag som hade tänkt bjussa på några bilder.
Jag har verkligen haft en underbar julafton med massa mys, skratt och god mat och allt annat. Hoppas att ni också har haft det. :)

Nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt


tänkte berätta vad jag fått

Inte så märkvärdiga saker, fick mest pengar

• Britneys parfym circus

• Babyliss plattång

• Presentkort make up store
 
• Och massa pengar

JAG ÄR SJUKT NÖJD! TACK FÖR ALLA PRESENTER :)

Har just öppnat julklapparna

Sitter nu och ser Svensson, Svensson och har just öppnat julklapparna. Jag blev jätte nöjd med alla julklappar jag fick, tack allihopa! =) Har sett kalle anka och har ätit jätte god mat också, och jag blev så himla mätt. Nu ska jag fortsätta se svensson svensson sen ska vi nog spela spel =)

julafton

Jag blev väckt av Camilla vid halv 11 så det blev ungefär 3 timmars sömn för mig inatt. Micke, Linda och farmor är här nu och vi har just ätit gröt.

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sen ska jag välja kläder och fixa mig. Ha en goood jul



godnatt

Ligger nu i sängen och lyssnar på musiiik. Funderar på att sova en liten stund.. Är inte speciellt trött men det finns ändå ingenting att göra just nu känns det som. Nu ska jag försöka sova, högst 1,5 timma :) god jul

Arg tant

GOD JUL ALLA


04:14

Är inte trött än.. får se om jag ska sova nåt inatt eller inte. Tror nästan att jag kommer göra det.... annars kommer det här bli långtråkigt skulle jag tro. Ingen social på msn eller nåt. Sitter nu och kollar på mtv, nörd

Imorgon är det julafton. Tänk vad fort det ändå har gått, undra vad jag får imorgon. Jag har som inte önskat mig så mycket, men vi får se vad det blir. Farmor och Micke  &  Linda ska komma hit och äta och se på kalle anka osv, ja ni vet allt det där :)



mina sötnosar

Dagen före julafton


Somnade kanske vid halv fyra igår.. och jag vaknade kring klockan 1 idag så nu har jag verkligen sovit ut. Jag ska inte sova nåt inatt har jag bestämt, får se om jag klarar det! Förra året var jag vaken heela natten den 23 december.. och det var fan kul. Ikväll ska jag nog bara vara hemma, Micke och Linda kanske kommer hit ikväll och då ska vi kanske spela spel osv. Nu ska jag följa Camilla på järnaffärn och sen ska jag fortsätta att städa. :)

 

Tisdag

Gårkvällen var super! Julfest och kvällen spenderades med Ellen och Elin. Jag tycker nästan att julfesten var mycket roligare förra året.. Vet inte varför, men det var iaf bättre musik iår! Vi var ute en sväng också och jag hade mina 13 centimeters klackar...hehe. Slutet var inte lika roligt.. det hände en sak, och jag hoppas att du mår bättre nu E! =)

Har just kommit hem från farmor, har varit och grattat henne för hon fyller år idag. =) Ikväll får vi se vad som händer.

4e advent

Då var det 4e advent idag. Helt sjukt vad snabbt veckorna har gått! Om fyra dagar är det alltså julafton. Jag har köpt klart alla julklappar, hur julstädat klart och klätt julgranen och allt som behöver göras inför julen, kommer inte på något som fattas nu.. Jag har dock inte någon julstämning alls, kanske det som fattas, hehe.

Men idag är det dags för mig att färga håret, plocka/färga ögonbrynen och kanske hinna baka nåt. Måste också hinna göra klart en skoluppgift som jag måste lämna in imorgon, den jobbiga programväljaren som jag aldrig har hunnit blivit klar med. Nej, dags att sätta igång här, Ha en fin söndag! ♥


Godnatt


Klockan är snart halv fyra och jag förstår egentligen inte varför jag är vaken nu.. Är verkligen trött som ett svin och jag ska strax krypa ner i sängen, det skulle inte sitta helt fel känner jag. Nu ska jag klicka runt lite till och sen ska jag lägga mig och läsa Frida. Har inte så mycket att säga, sovgott

lördag

Har varit i Skellefte hela dagen, det är alltid lika roligt att vara där. Har köpt klart alla julklappar nu och det känns verkligen skönt, fick även med mig frans och ögonbrynsfärg och lite småsaker hem. Jag ska kanske färga ögonbrynen imorgon om jag vågar, hehe. Jag håller på att spara ut ögonbrynen nu och det inte okej att gå runt och se ut som jag nu alltså.. Villa boka tid hos någon duktig som kan plocka dom samt färga, har självklart glömt att göra det. Så jag får väl försöka fixa det själv imorgon, vill helst göra det innan julfesten som är på måndag.

fredag

Äntligen hemma! Idag hade vi Ant-dag på skolan. Vi fick se två filmer samt diskutera dem. Filmerna var hemska men faktiskt helt okej att kolla på och få lite inblick i andras situationer. Och i slutet av dagen bjöd lärarna på tårta samt julmust och en chokladboll, verkligen myspysigt. Vi fick även våra betyg och jag måste säga att jag verkligen inte är nöjd. Jag har inte bra betyg alls. JAG SKA skärpa mig efter jul och det kan ni ge er fan på!

Ikväll får vi se vad som händer, ska höra om någon vill hitta på nåt! =)

Godnatt



Börjar bli sjukt trött nu känner jag.. Så jag ska alltså alldeles strax krypa ner i sängen. Imorgon på skolan har vi inte vanliga lektioner tror jag, vi ska typ se film och spela spel har jag hört.. Men jag har ingen aning, så jag får väl se vad som händer imorgon. Vi kanske också får betygen imorgon... alltså jag vet typ ingenting känns det som. Har inte så mycket mer att säga, sovsött

Twilight Saga New Moon Edward & Bella Possibility

17 December

Idag på skolan var jag och pratade med Oskar om gymnasievalet osv. Vi hade matteprov idag och jag hade också svenskaprov och jag tycker faktiskt att det gick hyffsat bra!  Nu är det bara två dagar kvar och sen är det jullov!!! På måndag är det innebandyturnering hela dagen, själv ska jag inte vara med och spela utan jag ska istället pyssla och gå en promenad på förmiddagen antar jag och på eftermiddagen tror jag att man fick se när dom spelade innebandy. Och sen på kvällen är det julfest och jag säger bara en sak TAGGA!! =)



s k e l l e f t e

m å n d a g

Har nästan just kommit hem från Skellefte, har varit där hela dagen.. så jag är ganska less. Jag har fortfarande inte hunnit köpa julklappar till alla nära och kära, så jag ska förmodligen till Skellefte på lördag igen och då måste jag köpa till dem jag har kvar! Kan inte förstå, har varit där en hel jäkla dag och har inte hunnit köpa till alla...hehe. Tycker att det är så himla svårt att köpa julklappar ibland.. man vet inte vad man ska köpa till dem och det värsta är ju att när man frågar vad de önskar sig så säger dem ''Jag vet inte...''

Är sjukt trött så ikväll kommer det nog bli en tidig kväll för mig... Nu ska jag gå ner och slå om julklapparna som jag fick med mig hem idag! =)

M u s i k





bilder

Sitter just nu och dunkar musik och kollar på gamla bilder..

 
  

Måndag

Dålig uppdatering, vet. Nu är det bara 4 vanliga skoldagar kvar + innebandyturnering och julfesten som är på måndag sen är det jullov, fy och fan så skönt! Men för mig är det bara 3 dagar kvar för imorn ska jag till Skellefte och handla julklappar heeela dagen, känner mig så stressad, har inte hunnit köpa en enda julklapp än... och det är bara 10 dagar kvar till julafton alltså. 

Ikväll ska jag baka lite och plugga matte också, vi har prov på torsdag och jag ska klara det.



091212

Godmorgon på er!

Vaknade för en liten stund sedan och jag är fortfarande sjukt trött. Det var egentligen tänkt att jag skulle följa Micke och Linda till Skellefteå idag, men det blev inte. Så jag ska typ följa mamma och pappa ner nästa helg istället. Ikväll ska jag fara på lucia cupen med världens bästa Ronja om hon inte skulle vara barnvakt.

 


love

ERIK GRÖNWALL...

EEEEERRRRRRIIIIIIIIIKKKKKKKKK VAAAAAAANNNNNNNN!!!!!♥  JAG  ÄR  SÅ  SJUKT  GLAD. Han är sååååå otrolig. Hans röst, hans utseende, hans stil, allt. Han har ALLT. Vilken stjärna han är alltså.

vinnarlåten
rysningar  i  hela  kroppen 

Fredag


Just nu sitter jag uppe vid ''familjens'' dator & lyssnar på musik. Daniel var här ikväll & fixade internet på den här datorn och det tackar jag för! Blir så himla galen på min dator för det går inte att lyssna på musik och jag vågade inte be Dalle om hjälp, skulle va pinsamt ju.. hah. Jag ska ladda ner lite nya låtar här sen också.

Nu ska jag gå ner och sätta mig framför tvn och kolla på Idol. Tycker både Calle och Erik är grymt bra så det spelar ingen roll vem som vinner!! =)


 

Godnatt



så grymt skön låt!

Klockan är snart 23:00 tycker denna kväll har varit jäkla seg må jag säga! Har läst på engelskan inför redovisningen imorgon, påbörjat ett par vantar, sett lite tv och ja.. bara tagit det lugnt helt enkelt. Nu ska upp och tvätta bort sminket sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på lite tv. Sovsött

10 december

Då var torsdagens skoldag över vilket innebär att det bara är en dag kvar sen är det helg. So provet idag gick fan hyffsat bra, trodde inte att det skulle gå så bra egentligen! Imorgon på musiken kanske jag ska göra bort provet, men jag vet inte än. Vi får se om jag orkar plugga till det ikväll.. Annars blir det efter jul, skulle nästan vara skönt att få göra bort det innan jul.

hon  gillar  att  vara  med  i  min  ''kända''  blogg. hahaa

Onsdag


v ä r l d e n s   b ä s t a   e m e l i e

Hemma från skolan! Vi hade bara fyra lektioner idag så den där dagen gick ganska snabbt. Blev klar med min tröja idag på slöjden, efter typ 4 måndader... inte illa! Har inte gjort nåt på lektionerna känns det som hah. Ikväll blir det kanske kosmos, ska fråga om nån häng med  dit ikväll! Alltså måste jag plugga stenhårt nu till ikväll, prov imorgon och engelskaredovisning. Inte OK

Nu måste jag börja plugga.. så slipper jag göra det ikväll!

Nu mot sängen



Jag har typ pluggat hela kvällen, dock inte med svenska som jag egentligen borde ha gjort men jag inte fattar verkligen ingenting av dendär jäkla boken & då blir jag fan gaaalen så jag måste försöka göra klart det imorgon på skolan. Imorgon slutar vi halv två, mycket skönt!

Nu ska jag krypa ner i sängen, innan jag somnar här... hehe. Godnatt!! ♥

S V A R

Postat av: Hanna

vart köpte du dom? :)
skitsnygga!


Dom är ifrån Euro sko


Samsung touch



Nytt på önskelistan är denna touchmobil från Samsung för endast 1499 kr. Visst är väl det ett ganska bra pris för en touch? =)
Mamma?????? Pappa???????

Godnatt




Ikväll har jag inte gjort så mycket, mest suttit vid datorn, sett tv & pluggat har jag också hunnit göra. Proooov på torsdag. Nu börjar klockan närma sig 00:00. Dags att krypa ner i sängen alltså, men först ska jag kolla facebook och läsa Frida en snabbis.

Sov sött allihopa! ♥

Måndag igen

Då var det måndag igen.. veckorna går så himla snabbt nu känns det som. Inte länge kvar tills jullov nu alltså! Och lite jag taggar julfesten!! =)

Skoldagen idag har vart allmänt seg, jag har iaf lämnat in allt nu & det känns grymt skönt! Nu måste jag bara plugga till So-provet som vi har på torsdag. Sen hoppas jag att vi inte har något fler prov innan jul. Kommer säkert bli en lugn vecka & det gillas!

klicka här Jag vill beställa nåt!! ♥

http://www.topstreetwear.com/images/bg-new-logo.png

AHAHAHAH



HHAAAHHAH JAG DÖÖR!!!!!1

F R E D A G

Då var fredagens skoldag slut & nu är det helg! Musikprovet ska jag tydligen göra om efter jul, i januari nån gång antar jag eftersom jag inte klarade det idag. Så det blir ju kanon.. hah. Ikväll ska jag bara ta det lugnt & se tv osv. Men imorgon då ska jag plugga arslet av mig. Jag har egentligen bara kvar att göra klar lite saker i svenska, typ läsa ut två böcker & skriva läsloggar & sammanfattning. Sen programväljaren också & lite SO som vi har prov i nu på torsdag..... Alltså prov hela tiden känns det som. Heeeelt sjukt!


Godmorgon ?



Klockan är snart 04:00 & jag är vaken.. hah men jag kan fan inte sova, kanche för att jag har sovit hela jävla kvällen från typ klockan 8. Heeeeelt sjukt. Men då var jag så jävla trött & nu när jag vaknade för typ en timma sedan hade jag ont i armen som satan & i huvudet, och jag har det fortfarande.

En dag kvar i skolan sen är det helg, fan så sköönt! Har dock musikprov om några timmar.. kom på det typ igår & sen somna så jag har inte hunnit plugga nåt, robin kommer inte bli happy precis hah!! =)

torsdag

Kom hem från sjukan för ett tag sen, var där & tog vaccinet mod den nya influensan. Pappa tvinga mig typ att ta sprutan.. Tror faktiskt att jag redan har haft svininfluensan, men man vet ju inte säkert. Så det kanske var bra att jag tog sprutan ändå! Får se om jag ligger i feber imorgon hah.

Nu ska jag upp & käka sen kanske jag, mamma & pappa ska fara till Malå-Vännäs. Annars ska jag nog bara plugga ikväll.

Ändrade planer

Blev inge teater ikväll, var tänkt att jag skulle fara dit med sara & lina. Men jag orkade fan inte & jag kände att jag måste vara hemma & plugga ist  så det var lika bra att jag var hemma ikväll. Hoppas bara inte kicki blir F på mig nu, hon sa att hon skulle bli det om man fick en biljett & inte for dit sen.. lalala hah.

Så nu ska jag dra mig från datorn & plugga!

Teater ikväll

Onsdagens skoldag är över. Matteprovet idag gick inte så bra.. När jag väl satt där & skulle göra provet kunde jag fan ingenting, hade typ nästan glömt blort allt på bara en dag. Alltså jag har ju fan inte bra minne alls må jag säga! Får typ nästan minnesförlust,  ja det är inte lätt alltså hah.. Anette tvär kollade igenom provet innan jag gick & hon sa iaf att det mesta var rätt.

Ikväll ska jag på teater, fick en gratis biljett på skolan i måndags. Så jag ska fråga Sara om jag kunde va med henne där, hoppas det annars vet jag inte vem jag ska fråga eftersom Sara fick också en gratis biljett, hihi! =)



hoppas bara att den är bra

Hörs imorgon bitti

Har inte suttit något vid datorn på hela dagen, har typ pluggat massa saker hela kvällen. Var himla trött efter vi hade ätit middag så jag gick ner för att vila en stund & sen somnade jag & vaknade efter typ en timma. Nu ska jag alldeles strax sova, ska bara titta igenom matten en gång till. Gjorde aldrig provet idag men imorgon sista timmen då ska det göras! Alltså jag förstår inte, jag är typ trött jämt nu för tiden...

Godnatt! ♥


Godnatt!

Nu har jag pluggat matte som en galning eller egentligen hela kvällen, eftersom jag har omprov på ''geometri'' som vi hade för ett tag sedan & när vi hade provet kunde jag ingenting så jag fick alltså omprov. Och jag funderar på att göra bort det imorgon. Så jag hoppas verkligen att jag klarar det!! För det känns faktiskt som om jag kan mer nu än vad jag kunde när vi hade provet så ja... vi får helt enkelt se hur det går!

JAG HAR JÄTTE MYCKET SOM MÅSTE GÖRAS KLART I SKOLAN NU.... Sista inlämningsdagen för allt är den 7e December vilket är på måndag. Men det är ju tur jag har helgen på mig. Så för min del blir det att plugga heeela helgen & göra klart rester och sånt! Jag peppar.

Nej hörrni, nu börjar det bli sent. Nu ska jag nog krypa ner i sängen & somna till lite musiik! ♥

RSS 2.0