TISDAG


Sitter just nu och väntar på käk & smsar med en friend om helgen
! Har förresten ringt och bokat buss till Talludden för mig och Diana, sög att det var fullt i bilen vi skulle åka med så vi tar oss inte till bjurås där det var tänkt att vi skulle förfesta. Så vi åker buss istället, så träffa vi alla där senare. Men det blir nog bra ändå. Efter middagen blir det att rusa iväg till forum och invänta musikalerna som börjar 18:30, kommer bli kung!

I WANNA BE THE SMILE ON YOUR LIPS

Just hemkommen från skolan! Har suttit med skolarbete nu i två dagar och bara skrivit,skrivit,skrivit och pluggat. Har gjort bort dom sista proven och lämnat in allt som ska vara inlämnat. Vi är lediga torsdag,fredag och snart är skolan över och nu börjar allt det roliga...SOMMARLOV! Och det kunde inte kännas bättre.




SHIT

Jag hoppas verkligen att dessa patetiska människor som utförde detta rykte om att jag är en hora och knullar runt med allt och alla inser själva att det bara finns en sak för dem att göra och det är att avsluta deras jävla skitliv och växa upp men med all sannolikhet är dem inte tillräckligt friska i deras huvuden för att göra det tyvärr.

23:24


Nyss sett Biggan & varit ute och tagit en cigg så nu är jag redo för att sussa
! Imorgon ska jag vara i Malå, såg just när jag loggade in på facebook att jag fått ett meddelande av min datalärare om jag hade möjlighet att vara i Malå imorgon och göra klart dom sista uppgifterna i datan. Kommer inte annars få något betyg i data vilket känns surt, så blir att vara här för min del imorgon. Sen taggar jag 9:ornas musikaler imorgon också, kommer bli gryymt

TA HEM SKITEN NU SIMON




stor,  norrländsk  nallebjörn.. ♥

GODNATT

Har bara en sak att säga, Simon till final i BB! Måndag imorgon vilket innebär skola, är inte taggad för 5öre men vad gör man. Tror det kommer bli en lugn vecka. Ska snart krypa ner i sängen och försöka sova så jag orka upp imorgon, dock är jag inte trött alls så vi får väl se hur det kommer gå med den saken..
 

19:31



Nu  ska  jag  hoppa  in  i  duschen  och  raka  benen  och  andra  privata  ställen
! Åt världens godaste middag ikväll. Mycket gott! Sen blir det att ladda inför BB och dyka ner i läxorna och pugga i sinne tills klockan blir 9. Då blir det att trycka tårta i mängder och kolla på BB.

GRATTIS PÅ MORS DAG TILL VÅR FINA MAMMA




Mamma, jag älskar dig! ♥

SÖNDAG



Godmorgon, har just vaknat
! Har hunnit käka gröt till frulle också. Idag är det Morsdag vilket innebär käka tårta i massor. Idag ska jag städa mitt rum som jag sagt i flera veckor nu, det ser ut som ett bombnedslag kan jag lova er. Sen måste jag hinna plugga också, har två uppgifter som ska vara inne imorgon.

DET ÄNDA JAG BEHÖVER ÄR DU


Så rädd att jag har gjort ett misstag, som förändrade allting. Tänk om du har rätt när
du säger att jag blev någon annan som inte känner någonting. Blir så rädd att du ska
glömma bort mig, hur du känner för mig. vi hörde ihop
som inga andra.
Vi kanske till och med var gjorda för varandra.
Så som det kändes när du sa mitt namn, så äkta det kändes när du höll min hand
håll bara om mig, stanna nu för jag behöver dig. jag ångrar mig så mycket förlåt mig.


HUR KAN NÅTT SÅ VACKERT SOM KÄRLEK BLI SÅ FEL?






Drog ut och träffade skruttan och några till ikväll, sen drog vi vidare hem till henne
! Kom hem för ett tag sen och nu ska jag gå upp och tvätta bort sminket men först ut och ta kvälls ciggen. Sen ska jag bädda ner mig i sängen och hoppas på att somna tidigt.

SUN IS UP - INNA

LÖRDAG

Blev en impulsresa till Skelledteå idag! Fick med mig ett par skor, en tröja och ett par leggings hem. Träffade också Magnus där så jag har hängt med han idag & sen åkte han med oss hem också. Nu har jag iaf just kommit hem. Sitter just nu och väntar på käk, ikväll blir det grillat till middag, fyfan vad gott. Sen får vi se vad kvällen bjuder på helt enkelt.

FREDAG

Varit strömavbrott i hela Malå idag! Hade ju data klockan 9 men när jag kom på skolan hade jag totalt glömt bort det, så blev alltså ingen data, vilket sög eftersom jag har massa uppgifter kvar att göra. Hade tydligen ingen svenska idag heller & matteprovet gick förövrigt rätt bra så jag tog helg vid klockan 10. Annars känns det gryymt bra med helg! Hoppas på något festligt ikväll men vi får se helt enkelt.

GODNATT


Blev ingen skola alls idag
! Kvällen har bestått av plugg & sen har jag sett BB också. Imorgon är det fredag och det kunde inte kännas bättre. Helgens planer är dock inte planerade än, men det blir nog en lugn helg med tanke på att det bara är en vecka kvar tills Talludden och jag kunde inte vara med taggad.

KÄRLEK TILL LÅTEN

DUKTIGT EMMA! Försovde mig imorse och när jag väl kom på skolan för en halvtimma sedan får jag veta att vi varken har engelska eller bild idag, kraftigt ovärt. Så börjar inte förrän klockan 2 och då har jag svenska. Nu ska jag gå upp och göra lunch sen ska jag fixa min iPhone

LÄNGTAR TILLS IMORGON FÖR DÅ KAN MAN SÄGA IMORGON ÄR DET FREDAG

Dagen började med att vi fick veta att vi skulle ha en tre rätters lunch idag nere i kåtan! Fett ovärd dag kan jag meddela, men fick sluta klockan 2 så det var skönt. Har just käkat middag och glass på det, gööttt. Nu väntas en cigg ute i det äckliga vädret sen får vi se vad som händer ikväll.

UNDERBARA UNDERBARASTE

OHYES


Har just varit ute och tagit kvälls ciggen
& ska snart sussa! Ikväll blev det som sagt fotboll med favoriterna dock förlorade Malå. Imorgon blir det skola, första skoldagen denna vecka. Bara några få skoldagar kvar tills det är sommarlov och det kunde inte kännas bättre.

T I S D A G

Blev så att jag stannade hemma från skolan idag också! Somnade inte förns halv 2 inatt, låg och hostade som ett jävla tok. Har just vaknat, ska nu gå upp och göra lunch och sedan ska jag hoppa in i duschen. Ryktas om fotboll idag/ikväll men måste först ta reda på vilken tid. Sen måste jag hinna plugga idag också.

MÅNDAG



Stannade hemma från skolan idag
! Nu har jag just käkat frukost. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska ifal plugga lite svenska. Sen får vi se vad som händer.

FRÅN HJÄRTAT - HIGHWON

INGET BIG BROTHER UTAN GURKISCH



Har bara en sak att säga, Inget Big brother utan Gurkisch
! Sög att Gurkan var tvungen att lämna biggan ikväll tycker att Sara eller peter skulle åkt istället, tål dom inte. Är förövrigt hur förkyld som helst, snorar som tusan & nyser varannan minut. Får se om det blir skola imorgon eller inte.

20:01

Har just kommit ut från duschen, skönt som satan! Ikväll blir det bara att vara hemma och slappa framför tv:n och plugga. Imorgon är det måndag igen vilket innebär skola. Aja nu ska jag försöka slita mig från datorn och få in lite serveringskunskap i skallen. Rösta för fan kvar Gurkan ikväll. Bjuder på en skön låt

BARA FÖR IKVÄLL



SÖNDAG

Internet har inte funkat på hela helgen därför jag inte uppdaterat något! Helgen har ifal varit helt UNDERBAR. Nu har jag just vaknat, ska nu gå upp och försöka få något i magen och sedan ska jag gå ut och steeka. Är sjukt fint väder ute. Gillas

 

HELGEN

FREDAG började det med förfest hemma hos mig sen drog jag, syster & Diana till Daniel där vi spenderade hela kvällen med han och Jim, det blev grillning och massa snack. Trevlig kväll helt klart!

LÖRDAG blev det grillat till middag sen for jag ut med skruttan en sväng. Sen vid klockan 12 blev jag upphämtad av Kim och två grabbar till sen bar det av till Ölviken där massa folk var. Det var en helt okej kväll, klart det fanns nackdelar med kvällen också, for hem redan vid halv 3 annars var kvällen kung.

NU KÖR VI

Just käkat pizza till middag, gööttt! Nu ska jag byta kläder och fixa mig inför kvällen& sprätta första. Sen kör vi brudar och grabbar. Hoppas på att kvällen blir awesome

THESE GIRLS FALL LIKE DOMINOES




Hela min kväll har som sagt
bestått av plugg! Är snart klar med allt känns förjävla bra, får göra det sista imorgon på skolan. Har just varit ute på kvällspromenaden med vovven & ska snart hoppa isäng. Imorgon börjar jag 10 över 9 och slutar vid klockan halv 2. Jag klagar inte. Hoppas på fint väder hela helgen också.

TIDEN ÄR FÖRBI

Fick sluta 45 minuter tidigare idag så det var skönt! Har varit en lugn dag, endast 2 lektioner och sen var vi på en drogföreläsning. Min dag har bestått av plugg än så länge. Har massa rester som ska vara inne imorgon och jag är inte ens i närheten av klar. Har just käkat middag sitter just nu och dunkar musik och försöker planera helgen. Nu ska jag gå ut och ta en cigg sen är det bara att fortsätta plugga, kul kväll (y)

FUCK SKOLAN




Sitter och fikar två mackor och ett glas juice
! Har redan börjat skolan så ska snart börja gå. Min frånvaro kommer snart ta mitt studiebidrag.. Slutar kvart över tre idag alltså ingen höjdar dag. Nu måste jag kila men först ut med vovven.
 

ONSDAG


Dagen gick faktiskt rätt bra ändå
! Nu är man hemma och har just käkat middag. Ikväll ska jag och syster fara och kolla på en Vårkonsert och sedan blir det hem och plugga resten av kvällen. Nu ska jag byta kläder och sedan måste vi kila

TISDAG

Slutade skolan vid klockan 3 idag! Idag förberedde vi hela dagen inför imorgon, vi putsade glas, bestick, bytte bord osv. Imorgon ska vi ha en lunch för massa folk, gruvar mig som fan och jag ska servera, fyfan säger jag bara. Nu ska jag krypa ner i sängen och bara ligga och smsa och kika på tv innan jag somnar. Natti, natti

MÅNDAG

Då var man hemma från skolan, har hunit käka middag också! Ikväll blir det bara att vara hemma och göra klart lite rester och sedan funderar jag på att fara och sola också. Nu ska jag försöka slita mig från datorn och börja plugga. hade!



GODNATT

Grattis Fittland till VM guld! Min kväll har bestått av hockey och massa godsaker. Imorgon är det Måndag igen vilket betyder skola, är inte pepp alls men bara att hålla ut dom sista dagarna. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sussa. Väckaren är ställd på 05:30 KILL ME

LÖRDAGS

Gårkvällen började som sagt hemma hos Kim med massa folk, hans granne hade fest också så blev så att man sprang emellan typ. Vid klockan 6 imorse bestämde jag och Anton oss för att fara hem till han, 1,5 mil från Malå och vi hittade ingen chaufför så vi var tvungen att gå men det hindrade oss inte haha, men som tur var kom hans mamma och hämtade oss efter ett tag. Helt sjukt!

Nu har jag just kommit hem från Anton, vi såg film direkt vi kom hem till han imorse, dock somnade vi nästan direkt. Sen har vi bara sovit hela dagen, skönt. Ska nu gå ut och ta en cigg och sedan slappa framför tvn resten av kvällen. Är inte pigg..

LÖRDAG

Har just duschat och käkat middag! Just nu sitter jag och dunkar musik och gör inte ett skit. Senare ikväll blir det att fara till Kim en sväng där massa folk kommer befinna sig ikväll. Väntar bara på att han ska höra av sig sen ska jag bege mig.

GÅRKVÄLLEN

Gårkvällen började med brännboll med massa folk! Sen drog vi vidare mot Nölviken där vi grillade, spelade basket och hade det trevligt. Sen blev det efterfest hemma hos frippe, dock var jag nykter igårkväll men det var faktiskt en ganska trevlig kväll ändå. Fick skjuts hem av Kim vid halv 3. tack för gårkvällen.

P-P-PARTY

Nu sitter jag och väntar på käk! Dagen började med matte och provet gick förövrigt sämst men hade inte förväntat mig nått annat så. Efter middagen ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar inför kvällen. Senare får vi se vart vi hamnar ikväll.


CALLE


GODNATT

Drog ut en sväng med Magnus och Robin ikväll! Sen har jag sett hockey & som sagt pluggat till matteprovet imorgon, kommer gå åt helvete men jag ska göra mitt bästa. Imorgon ska jag och syster ha Calle från halv 2 till klockan 4, blir säkert bra. Nu ska jag krypa ner under täcket sen håller vi tummarna på morgonkvällen blir lyckad!



haha

TORSDAG

Dagen rullade på rätt bra faktiskt, kan fortfarande inte fatta att det är mindre än en månad kvar tills det är sommarlov. Har sjukt mycket rester kvar, varför har jag alltid tendens att skjuta upp saker till sista sekund? Efter skolan mötte jag upp mamma, sen drog vi och köpte glass. Nu är jag ifal hemma och ska snart gå upp och göra klart idrotten och plugga inför matteprovet jag har imorgon

ONSDAG

Har just varit ute på kvällspromenaden med vovven! Ikväll har jag sett hockey med syster, mamma och pappa Sverige nu till semifinal. Sitter just nu och lyssnar på Newkid och ska snart försöka sova tror jag. Har sån jävla mensvärk så det finns fan inte.. får se om jag kommer kunna sova eller ej.



shortsen som satt tight på mig förra sommaren, tappade dom när jag var ute och joggade sjukt stora dom blivit

18:02

Dagen har varit chill, men förbannat jobbig och inte värd egentligen, vi manglade dukar och servetter hela dagen + att vi inte hade någon lärare! Gillas. Dock är jag så jävla less på allt och alla, fyfan säger jag bara. Har ingen aning om vad som händer ikväll nu ska jag ifal gå ut och ta en cigg sen får vi se vad kvällen har att bjuda på!

21:50

Har legat ute hela dagen och steekt, har dock inte fått någon färg! Så sjukt jävla härligt. Ikväll har jag varit med Magnus, satt ute och stekte, spelade massa fotboll osv. Har just kommit in och ska nu hoppa in i duschen. Inte taggad för skola imorgon, men har man något val.

GODMORGON

Just kommit hem från skolan! Blev inte så att jag gjorde HLR idag, blir så att jag gör det på torsdag istället, blir bra. Helgen ser underbar ut också, lukta ferre. Nu ska jag gå upp och käka frukost sen ska jag ut och jogga 30 minuter. Fan vad peppad jag är. Grymt väder ute idag också (y)



nån  helg  sedan

23:23

Har varit hemma & sett hockey och biggan ikväll! Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska vara på skolan klockan 9 imorgon eller det börjar klockan 9 så skulle va bra ifall jag var där lite tidigare. Nu -> lägga mig i sängen och bara ligga och smsa en stund & kolla på tv. Godnatt



saknar min piercing

FEEL SO GOOD

Då var man hemma från Skellefteå! Vi for först till Arvidsjaur en sväng och sedan mot stan. Har varit sjukt fint väder hela dagen,kändes inte pepp att sitta och åka bil idag precis. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men nåt blir det väl. Nu ska jag gå ut och ta en cigg och ringa ett samtal.



SÖNDAG

YES, äntligen åkte Katerina ut ur big brother! Har just varit ute och gått kvällspromenaden med vovven. Imorgon bär det av till Skellefteå till tandläkaren och på tisdag ska jag vara i Malå och göra hlr med sfi så det blir inte skola förrän på onsdag. Blir en bra vecka det här. Nu ska jag snart hoppa isäng, ska ju orka upp imorgon också trots allt.






20:05


Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt
! For ut en sväng med syster & Melisa och köpte glass och var ute och gick en sväng. Riktigt trevligt. Nu ska jag gå ut och ta en cigg och sen ladda inför biggan. Rösta för fan kvar Peter och Gurkan för ikväll ska fittan ut ur huset!

LÄNGTAN ÄR STOR






SÖNDAG

VÄDRET! Helt jävla underbart. Har suttit ute och steekt ett tag, gillas. Klockan 2 ska jag fara och kolla på fotboll på grusplan, malå mot anderstorp blir nog trevligt. Har inte så mycket mer att säga. Ska göra mig klar nu sen måste jag kila. Hoppas ni får en trevlig dag ute i solen!

LIVET SOM EN VÄRSTING

Hemma efter en trevlig dag i Norsjö! Malå kom 3:a i turneringen, inte helt fel det heller. När vi kom till malå var vi ute och raggade ett bra jävla tag innan jag drog hem. Gillas! Nu ska jag gå upp och tvätta bort sminket och sedan krypa ner i sängen. Är helt slut må jag säga. Men först ut och ta en cigg. Godnatt



22:32


Kom just från en trevlig kväll på kosmos med syster
sen träffa vi magnus och några fler och spelade massa fotboll, biljard och kollade på hockey! Helt okej kväll. Ska snart krypa ner i sängen och sussa. Imorgon vid klockan 8-9 drar jag till Norsjö och ska kolla på en turnering dock börjar den inte förrän 12:30 men. Vet inte riktigt hur länge jag blir där än men det blir nog bra.

AWESOME

Då var det HELG! Orkade inte fara på datan imorse så jag hade endast två lektioner idag, matte och svenska skönt var det. Helgens planer är inte planderade än, blir nog en lugn helg skulle jag tro. Imorgon blir det ifal Norsjö på morgonen, får se hur länge jag blir där. Sen återstår det att se vad som händer ikväll.

TORSDAG

Då  var  man  hemma  från  skolan! Var verkligen en plåga att stiga upp ur sängen imorse, blev alltså ingen morgon promenad. Nu ska jag byta om kläder & vänta på att Magnus hör av sig, han skulle följa med och kut,ska bli roligt hah. Senare ikväll blir det kosmos med han också, blir bra.
  

SOVSÖTT



Vid halv 9 for jag ut och joggade, riktigt skönt
! Annars har jag bara varit hemma hela kvällen och sett hockey och biggan. Funderar starkt på att fara ut och gå en morgonpromenad imorgon på morgonen innan skolan, får se hur jag gör. Nu väntas strax sängen så jag orka upp imorgon. Natti, natti♥

HEAR ME NOW


For som sagt ut på en prommis med syster
, sen drog jag och sprang lindenäs & det gick hyfsat bra faktist. Ska börja fara ut och springa några gånger i veckan nu. Ikväll blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt och slappa framför tv:n. Nu ska jag ifal gå ut och ta en cigg

13:37

Har just kommit ut från duschen, känner mig nu ren & fräsch! Vaknade vid klockan 11 idag av att pappa kom ner och väckte mig. Sitter just nu och väntar på att syster ska komma hem från jobbet, vi ska fara ut på en prommis.


LIVING IN THE MOMENT



Ikväll for jag och syster och solade, var ett bra tag sedan sist så det var skönt
! Sen har jag bara slappat framför tv:n och sett biggan. Imorgon ska jag fara ut på springa på morgonen, om jag tar mig upp. Nu ska jag kolla på några avsnitt av big brother sen ska jag sussa.

STADIUM STATUS

Skönt att vara hemma idag! Blir att vara hemma imorgon också, fyfan vad skönt det ska bli. Just käkat mat och tagit en cigg,underbart. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske fotboll vi får se helt enkelt.

Har fastnat för den här låten


Newkid - Stadium Status

13:26

Duktigt Emma! Försovde mig imorse och missade bussen. Vaknade just av att min lärare ringde.. hade lätt kunnat sova mycket längre men. Nu ska jag gå upp och fika en enorm frukost och sedan väntas en prommis ute i det fina vädret.



MÅNDAG



RODNEY FLASHAR DANSEN FÖR GURKAN! haha. Skoldagen idag gick hyfsat bra, suger dock att vi börjat med servering och imorgon kommer vi vara på medan och duka för 200 pers och på onsdag ska vi tydligen servera, ogillas i mängder. Aja har just käkat middag,sitter just nu och dunkar muisk och ska snart börja plugga. Min kväll kommer bestå av plugg,plugg och plugg.

22:45


Har just sett biggan, lika bra som vanligt! Tycker dock att madde skulle åkt ut ikväll, har bara en sak att säga in med roddan igen! Är snart redo för att sussa, har varit så sjukt trött hela kvällen så ska bli skönt att sova. Imorgon är det dags för skola igen, är inte taggad för 5öre, vill bara spy när jag tänker på skolan. Väckaren är ställd på 05:00..

GÅRKVÄLLEN

Gårkvällen var grym! Började med förfest hemma hos skruttan sedan blev det efterfest hos Richard och senare drog vi några styckten hem till Kim. Slaggade hos kim inatt & det blev inte mycket sömn kan jag säga..är inte pigg just nu. Idag blev det käk på grillen med Kim och Kikki, gööttt. Har nästan just kommit hem. Nu blir det film och trycka chirre med syster. Tack för gårkvällen!

RSS 2.0