Godnatt

Nyss lagt mig i sängen. Fredag imorgon och det kunde inte kännas bättre. Börjar 09:30 till 15:30, kort och lugn dag får vi hoppas på. Sen får vi se om det blir fest imorgon eller inte, troligen kör vi på lördag isf. Nu ska jag iaf försöka sova så jag orka upp imorgon, väckaren är ställd på 05:30 ..

Torsdag - tvättdag

Blev en tidig kväll igår, somnade vid klockan 12, hur skönt som helst. Vaknade vid halv 9 idag av att mamma kom in i mitt rum och trodde hon levde under andra världskriget. Torsdag idag vilket innebär tvättdag, var verkligen behövligt! har redan hunnit tvättat några maskiner, känns så underbart när man tvättat klart.

Klockan halv 2 ska jag fara till pappa och fika och innan dess ska jag hinna ta en dusch och så. Ha en bra dag! Puss

"jag föddes med för få långfingrar"

Äntligen är jag hemma! Var tröttare än tröttast imorse men krigade mig upp ur sängen och dagen gick hyffsat bra faktiskt. Imorgon är jag ledig vilket känns grymt skönt men dock så jobbar jag på fredag.

Nu har jag just käkat middag, sitter nu och ser tv och tar det lugnt bara. Ikväll får vi se vad som händer, blir nog bara att vara hemma och ta det lugnt och duscha och kanske baka något senare, vi får se.


Första praktikdagen avklarad - trött

Då var första praktikdagen avklarad, dock kunde det fått vara mindre stressigt i köket. Stekte 589 kycklingfiléer, så med andra ord kan jag säga - brännskador på armarna i mängder. Nä skämt o sido, har varit en riktigt rolig dag faktiskt.

Ligger nu i sängen och kollar på tv och käkar ett äpple och två mandariner. Uppstigning klockan 05:30 imorgon så snart ska jag släcka tvn och försöka sova. Men först ut och ta en cigg. Godnatt!

Tisdag - ny dag, nya möjligheter

Blev att åka hit med bussen 06:45, drygt men vad gör man liksom. Har nu fått kortet till rummet, så ska snart gå och bädda sängen och fixa till lite i rummet & sedan vila en stund så jag orka jobba idag. Är grymt trött så ska bli skönt att sova en stund. Börjar jobba klockan 3 - 11 , kändes sådär lagomt jobbigt. Sitter iaf nu och fikar och ska snart ringa ett samtal. Hörs senare. Puss!


Måndag

Just kommit en efter en sväng på kosmos med skruttan, izza och syster! Ligger nu i soffan och kollar på tv. Blir en tidig kväll ikväll känner jag, ont i huvudet och allmänt trött bara. Hörs!

SATAN

Försov mig imorse,duktigt Emma! Ligger nu i sängen och har just vaknat, var grymt att sova ut efter helgen må jag säga, har inte blivit mycket till sömn. Ska snart stiga upp och käka frukost sen får vi se vad som händer idag. Har ingen aning faktiskt.



GODNATT

Nu ska jag ta och packa kockkläderna inför praktiken imorgon och efter det inväntas en efterlängtad dejt med John Blund, förhoppningsvis kan han skrämma bort min huvudvärk. Imorgon är det som sagt första dagen på praktiken, inte nöjd alls med stället vars jag ska vara & jag är nervös som fan men det kommer säkert bli bra.

HELGEN

Äntligen hemma efter en värdelös helg i Lycksele! Hade förväntat mig att det skulle vara mycket roligare, men men.

Fredagen tog jag det rätt lugnt. Insåg att det inte var mycket drag så blev en lugn kväll helt enkelt. I lördags körde vi all in, blev förfest hemma hos Emma. Sen blev det hotellet där det var sjukt roligt,träffade massa folk. Dock innan vi skulle dra från hotellet blev det nästan slaggis utanför, utan jävla anledning? Vet ej varför. vilket resulterade att jag inte kunde sova hos emma längre vilket inte gjorde mig nåt egentligen. Drog istället till Pär och sov där, mys!

Förutom det som hände utanför hotellet och fredagen var helgen helt okej faktiskt!

RSS 2.0