FRITJOF & PIKANEN



T I S D A G

Nyss kommit hem från skolan! Idag gjorde vi polkagrisar och massa julgodis, hur roligt som helst. Sitter just nu och lyssnar på musik och väntar på käk. Sen efter middagen kommer Snekson hit, vi ska göra polkagrisar ikväll hoppas det går lika bra som idag bara.



L O V E


Har just vaknat
hur skönt som helst att sova ut! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Klockan 5 ska jag iaf möta Kikki på busstation men det är ju ett bra tag kvar så vi får se vad jag hittar på idag helt enkelt. Nu ska jag upp till köket och kolla om vi har något gott att käka. Men först ska jag ut och ta en cigg (y)

JAG ÄR DEN JAG ÄR


Älska mig för den jag är
och inte för den jag borde vara
För jag är den jag är och det kommer jag alltid vara



22:26



Ikväll har jag som sagt bara varit hemma och slappat och degat framför tv:n & datorn
. Fick just ett samtal av Kristina, (min lärare) hon sa att vi är lediga imorgon guud så skönt. Ska snart krypa ner i sängen är så sjukt trött. Ska verkligen sova ut imorgon, satan så skönt det ska bli. Natti,natti♥

GÅRKVÄLLEN



Gårkvällen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig precis
! Filip kom iaf hit vid 3 på natten. Vi låg och myste i sängen ett bra tag, riktigt mysigt! Idag är det skyltsöndag, ska försöka få med mig brudarna ut en sväng, får se hur det kommer gå. Senare ikväll blir det nog bara att vara inne och slappa framför tv:n. Nu ska jag till köket och göra mig något gott.

LÖRDAG

Har just käkat middag. Sovde 18 timmar inatt var på så jävla dåligt humör igår, gick och la mig halv 10 och vaknade vid klockan 4 idag ILLA! Sitter just nu och lyssnar på musik och gör inte ett skit. Kvällen kommer skita sig totalt, försöker fortfarande planera kvällen vilket inte går så bra. Blir säkert att sitta inne och ruttna ikväll också......kul helg. Mamma och hennes jobbarkompisar ska vara här och supa ikväll vilket inte gör saken bättre
 




MEN IN BLACK




Sitter just nu och väntar på lite käk
. Skoldagen idag har varit helt ok faktiskt. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, vi får se vad kvällen bjuder på helt enkelt. Nu håller vi tummarna på att lördagen ska bli lyckad, är sjukt taggad

L O V E




stand up for yourself, even if it means standing alone



Kvällen blev ganska lyckad ändå
! Nu ska jag gå upp och tvätta bort allt äckligt smink sen ska jag bädda ner mig i sängen. Fredag imorgon fyfan vad skönt & slutar skolan halv 2, underbart. Hoppas lördagen blir lyckad bara!

Samlag, ansvar, hyffs.

Snart käk! Försovde mig imorse, fyfan vad jobbigt det var att stiga upp ur sängen alltså. Idag på bilden typ ''gipsade'' Victor min arm, fan vad kul det var hah, dock gick det väl inte så bra för han men. Ikväll blir det formodligen kosmos med Magnus & hoppas skruttan följer med också. Nu -> käk! puss 


O N S D A G

Har just käkat middag. Skoldagen idag har varit allmänt tråkig, fyfan säger jag bara. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och gör inte ett skit. Ikväll blir det kosmos med skruttan, kommer nog bli toppen. Ska strax höra av mig till henne men först upp och borsta tändera. Hoppas ni får en trevlig kväll.PEACE

I DON'T GIVE A FUCK


Skoldagen rullade på rätt bra faktist, vi var på fridhem som vanligt & idag gjorde vi massa ''julgodis'' osv fett nice
. Ikväll har jag varit med Magnus och Wendy, vi gjorde inte mycket alls. Aja nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv eller något. Natti, natti

23:09



Nu säger jag godnatt
! Ikväll har jag varit med Magnus och Wendy, var hos Magnus och spelade lite kort och blabla, fett nice! Måndag imorgon, fett jobbigt, upp 05:30..gillas inte. Sussa sött, det ska jag!

MISSTAG ÄR TILL FÖR ATT FÖRLÅTAS



GÅRKVÄLLEN.. ingen kommentar
! Har just vaknat, fett skönt att sova ut. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir nog bara att vara inne och ta det lugnt och plugga eftersom jag har 1000 saker att göra. Ikväll var det tänkt att jag och brudarna skulle fara på bio, får se hur det blir med det vet inte riktigt än.

Just a dream

Blev inte hockey idag, orkade verkligen inte. Nu ska jag gå ut på altanen och ta en cigg & sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar. Som sagt kvällen är inte planerad än eller förresten fick en sms av Ronja, hon frågade om jag ville hitta på något ikväll, var så sjukt länge sen sist så självklart. Ska nog höra av mig till henne senare ikväll. Bjuder på en sköön låt


fett skön♥

HOCKEY?

Gårkvällen spenderades med favoriterna på kosmos, spelade pingis satan så kul det är alltså. Senare vid halv 1 kom Magnus hit och spelade kort med jag och syster och sen sovde han här också, somnade vid 4 och vaknade halv 11, ILLA. Har just käkat lunch, just nu sitter jag och funderar om jag ska orka fara på hockey eller inte, det börjar klockan 2..aja får se hur jag gör.


FREDAG



Nyss kommit hem från skolan, FREDAG fyfan så skönt
. Skoldagen har varit hur chill som helst. Sitter just nu och dunkar musik och väntar på att Evelina ska höra av sig, lär få vänta ett bra tag till hon är inte speciellt snabb. Kvällens planer är inte planderade än så vi får se vad kvällen bjuder på som sagt.

22:48



Kvällen började på kosmos med några favoriter
, spelade pingis i sinne må jag säga. Sen drog jag, Magnus och Evelina vidare till Carro & spelade massa kort med henne och Hanna resten av kvällen. Riktigt trevligt! Nu sitter jag och lyssnar på musik och gör inte ett skit. Ska snart krypa ner i sängen det är ju trots allt skola imorgon..

T O R S D A G

Har nyss kommit hem från Skellefte, tog cirka 2 minuter hos tandläkarn idag, fett jobbigt men nu är det ett bra tag innan jag ska tillbaka, känns riktigt skönt. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, känns verkligen som att jag måste vara hemma och plugga till svenska redovisningen vi tydligen har till imorgon och jag har inte ens börjat..gillas inte. Aja vi får se vad kvällen bjuder på helt enkelt.


GODNATT

Har nästan just kommit hem från Arvidsjaur, gick inte så bra att sova på bussen eftersom det var några småfjortisar som aldrig höll käft. Har iaf varit en dryg som satan är gode less & har haft ont i huvudet hela dagen, har seriöst aldrig i hela mitt liv haft såhär ont i huvudet förr, har fan knarkat alvedon idag, hah. ALDRIG mer att jag ska vara på öppet hus igen..

Imorgon blir det ingen skola för mig, ska till Skellefte på trl, kändes fett jobbigt menmen. Näe nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova & hoppas att huvudvärken har släppt innan imorgon. Natti,natti


jag brukar gå på instinkt, jag brukar göra det mitt hjärta känner, men just nu är jag förvirrad, vet inte vilken väg jag väljer

Imorgon är det onsdag, vilket innebär att det är öppet hus i arvidsjaur. På dagen för Malå/Sorsele osv och senare på kvällen för föräldrar,kommer alltså vara i arvids hela dagen/kvällen imorgon. Kändes fett jobbigt,men vi får se kanske åker hem med bussen som går vid klockan 4, vet inte riktigt än. Hoppas det blir trevligt bara. Ikväll har jag inte gjort ett piss alls, kioskmongot kom hit en sväng, vi spelade kort och bara snackade en stund. Nu ska jag bädda ner mig i sängen, är gaalet trött. sovsött




NATTI

Kvällen spenderades med världens bästa Magnus, vi drog på kosmos och spelade massa pingis och kort med Wendy..riktigt kul! Har just sett pensionärsjävlar på 5:an, fan så kung det är alltså. Skola imorgon..åh ja orka inte. Aja nu ska jag gå och lägga mig i kojset.


VEM KAN SLÅ FILIP OCH FREDRIK


Har nyss varit ute och tagit en cigg med magnus & gått en liten sväng med syster!
Fett med kallt det är ute alltså, fyfan. Tagga inte skola imorgon, guud så jobbigt att stiga upp 05:00..gillas inte. Aja nu ska jag se tv och käka massa tårta (y)

SÖNDAG

Vaknade vid halv 1 idag, har verkligen inte gjort ett piss idag. Ska strax hoppa in i duschen. Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt och dega framför tv:n. Om inte någon hör av sig, vi får se helt enkelt. Baka tårta ska jag tydligen också hinna göra idag. Måndag imorgon fett jobbigt..

Swedish House Mafia Vs Tinie Tempah - Miami 2 Ibiza


fett skön!

gårkvällen

Gårkvällen  började  med  att  jag  &  Evelina  drog  på  kosmos,  spelade  massa  pingis  osv. Senare drog jag vidare till Lanet till Magnus, var där till typ halv fyra 4, pallade inte vara där hela natten alltså, fett tråkigt var det må jag säga menmen. Har just vaknat, sitter och lyssnar på musik och försöker planera kvällen.. Vart är festen ikväll? ;)


F R E D A G

FREDAG, i love it! Slutade skolan vid halv 2 idag,tycker dagen gick hur fort som helst schemat på fredagarna gillas. Efter skolan drog jag ut med Magnus och Evelina en stund. Just nu sitter jag & dunkar musik och väntar på käk, fläskfilé och potatisgratäng ska vi käka till middag. Senare ikväll/hela natten blir det lan med några grabbar och b-rudar, kan det bli bättre?NIX.

23:00

Ikväll for som sagt jag och Magnus på öppet hus, var inte så mycket folk där eftersom vi kom just när det stängde, vi träffade iaf Izza & Carro där så vi drog ut ett tag och snackade med dom. Senare drog jag, Magnus och Izza vidare mot sporthallen och kollade när några spelade fotboll, sen stannade vi kvar och spelade ett tag, fett nice. Sitter just nu och lyssnar på musik, ska snart krypa ner i sängen, imorgon ska jag vara p-i-g-g för imorgonkväll/hela natten blir det LAN.



Tinie Tempah - Wonderman.

TORSDAG




Då var skoldagen över,
fett skönt. Idag på idrotten spelade vi pingis, fett skoj var det, fick fan närvarande idag också, ovanligt! tror inte jag varit på en gympalektion sen vi började om skolan. Annars har dagen varit hur seg som helst. Ikväll skulle nog jag och Magnus dra på skolan (det är öppet hus ikväll) jag behövde inte vara där med Hr och servera och ja..allt vi skulle göra, så det tackar jag för hah. Nu ska jag gå upp och käka något sen ska jag höra av mig till mange muslim Hoppas ni får en trevlig kväll.

DU ÄLSKAR... JAG ÄLSKAR...VI ÄLSKAR...MEN INTE VARANDRA




THEY DON´T SEE YOU LIKE I DO

T I S D A G




Gårkvällen i adak blev toppen, Magnus följde med så vi var med han och Viktor på kvällen. Skoldagen idag har varit fett jobbig,varit på dåligt humör hela dagen & failade som fan när vi bakade. Har iaf just käkat middag, ikväll har jag ingen aning om vad som händer, vi får se vad kvällen bjuder på helt enkelt.

M Å N D A G

Vaknade för ca 1 timma sedan! Har nyss ätit lite och snart ska jag hoppa in i duschen. Senare bär det av mot Adak,kommer som sagt sova hos Kikki ikväll. Magnus kanske också följer med, vi får se hur det blir. Kommer iaf bli awesome. Vi kommer alltså ta morgonbussen till Malå imorgon sen vidare mot arvids, fan vad drygt. Nu jävlar, ikväll kommer vi göra adak osäkert;) Nu -> duschen 

KÄRLEK TILL LÅTEN

i want to be the first and the last, the future and the past

Har  just  varit  ute  &  tagit  kvälls  ciggen! Nu ska jag strax krypa ner i sängen och sova läänge imorgon. Väntar just nu bara på att Magnus ska höra av sig, han är inte snabb så jag lär får vänta ett bra tag till. Har väl inte så mycket mer att säga, just nu vill jag bara lägga mig i sängen och aldrig kliva upp. Godnatt

19:53


imorgon drar jag till denna brutta & sover hos henne!♥

Satan, är på så dåligt humör så det finns fan inte, ont i huvet, fett trött, är fett sur på mammi för att hon är förbannad på mig vet inte varför men..ja det här är inte min dag alltså. Ikväll blir det bara att vara hemma och slappa framför TV:N och käka massa gott med familjen. MYS. blir en tidig kväll känner jag, behöver verkligen sömn.

GÅRKVÄLLEN

Gårkvällen, var kung. Spårade ett tag men satan så kul vi hade. Alla kanske inte mådde så bra men. Sovde iaf hos Magnus,mysigt. Har inte mått bra alls idag/halva natten, vi sovde bara cirka 3 timmar, fyfan säger jag bara. Har iaf varit med Magnus och Kikki hela dagen idag. Har nyss kommit hem, jag, Robin, Carro och Magnus drog och städade lägenheten eftersom alla andra småungar aldrig hjälper till att städa, fy och satan så äckligt det var må jag säga. Men kvällen var verkligen AWESOME, helt klart (y) 

TAGGAD

Vaknade vid halv fyra idag, helt sjukt, men fett skönt att sova ut. Nu ska jag hoppa in i duschen & börja göra mig klar. För snart höjer vi glasen & musiken. TAGGAD SOM ALDRIG FÖRR! Nu köör vi brudar och grabbar♥!




Gårkvällen

Gårkvällen började på kosmos med Evelina, sen drog vi vidare hem till Magnus vid klockan 11. Sen bestämde vi oss för att se film, så vi for hem till mig och såg 2 filmer, Paranormal Activity & The Grudge. Fett läskiga filmer, hah. Vi hade sett klart filmerna vid halv 4 så det blev en sen kväll må jag säga, somnade vid klockan fem.


FREDAG

Vaknade vid klockan 1 idag, låg i sängen till klockan 2 sen kom pappi hem och sa att vi skulle fara och fika på dungers så jag gjorde mig klar sen for vi. Sen har jag varit ute på affärer hela dagen med Linda och mamma, fett jobbigt. Just nu sitter jag & väntar på käk sen drar jag och hämtar mitt dricka, får se om vi kör ikväll eller imorgon. Allt är redan åt helvete, vi fick inte ha lägenheten imorgon så, helvete..

 

T O R S D A G

Har varit på så jävla dåligt humör idag så det finns fan inte, har bara varit hemma hela dagen och varit förbannad, fyfan vilken dag det varit alltså. Funderat starkt på att skita i helgen och bara vara hemma och deppa istället. Ikväll har jag iaf varit med Magnus, vi drog på kosmos och spelade kort, de gjorde mig på lite bättre humör iaf. Nu sitter jag och väntar på att Magnus ska höra av sig, vi ska dra ut och ta en cigg sen ska jag nog sova, kankse blir att dra till Malå-Vännäs tidigt imorogn, vi får se hur det blir vet inte än.
 

00:52


Har nyss varit ute och tagit en cigg med Magnus
! Nu ska jag snart krypa ner i sängen, är så sjuukt trött så det finns fan inte. Imorgon har jag ingen aning om vad som händer faktiskt, vi får se helt enkelt.

FÖRDRIVER TID MED DENNA "ROLIGA"

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra random i din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Hahah men du vågar inte säga;) så jag pressar dig på olika frågor som du märker när jag drygar;)

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hör av dig ikväll så får vi se:)

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jaha då kommer jag men jag skriver då du får komma ut och möta mig:)

Vilket sms blev du mest berörd av ?
Men vars är ni? :)<3

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Borde träffa dig först innan jag drar på nån fest:P

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kr?
Men jag måste ju dit, måste ju vara #1 fan;)<3

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Lägg av du ska på hockeyn;)

Vad vill du höra mest av allt?
dra ut och ta en rök?<3

FETT TRÅKIGT

Nu är jag hemma från hockeyn, ja vad ska man säga..malå förlorade, ILLA! Aja sitter just nu och lyssnar på musik har fett tråkigt, finns absolut ingenting att göra...sitter och väntar på att det ska hända något som det dock inte verkar göra



HOCKEY

Jag som skulle stiga upp tidigt idag vaknade klockan 2, inte okey. Nu ska jag börja göra mig klar, har inte orka göra det idag. Ska dra på kosmos klockan 6 sen halv 8 drar jag och brudarna och kollar på hockey. Malå mot Boliden, HEJA MALÅ. Näe nu ska jag skynda mig..bjuder på en skön låt


fett skön!

FUCK YOU


GODNATT

Kvällen  spenderades  med  världens  bästa  Magnus  &  Evelina, spelade kort och blabla. Taggar helgen som satan,fixat lägenhet så vi har någonstans att vara i helgen, kan inte bli bättre! blev inte av att vi hyrde stockstugan men. Känner på mig att helgen kommer bli hur awesome ändå. Har inte så mycket mer att säga helt tomt i skallen. Nu ska jag krypa ner i sängen, ska upp tidigt imorgon..gillas inte. Sussasött

M Å N D A G

Har just vaknat, var tänkt att jag och syster skulle vara barnvakt till Calle idag men det blev tydligen inte av. Gårkvällen spenderades hos Magnus med Evelina, vi spelade massa kort & hade det jätte trevligt. Nu ska jag börja göra mig klar sen ska jag nog höra av mig till Evelina, vi ska fixa en sak today. Mamma fyller förresten år idag också, GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! Hoppas du får en toppendag.


RSS 2.0