22:21

Har just kommit ut från duschen! Skoldagen idag gick hyffsat bra, ingen i min klass såg kry ut idag undra hur många som är på på skolan imorgon hah. Ikväll har jag varit och kollat på innbandy med några & sedan drog vi vidare och kollade på hockey.. Malå förlorade med 9-2 mot Norsjö. Illa. Aja nu ska jag gå upp och kolla på Big brother med syster & dricka oboy sen väntar sängen.PUSS



SOLSIDAN

Har just varit ute och tagit en cigg med Magnus! Så jäkla skönt det är ute alltså. Är inte taggad för 5öre på skola imorgon & ännu mindre taggad blev jag när jag fick veta att vi ska jobba på medan på tisdagkväll och vi måste sova i Arvids. Nu ska jag gå upp och käka massa gott och ladda inför Solsidan & Big brother. Hoppas ni haft en bra söndag.♥



hahaha

HEAR ME NOW



WHAT TO DO

Guud så härligt väder det är ute, endast -2,4 grader, helt underbart! Hoppas verkligen det håller i sig. Har just käkat ''frukost'' kallar det mer lunch-middag än frukost hah. Har absolut ingen aning vad jag kan hitta på idag, finns ingenting att göra. Kanske ska sätta på något avsnitt av oth eller kanske sitta och dega framför datorn som jag gjort hela helgen ungefär? Och kan meddela: Drygare helg får man leta efter.





två  bilder  tagna  med  mig  iPhone 4

GORMORGON

GODMORGON VÄRLDEN! Skönt att sova ut må jag säga, vaknade ju rätt tidigt igår. Nu ska jag gå ut och ta morgonciggen och ta ut hunden på en liten prommis. Senare ska jag försöka få något i magen och sen får vi se vad jag hittar på idag, hemma själv.. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och ladda inför skolan imorgon.



finaste  syster

16:34



Har nyss kommit ut från duschen
! Nu ska jag gå upp och göra go middag till bara mig eftersom jag är hemma själv hela kvällen. Spårat skönt! Men först ut och ta en cigg & ringa ett samtal. Sen får vi se vad kvällen bjuder på helt enkelt.

LÖRDAG

Var uppe med tuppen idag! Har sån jävla mensvärk, går inte ens att sova.. gillas inte! Idag har jag ingen aning om vad som händer. Är hemma helt själv tills ikväll nån gång, mamma jobbar. Nu ångra jag mig som fan att jag inte for till Arvidsjaur igår, kommer säkert inte va mycket folk i Malå ikväll heller eftersom alla drar säkert till arvids. Vaaarför ska allt hända mig? Ska försöka ta mig dit ikväll!



DUNKAR JUST NU I MINA HÖGTALARE ↓



FREDAG

Då var det helg, satan så skönt! Blev inte Arvidsjaur för min del, alla ska in på lappis, kändes inte så pepp att va den enda som ska sitta hemma hos bergström helt själv medans alla är där & antar att jag inte hade tagit mig in ändå hah. It sucks att inte vara 18!

Har iaf just käkat middag med mamma,endast vi hemma i helgen skönt. Ikväll blir det kosmos med Izza och Emelie kommer säkert bli awesome. Senare får vi se vad som händer imorgon, inga planer planerade än så länge är fett sugen på att festa så vi får se vad morgonkvällen bjuder på helt enkelt.



I'M FUCKING YOU



TAGGAD



Kvällen spenderades med skruttan på kosmos
! Sen har jag sett Big brother med syster och gjort klart svenskan också, känner mig riktig duktig. Fredag imorgon,känns så otroligt skönt. Taggad är man också må jag säga. Imorgon drar jag till Arvidsjaur och kommer vara där tills på söndag antar jag. Mycket fest kommer det att bli,är så jävla taggad.

TURBULENS



T O R S D A G

Har som sagt varit hemma från skolan hela veckan! Känner mig mycket fräschare nu må jag säga så imorgon blir det iaf skola, känns bra men ändå inte bra på ett sätt. Aja nu ska jag hoppa in i duschen. Ikväll blir det kosmos med bruttan, fan vad jag har saknat henne!!♥
 


JAG HATAR ATT JAG ÄLSKAR DET

Har just sett Big brother med min kära syster, mamma & pappa! Slutade med att mamma bara gick och la sig och pappa somnade i soffan. Medans jag och syster sitter och garvar men det är så det ska va hah. Stannar hemma från skolan imorgon också.. Har inte så mycket mer att säga, nu ska jag krypa ner i sängen och se tv och bara ligga och smsa med massa folk.

BIG BROTHER

Vad har det blivit av detta program egentligen? Transa,mammor,kristna,lärare och massa tards! Så sjukt roligt så det finns inte haha. Skulle ni kunna vara med? ;)

M Å N D A G

Stannade hemma från skolan idag! Vaknade för ett litet tag sedan men världens huvudvärk och ont i halsen + att jag är hur snuvig som helst, urs. Nu ska jag gå upp och försöka få något i magen och hoppa in i duschen. Hoppas att SIM-kortet kommer idag också så jag kan börja använda min iPhone. (y)  



ORKA


Jag börjar bli sjuk igen,
har så otroligt ont i halsen & hostar som aldrig förr! Men jag kan bara inte vara hemma mer,missar så otroligt mycket i skolan! Vet inte om jag är hemma imorgon eller ej,måste som vara med i köket fan också.

WRITTEN IN THE STARS



Min kväll har sett ut såhär
- spelat kort med syster - sett massa tv och bara tagit det lugnt. Skönt med lugna söndagar må jag säga. Nu ska jag gå ut och ta en cigg och sen hoppa in i duschen och ladda inför solsidan som är klockan 8.

SÖNDAG

Sitter och dunkar musik & väntar på att Micke och linda ska komma hit farmor är redan här, då blir det massa tårta. Senare får vi se vad som händer idag, har inga planer alls. Blir säkert bara att vara hemma och ta det lugnt. Hoppas ni får en trevlig dag!  



KIND OF A SPECIAL DAY



Idag är dagen som världens bästa syster fyller 18 år
, nu slipper hon ljuga om att hon är 18, slipper kräva att få se sitt födelsebevis av sina föräldrar och slippa smita in på krogen - för nu kan du äntligen göra allt sådant lagligt! Hoppas du får en helt galen födelsedag. Grattis♥

Gårkvällen

Gårkvällen blev inte lyckad alls! Först var det tänkt att jag och massa folk skulle ha en överraskningsfest för Camilla eftersom hon fyller 18 idag, men stockstugan och borgen var upptagen så det blev inte av. Aja vid klockan 8 drog jag och Melisa till en lägenhet där vi skulle ha förfest, vi fixade ljudet och tårta. Sen kom Camilla och Diana efter ett tag, sen käkade vi massa tårta osv. Kvällen slutade med att jag och Camilla satt och såg film hemma hos kim. haha vilken kväll..



FREDAG

For och tog en fika med mamma,pappa,linda och Camilla på dungers
! Sen följde jag pappa på hans jobb och hjälpte han med en sak på ny datorn han fått, han är ju så värdelös så det finns inte hah. Har just kommit hem. Till middag blir det från pizzan GÖTT

HELG

Då var det helg. GILLAS! Skoldagen har flytit på rätt bra,älska fredagarna. Ikväll ryktas det om kosmos med brudarna, blir kanoners. Sen taggar vi för morgonkvällen om det nu blir något vilket jag hoppas på & tror. Nu ska jag gå upp och fika. GÖTT
bjuder på en skön låt lite seg i början men det blir bra



JUST THE WAY YOU ARE

Kom hem från Skellefteå vid halv 9,vi for senare än vad det var tänkt fett drygt! Just nu så sitter jag och snackar med Pär på msn och lyssnar på musik. Måste göra klart svenskauppgiften som ska vara inne imorgon, fan också. Helgen är inte planerad än,vilket känns förjävla surt. Men hoppas det blir som vi tänkt brullor, håller tummarna.



iPhone4=MIN



Nu ska jag bara beställa hem ett nyss SIM-kort eller vilket vi gjorde i Skellefte och sen är jag ready to go! Det kommer på måndag, vilket är låång tid för mig men ändå, nu har jag den iaf! Underbart (y)

JAG ÄLSKAR HUR DU LJUGER


Skoldagen var helt okej
! Prov direkt på morgonen, gick hyffsat bra faktiskt sen såg vi film hela eftermiddagen, gillas. Imorgon efter skolan vid halv 4 åker jag och pappi till Skellefte, vad jag ska göra där lär ni märka imorgon bitches. Just nu så sitter jag och lyssnar på musik, funderar starkt på att hoppa i säng, ska ju trotts allt upp halv 7 imorgon för att hinna duscha,sminka,platta håret.PUSS

04:56

Då var man redo och klar för skola! Igår vid klockan halv 7 gick jag och vilade - somnade och vaknade halv 4, helt jävla sjukt! Nu ska jag gå upp och fika och samtidigt plugga till provet, kommer fet kugga. Sen blir det att vänta tills klockan blir tio över 6 så jag kan börja gå till bussen. Hoppas ni får en bra dag



Dutty love - Sean Kingston ft. Nicki Minaj


High On Life - Henok Achido


Mikrofonkåt - September


Seek Bromance - Tim berg


Jag trodde jag var han - PH3


Mammas gata - Promoe ft. Timbuktu, Supreme & Grega


YAHHH - Soulja Boy Tell ' Em


2012 (It Ain't The End) - Jay Sean ft. Nicki Minaj

MISSTAG ÄR TILL FÖR ATT FÖRLÅTAS



Då var man hemma från skolan
! Det var verkligen en plåga att stiga upp ur sängen imorse kan jag lova, urs. Sitter just nu och väntar på käk och gör inte ett skit. Ska börja plugga till provet vi har imorgon sen får vi se om jag hinner fara och gymma med skruttan senare ikväll, hoppas!

Jag är påväg att träffa botten och jag älskar det

Nyss kommit ut från duschen. Kvällen spenderades med Emelie och Elina på bandyn, sen blev det kosmos med skruttan och även Emelie, Elina & Izza, spelade massa pingis. Riktigt roligt. Nu ska jag försöka slita mig från datorn och plugga till provet vi har på onsdag. wish me luck



VEM RINGDE 112



14 FEBRUARI

Har just käkat middag, sitter just nu och lyssnar på musik och försöker planera helgen. Ikväll ska jag och skruttan fara och kolla på innebandy, blir kosmos ett tag innan tror jag. Nu ska jag och mamma fara ut en sväng sen blir det att vänta på att skruttan ska höra av sig. Hoppas ni får en trevlig kväll.




M Å N D A G


Fick ett sms av kristina när jag satt i bussen och väntade, vi får tydligen vara hemma idag! Värt, nu kommer jag inte kunna somna om, men det var iaf tur att hon hörde av sig innan vi var i arvids iaf. Skönt att vara hemma idag. Nu ska jag gå upp och fika en enorm frukost, fikar nästan aldrig. Funderar på att fara på gymmet senare, vi får se.

Glad alla ♥ dag på er alla.

 

GODNATT



Ikväll har jag bara varit hemma och slappat framför tv:n! Ska snart krypa ner i sängen, är så sjukt trött trotts att jag faktiskt sovit rätt länge idag. Imorgon är det dags för skola igen, fifan är inte pepp alls. Nu skriker sängen efter mig, natti

GRYM KVÄLL

Gårkvällen var GRYM! Kvällen började hos skruttan med massa folk, tog nån öl & vi körde singstar sen for vi vidare mot borgen vid halv 10 (trodde inte att jag skulle ta mig in,sjukt hah) Mycket folk var det där,riktigt kul. Halv 2 drog vi vidare på efterfest hos victor, jag var där till 6 tror jag alla andra drog redan vid halv 4. Tack för kvällen allihopa♥ Nu är det käk som gäller



13:19



Har just tryckt ett skrovmål
,satan så mätt jag är! Nu ska jag byta kläder sen beger jag och skruttan oss på hockey. Sen blir det hem - duscha-fixa sig för ikväll. Känner på mig att något kommer skita sig totalt...men håller tummarna på att det inte kommer hända.

GODNATT

Nu ska jag lägga mig och sova! det är massa folk här just nu så jag antar att det inte kommer gå så bra att sova. Blev kosmos ikväll med brudarna,blev massa kortspel & pingis,en helt okej kväll faktiskt. Imorgon blir det marknad och hockey på dagen. Senare på kvällen blir det fest,hoppas det blir borgen också,vi får se hur det blir vet inte riktigt än. Hoppas det blir minst lika bra som förra helgen♥



från förra helgen

F R E D A G


ÄNTLIGEN HELG, gillas
! Skoldagen har varit som alla andra, ah orka inte. Har just kommit ut från duschen, ska nu börja göra mig klar & vänta på käk. Ikväll blir det kosmos med skruttan, säkert några fler också,toppen. Peppar som saatan till imorgon♥

någonstans visste jag att det var för bra för att vara sant



Sitter och lyssnar på musik & klickar runt,
funderar på att krypa ner i sängen snart klockan börjar faktiskt bli mycket känner jag. I helgen är det marknad här i malå,är taggad som satan disco/pub/dans på borgen på lördag,otrooligt taggad. Känner på mig att det kommer bli lyckat. Men nu är det sängen som gäller, guud så skönt det ska bli med sovmorgon imorgon. Natti♥

JASON DERULO - ENCORE

TORSDAG

Skoldagen idag har varit allmänt seg och jobbig.. urs! Ikväll har jag iaf vart och kollat på innebandymatch, (riktigt illa att tjejerna förlorade mot killarna med 22-1) & fotbollsträning. Sen stannade jag, emelie, izza, diana,camilla och magnus och spelade fotboll ett bra tag. Riktigt roligt! Har även snackat med min saknade vän Magnus ikväll, har varit jobbigt ett tag mellan oss.. men nu är det bra igen, har verkligen saknat han!



"JAG ÄR RÄDD ATT MAN GLÖMMER, GLÖMMER ALLT. SOM VI GLÖMDE ATT VI ÄLSKADE VARANDRA"



Just hemkommen från gymmet
,jag & skruttan drog och gymmade! Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag slappa framför tv:n resten av kvällen. Jag börjar bli sjuk men hoppas det blir bättre snart, ska INTE vara sjuk i helgen det får bara inte hända.

M Å N D A G

Gick hyffsat bra att stiga upp imorse,bruka vara värre! Idag gjorde vi inte så mycket,redovisade våran praktik och sen kollade vi på Årets mästerkock tillsammans med 2:orna, chill dag. Har just kommit hem,åkte med Tommy & linda hem,fett skönt. Ryktas om bingo ikväll med linda annars blir det gymmet med skruttan!





THAT'S WHAT I'D HOPE TO GIVE YOU FOREVER

Nu  säger  jag  godnatt! Har bara varit hemma ikväll och slappat framför tv:n, sett Solsidan och lite oth, grymt skönt. Är så sjukt trött så det finns fan inte, ska bli skönt att få sova må jag säga. Imorgon är det dags för skola igen, är inte taggad att stiga upp klockan 05:00 för 5öre.




I've never loved one like you.

BILDER











Alla bilder är lånade av Ellen, hoppas det är okej att jag lånade dom!

GÅRKVÄLLEN

Gårkvällen levererade, fyfan! Aldrig haft så kul på länge, klart det fanns nackdelar med kvällen också men. Var sjukt mycket folk på borgen,trodde inte att det skulle bli så mycket,kom massa från arvids också. Sög att alla var tvungen att fara därifrån vid halv 1 men som tur var hittade vi massa efterfester. Kom hem vid halv 8 imorse tror jag, var tvungen stiga upp halv 12 för att fara och städa på borgen,var mindre kul. Fyfan hur det såg ut där alltså, urs. Tack allihopa för en grym kväll!♥



NU SLÅR VI KLACKARNA I TAKET



IKVÄLL KÖR VI!



Vart och gymmat nu på morgonen med bergströn och Evelina,
har just kommit hem! Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få något i magen. Snart slår vi klackarna i taket,är otroligt taggad. Näe nu måste jag skynda mig påriktigt. Kvällen kommer bli så jävla KUNG

23:38

Kvällen spenderades med favoriterna på kosmos,var en helt okej kväll! Imorgon är det lördag vilket innebär att det är Evelinas 18års-fest på borgen,känner på mig att det kommer blir hur jävla bra som helst. Ska upp vid klockan 12 och fara och fixa till lite där,ljudet osv vi skulle få låna Magnus ljud & det är inte dåligt må jag säga,kommer nog bli mycket folk också, kommer bli kanoners! Nu blir det film med syster sen ska jag soova.PUSS



NATTI





Slutade klockan 9 ikväll
,hade tänkt hinna fara och träffa Evelina som fyller år idag + några andra på kosmos ikväll,men icket det hann jag inte! Imorgon är det fredag,fett skönt & sista dagen på praktiken. Min lärare från arvidsjaur kanske ska komma och hälsa på imorgon, hon låg i 40 graders feber i början av veckan så vi får väl hoppas på det bästa. Har inte så mycket mer att säga. Ska snart krypa ner i sängen men först kolla fejjan och så,väckaren är ställd på 07:00..

KIND OF A SPECIAL DAY


Idag är dagen som fina Evelina slipper ljuga om att hon är 18
, slipper fråga andra om att köpa just Level, slipper kräva att få se sitt födelsebevis av sina föräldrar och slippa smita in på krogen - för nu kan du äntligen göra allt sådant lagligt! Hoppas du får en helt galen födelsedag och ta det allt annat än lugnt i helgen;-) GRATTIS, du är så bra.♥

GODNATT


Kom hem för ett litet tag sen
,for som sagt på gymmet efter det drog vi vidare till kosmos & sen drog jag och skruttan på hockey, dock så förlorade Malå mot arvidsjaur med 8-2,ILLA. Nu ska jag krypa ner i sängen, har så fruktansvärt ont i huvudet,känns som att jag har feber...mår inte bra alls,URS. godnatt

17:30

Har just käkat middag, mycket gott var det! Sitter just nu och dunkar musik och väntar på att Evelina ska höra av sig,ska följa hon och bergström på gymmet. Ska fixa gymkort ikväll, känns himla bra att jag äntligen får börja träna och ta tag i mitt liv. Efter vi varit på gymmet drar vi vidare mot kosmos. Ska gå upp och ta på mig jackan och skorna så jag är redo att gå till henne när hon hör av sig,och hos henne väntas skjuts av elias och bergström. Hoppas ni får en great kväll!



DUNKAR JUST NU I MINA HÖGTALARE ↓




Dagen rullade på rätt bra, grymt skönt att det bara är två dagar kvar nu
!! Försovde mig dock lite imorse, vaknade klockan 8, men var på hotellet 8 minuter över. Är så jävla taggad till i helgen, kan det inte bara bli lördag nu? Nu ska jag sminka mig och göra mig klar, blir kosmos ikväll med skruttan, awesome.

SOFIAS ÄNGLAR


Har just kommit ut från duschen,
känner mig nu ren & fräsch! Har varit ute på en prommis ikväll, joggade en hel del också. Nu ska jag fan ta tag i mitt liv och börja träna, jävlart! Nu ska jag gå upp och kolla på sofias änglar och käka massa fruktsallad, MUMMA

T I S D A G



Har nyss kommit hem efter en låång prommis med syster
,vi gick till pappi och där fick vi go fika! Fick nyss ett samtal från Mickel,(kocken) & jag får vara ledig ikväll.GRYMT skönt. Dock har jag ingen aning om vad som händer ikväll,vi får se vad som händer helt enkelt.

RSS 2.0