Måndag 30 November 21:45

Måndag idag, ny dag & ny vecka. Har inte hunnit blogga nåt idag. Jag var sjukt trött imorse höll nästan på att försova mig.. inte långt ifrån alltså. Slutade iaf skolan efter klockan tre & då for jag hem direkt & pluggade. Fick även veta idag att jag hade IG i bild men vafan jag bry mig verkligen inte! Bild är fan inte viktigt.

Seriöst det är snart December & det känns verkligen inte som det & det var första advent igår.. och njaa jag tycker inte att det känns som det. Men ändå kul hihi!! =) Verkligen myspysigt med julen. Nu ska jag börja att handla julklappar också.. grymt kul ändå!



inte länge kvar nu alltså

love

Hemmaaaaaaaaaaaa

Nu är jag hemma från Skellefte & jag har också hunnit packat upp alla saker osv & nu håller jag på att tvätta kläder för fullt.

Så grymt rolig helg alltså.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om helgen egentligen. Vi såg ju New Moon på bio igår och den var himla bra!! Sen idag har vi gått på stan en stund osv plus att vi har gjort mycket annat skoj under helgen också. Vi käkade på Dallas igår & idag.. Vi har fan inte varit smala denna helg må jag säga, bara käkat hela tiden typ men vafan man lever bara en gång. Igår efter vi hade käkat klart satt vi kvar på Dallas i typ 2 och en halv timma & bara pratade, skrattade och väntade tills bion skulle börja. Folk kom & gick.. men vi satt kvar lääänge. Inte mycket till liv vi hade Haha!

Dock ett minus där vi sovde.. vi alla i ett grymt litet rum men det funkade ändå hihi!

Men jag hade en grymt rolig helg och jag hoppas verkligen att ni också hade det!! ♥

Nu ska jag sätta mig framför tvn och där ska jag sitta hela kvällen och bara ta det lugnt! =)

091128

God morgon på er!

Vaknade just, skulle verkligen kunna sova mycket längre känner jag, är så sjukt trött! Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen. Och sedan ska vi börja bege oss in till stan & möta upp några andra där hela dagen troligtvis kommer att spenderas med dom :)

Nu måste jag skynda mig.. kommer säkert inte hinna blogga nåt mer innan ikväll.

Ha en jättefin lördag!! =) ♥

STAAAN

Bussresan ikväll var så jäääkla jobbig, brukar oftast tycka att det går bra att åka buss men ikväll.. njaa det var verkligen inte roligt & jag mådde illa & det brukar jag aldrig göra! Men efter två låånga timmar i bussen var jag äntligen framme! Och förresten det var ganska många från Malå som for till stan idag. 

Vi har ätit en himla god middag ikväll & sett idol. Verkligen myspysigt!! =)

Nu taggar vi bara morgondagen! ♥


Skellefte imorgon

Ska till Skellefte imorgon. Vi slutar 15.20 imorgon & då går bussen så jag måste få be att gå 10 minuter tidigare och jag hoppas att det går bra! Detta blev alltså bestämt ikväll för ca en timma sedan.. Jag ska vara där tills på söndag och det kommer säkert bli jätte jätte roligt. Ska se bio, shoppa osv!! =)

Så nu måste jag packa lite kläder osv som jag ska ha med mig. Sen ska jag sovaaa är sjukt trött! ♥

BRIST PÅ BILDER. OJA



världens bästa jockeeee

inte K

Idag fick jag en ny mobil av pappa. En Nokia.. dom suger. Men iaf bättre än ingen alls, min kan bara stängas av ibland osv! Så den går inte så bra att använda. Och det går fan inte heller snabbt att skriva på min nya må jag säga! Allt är fan bak & fram & blablaba. Det ska vara Sony Ericsson!! :')

Tror att jag ska ha den här till efter jul sen får pappa tillbaka den & då ska jag kanche köpa en nyare & BÄTTRE sony ericsson!! =) ♥


VILL HA

inte nööööjd

Äntligen hemma från skolan! Denna dag har inte varit annat än dryyyg i sinne. Våran grupp gjorde våran andra engelska redovisning idag... och ja det gick hyffsat tycker jag iaf. Men sen när jag gick till Sarah & Jessica för att höra vad jag fick så sa dom att jag pratar bra engelska men att jag måste prata ''högre'' & ''tydligare''. Men vafan dom behöver inte sitta 38 mil bort, dom kanske kan sitta så att dom hör vad man säger? MEN nej tydligen inte! ÅÅÅH dom blir fan aldrig nöjd! Alltid är det nåt som inte duger...

Nu har våran grupp alltså bara en redovisning kvar, som vi har på torsdag nästa vecka fy och fan så skönt! För det värsta som finns är väl att prata inför grupp & lärare usch alltså..

NU ska jag beställa hem en klänning från Nelly :')

r u b r i k

Kom just ut från duschen, tog en lååång varm dusch så nu känner jag mig riktigt ren & fräsch. Duschade med linserna på vilket inte är så bra egentligen.. jag får vara mycket försiktig när jag tvättar bort mascaran så inte linserna trillar ut haha! Brukar oftast inte ta av mig linserna när jag duschar.. och varför vet jag faktiskt inte. Men nu ska jag ju se tv klockan nio & annars ser jag ingenting eftersom jag inte ser så bra med glasögonen. Har fått mycket sämre syn på senaste tiden, har ju alltså en sämre styrka på glasögonen än vad jag har på linserna. Och det måste fixas snart.

Nu ska jag upp & föna håret sen ska jag göra varm oboy & mysa framför tv:n!! =)

plugga



ÄNTLIGEN MIINA!!! =) ♥

Nu måste jag skynda mig att springa iväg till ica för att köpa shampoo & balsam & sen blir det bara att fortsätta plugga. Har också engelska redovisning imorgon!

o n s d a g

Då var onsdagens skoldag slut! Hade bara tre lektioner idag, målpass, slöjd & språkval. Så denna dag ganska fort ändå. Nu sitter jag här & dunkar musiiik.. Ska upp & käka nåt nu, MEN jag har så jäääääkla ont i käften eftersom igår fick jag några gummiband som jag ska ha i käften dygnet runt, ska bara ta ut dom när jag äter & borstar tänderna.. sen in med dom igen. Och det är inte skönt just nu iaf, hoppas bara att det går över inom några dagar annars överlever jag inte!

Nu ska jag upp & kolla om det går att äta eller inte. Efter det ska jag plugga i sinne :')

Godnatt!

Blev inte så att jag beställde en klänning ikväll.. vi ska tydligen till Skellefte i helgen kanske. Så då ska jag kolla om en klänning då + att då får jag ju pröva innan och det känns mycket bättre. Mammi skulle betala skorna till mig, lite happy jag är. Så imorgon ska pappa sätta in 600 kronor på Camillas kort & då ska hon köpa dom till mig.. om dom finns kvar alltså. Men jag hoppas verkligen att dom finns kvar i storlek 37! ♥

Nu ska jag hoppa i säng, är sjukt trött så det ska verkligen bli skönt att lägga sig tidigt! Nog för att igår blev det en galet tidig kväll.. men det var inte meningen haha! Så förhoppningsvis är jag piggare när jag vaknar imorgon.

JUSTJA vi slutar efter lunch imorgon, så sköönt!

Godnatt på er!




Vilken klänning?


1Vila - Topstar short dress 2 3Rare Fashion - Rochelle Tight Dress

Har suttit & kollat på lite olika sidor om någon klänning till julfesten. Hittade dom här 3 som verkligen var lite finare än alla andra, haha! Vet inte om jag ska beställa någon av dessa överhuvudtaget. Men någon måste jag beställa innan ikväll, ska kolla lite till & se om jag hittar någon finare!

Vilken tycker ni 1,2 eller 3 ? =)

Skellefte idag

Oj vad dålig uppdatering.. Men igår pluggade jag ganska mycket & sen somnade jag typ halv nio, ovanlit må jag säga men jag var typ jätte trött! Och idag har jag varit i Skellefte hela dagen, försov mig också lite imorse men hann dit iaf.

Jag har just kommit hem från en ganska chill dag i Skellefte & sitter nu här & lyssnar på musik. Hittade hur snygga skor som helst som jag förhoppningsvis ska köpa & ha på julfesten. Ska be Camilla tvär fara & köpa dom imorgon till mig. Ikväll ska jag plugga stenhårt till Hk-provet som jag kanske ska göra imorgon! Ska även försöka fixa msn ikväll också för jag blir gaaalen när det inte funkar!



usch, detta gillas verkligen inte.
Vill ta bort min tandställning nuuuuu!

r u b r i k

Klockan börjar närma sig 12! Och jag är inte ens trött.. Har pluggat mycket ikväll, så det är ju faktiskt ett plus i kanten där. Är verkligen inte pepp för skolan imorgon, men det är bara att bita ihop & gå till skolan. Snart jullov... eller. Jag ska till Skellefte på tisdag & liite jag läängtar! Men problemet är att jag inte hittar dedär papperet här hemma om ''ledighet'' som man måste läman in innan man får vara ledig, men jag får väl fixa fram ett sånt papper på skolan imorgon.

nu ska jag plugga liite till sen ska jag sova! ♥



lovely

Nyduschad

Kom just ut från duschen, känner mig jätte ren & fräsch. Nu ska jag bara skynda mig att välja kläder sen ska jag upp & plugga ett tag innan vi ska käka middag. Och efter middagen blir det säkert ännu mer plugg också. Ikväll ska jag bara vara hemma & se tv & plugga stenhårt antar jag! Det är ju Vem kan slå filip & fredrik ikväll klockan 20.00. Så missa inte det alltså!

nu ska jag kila, ha en fin söndagskväll!! =) ♥



jag å camilla

Godnatt!

Har haft en riktig mysig hemmakväll som har bestått av tv tittande, pluggning & bakning.. hehe skämt och sido. Det skulle självklart varit mycket roligare att hitta på nåt med mina underbara vänner! Men jag kände att det behövdes en låång plugghelg för mig, har legat efter i så pass mycket i skolan nu på sistone & dock när jag var sjuk också. Pluggade som en galning efter klockan halv tio till klockan ett, så nu känner jag mig snäppet duktigare.

Varken mamma eller pappa tror tydligen inte på mig i skolan längre... men nu ska jag fasen ta tag i skolan på allvar & bli duktigare på att ta hem böcker & plugga inför prov osv för det tjänar man verkligen på!! =) Och framförallt ska jag visa dom att jag faktiskt kommer börja ta skolan på allvar nu & att jag kommer fixa detta!

Nej hörrni, nu börjar det bli sent. Nu ska jag gå & lägga mig. Vi hörs imorgon då jag förhoppningsvis känner mig lite piggare! ♥

Robinson Karibien

Usch så hemskt seg denna dag har vart, det har gått så jäääääkla segt tycker jag! Klockan är nu bara strax efter  åtta & det känns verkligen inte som det. Nu ska jag fortsätta att se Robinson Karibien & efter det ska jag plugga lite till, så har jag inte så mycket att plugga imorgon!

Ha en jättefinlördagskväll!! =) ♥



ni får inte missa

Rea på nelly

Det har varit rea där i några dagar nu. Ska se om jag hittar nåt som jag kan klicka hem ikväll, är grymt sugen. Skynda er att fynda alltså, det finns jätte mycket fint. Skor jätte billigt. Klänningar runt 200 spänn. Klicka här för att komma direkt till rean


spara eller slösa?

L ö r d a g

Vaknade vid halv ett tiden idag. Och då började pluggningen.. har suttit & pluggat i typ två timmar, känns grymt skönt, lite mer gjort nu än tidigare iaf! Nu har dom kommit hem från Piteå också, mamma hade tydligen köpt ett par uggs till henne, men då var dom tydligen för småa till henne. Hon lånade mina i Piteå & hon har lånat dom tidigare också & hon tycker att dom är bra i storleken. Jag har 36 på mina & hon hade köpt sina i storlek 37 & dom var för småa... så nu ska vi tydligen byta, haha! 

Pappa berättade att det var jättefint på hotellet osv! Så nu har han sagt att vi ska fara dit någon helg framöver & bo på hotell en natt & vara & shoppa nästa dag. Men undra när det blir... Jag längtar iaf :')





idol is the best


Har ni haft en bra fredagskväll? =)

Min har vart helt ok faktiskt, har sett tv & bara tagit det lugnt! Skönt med sådana kvällar ibland också.. Är galet trött & har ont i huvet. Nu ska gå ut med lillfisen en snabbis, sen ska jag nog lägga mig & se några avsnitt av OTH med Camilla. Har inte så mycket att säga, morgondagen blir det att plugga,plugga & plugga sen ser vi väl vad som händer imorgonkväll.

Godnatt så hörs vi imorgon bitti!♥



är hundvakt åt denna sötnos!!

Fredag

God morgon!

Vaknade för en timma sedan & hade grymt ont i halsen, kunde nästan inte prata. Mamma, pappa, Linda & Micke har nu farit iväg till Piteå, alla som jobbar på pappas ''andra'' jobb, Nymi Skog skulle få fara till Piteå i helgen. Det var nån firmafest, så då skulle dom bo på hotell osv! Blir säkert mycket trevligt för dom!!=)

Så i helgen har jag & Camilla hela huset för oss själva, vilket känns grymt skönt! Camilla hade beställt OTH i veckan nån dag & idag hade hon fått hem det. Så nu ska vi se några avsnitt, det är så jääääkla bra!♥


♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

Sjuklingen

Hej på er!

Dålig uppdate på sistone, men jag blev sjuk i tisdags & då var jag inte pigg må jag säga! Hade sjukt mycket i feber osv. Känns mycket bättre nu, men det är inte riktigt bra. Hostar fortfarande i sinne & har ont i halsen osv. Camilla eller pappa smittade tydligen mig... & jag har inte suttit vid datorn på typ tre dagar nu, ovanligt må jag säga men jag har absolut inte orkat! Har bara sovit,sovit & sovit ungefär.

Lite jag har missat i skolan också, & det var ju inte heller länge sen sist jag var sjuk. Men Camilla var så snäll så igår for hon till skolan & hämtade hem typ alla böcker i mitt skåp, så i helgen blir det förhoppningsvis att plugga!

Just nu sitter jag & lyssnar på musik & funderar på om jag ska gå & lägga mig. & jag har just sett film Johan Falk med mamma, pappa & Camilla. Galet bra dom filmerna är!



ungefär så pigg vill jag vara just nuuu!

Hörs imorgon bitti

Ikväll har jag inte gjort så mycket, pluggat musik eller iaf försökt.. & sett tv, aa typ det! Fick ett sms av Sara om att jag skulle vara på skolan klockan åtta imorgon & det hade jag ingen aning om.. Men som tur var fick jag ju ett sms. Vi ska tydligen göra våran efterrätt till Hk:n, eller typ förbereda lite antar jag, vi har ju som sagt våran sista Hk-lektion imorgon. Och sista gången gör vi ju typ 3 rätters lunch (?).

Så nu måste jag stiga upp ännu tidigare imorgon... Ska lägga mig & läsa nåt nu :')

GODNATT!





M å n d a g

Skoldagen idag gick ganska bra & engelskan gick också hyffsat bra! Eftermiddagen kanske inte var på topp för mig liksom.. Pratade i telefon under lektionstid & efter ett tag kom en lärare & ja.. fan vad han dampade! Och han kom fan typ öga mot öga efter ett tag & jag säger bara en sak USCH. Jag vart så jäääkla förbannad på han, eftersom det samtalet var ju så ''viktigt'' hahah! For iaf hem efter klockan 2 för jag hade så ''ont i huvet''.

Nu ska jag fortsätta att plugga inför musikprovet & lyssna på lite musik. ♥


Godnatt!

Pluggat klart nu. Eller läst på engelskan så nu hoppas jag verkligen att jag klarar det imorgon utan några ''stödord'' för det är egentligen inte mycket var & en ska säga eftersom vi är 5 st i våran grupp! Dock fattar jag ingenting av musiken.. Måste ta & prata med Robin imorgon, för vi har musikprov på fredag.. & det gillas inte!

Nej, nu ska jag gå & lägga mig!





gammal bild.

Söndag

Sitter här & lyssnar på musik.. borde egentligen plugga, men det ska jag göra efter klockan tio eftersom nu hinner jag inte. Ska se tv klockan 20.00 till 22.00, så efter det ska jag plugga lite engelska  &  musik. Har engelska redovisning imorgon. Eller vad det nu är. & ja.. vi får väl se hur det går! Hoppas ifal att det går bra.


091115

God morgon!

Vaknade just.. efter en jäkla kul kväll med Ronja! Först var vi bara ute ett tag & sen for vi hem till henne & såg film osv! Kom hem vid halv tre tiden igårkväll & då orkade jag inte blogga nåt. Det tog typ fan 30 minuter att gå hem från henne, eftersom hon bor fan längst upp i malå & det hade snöat i sinne, så ja.. det tog ett tag att gå hem! Men jag hade iaf en väldigt kul kväll med henne! =)





Älskar dig bruden

Ut snart

Ny duschad & ren. Nu ska jag bara välja kläder & sminka mig. Sen ikväll ska jag vara med Ronja & några fler, kommer bli toppen! Vi får se om jag bloggar nåt mer ikväll innan jag drar, men jag tror inte det :')

Ha en jättefin lördagskväll!! =) ♥

L ö r d a g

God morgon! Jag är fortfarande sjukt trött. Trots att det inte blev så sent igår.. Nu sitter jag här & lyssnar på musik och funderar på om jag ska klä på mig. Ikväll får vi som sagt se vad som händer.. Hoppas bara att någon stjärna vill hitta på nåt!!=)



V ä r l d e n s finaste Bianca♥

Musik

Sitter här & lyssnar på musik, det gillas. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, blir nog bara att vara hemma & se tv antar jag. Men imorgon ska jag fasen fråga om någon vill hitta på nåt.

Just det, fredagen den 13 idag! Otur för många, kanske tur för några andra. Någon som brukar råka ut för något speciellt fredag den trettonde?

Fredag

Äntligen hemma från Lycksele! Det har faktiskt varit en toppen dag, fast i slutet blev det lite drygt. På lunchen for jag, Ellen, Ronja & Wendy på Sibylla & ingen av oss visste typ egentligen hur vi skulle gå för att ta oss dit. Men som tur var ringde Ronja till hennes brorsa som förklarade vägen dit & vi kom fram till slut, haha! Och vi såg fan Rabihs brorsa där? SÅ JÄVLA COOLT. =)

Förövrigt så skulle jag faktiskt kunna tänka mig att gå skola i Lycksele, ändå kul. Men helst så vill jag ju gå i Skellefteå.





Rabih, så satans bra!

God natt ?

Ikväll har jag inte gjort något speciellt alls, bara tagit det lugnt & suttit här vid datorn. Klockan är bara strax efter tio.. & Jag tror nästan att jag ska krypa ner i sängen nu snart faktiskt. Det har börjat bli så sena kvällar för mig nu för tiden.. så det ska bli skönt att få lägga sig tidigt & förhoppningsvis kanske vakna upp lite piggare också.=) Och känna ofan vad pigg jag är..!?

Nu ska jag bara upp & tvätta bort sminket sen ska jag nog hoppa i säng. Så nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon bitti!♥





r u b r i k

Sitter just nu vid Camillas dator nere i mitt rum, lånade hennes.. eftersom det går inte att lyssna på musik på min värdelösa dator & jag överlever fan inte utan musik, hehe! Hon kom hem från Skellefteå ikväll för att hon är tydligen sjuk & ja... det gillas verkligen inte. Jag vill verkligen inte bli sjuk igen... men jag tror faktiskt inte att hon kommer smitta mig egentligen, men man vet aldrig, haha!




bjuder på denna sköna låt!

Me love



Så jävla skön låt!

T o r s d a g

Hej alla solstrålar!

Kom hem från skolan för ett tag sedan & nu sitter jag här & lyssnar på musik. Provet idag kändes som om att det gick hyffsat, ge mig G så är jag nöjd & kysser gunnars fötter. Nä k, jag skojar bara.. det gick verkligen inte bra! Alltså matte är fan inte min starka sida liksom. Och idag bestämde jag mig för att inte fara på klassresan, känns grymt bra just nu ifal!

Imorgon ska vi alltså till Lycksele & det kommer säkert att bli kul. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, vi får väl se. Egentligen borde jag plugga, men... ja jag orkar inte!


Så jävla bra!♥

God natt

Klockan börjar närma sig 12, det kändes ju nyss som den var 9! Har iaf tvättat bort sminket så nu är jag redo för sängen, är inte alls trött.. kanske eftersom jag sovde typ 12 timmar igår. Nu ska jag tvär kolla igenom matten en gång till & hoppas på att jag klarar provet imorgon & sen ska jag nog lägga mig i sängen & läsa FRIDA & VeckoRevyn innan jag ska sova. Hörs imorgon bitti!♥




Åh så irriterad jag blir

För det första så funkar inte msn & jag har försökt typ tusen gånger med att installera den nya versionen men det går inte! Har tydligen för lite utrymme på datorjäveln & jag vet fan inte vad jag ska ta bort liksom?

Och för det andra så råkade jag tydligen ta bort ''ljudsaken'' igår när jag skulle vara duktig & ta bort nåt för att kanske kunna fixa msn, hahah okej ni kanske inte fattar men... så nu kan jag inte lyssna på musik eller nåt, alltså fan döda mig kommer inte överleva! Och jag vet ju inte heller hur man fixar det, är fan inte teknisk:( HAHA måste nog fråga Daniel snart kanske :')




Nu Efterlyst

Äntligen klar med knäcken & dom blev fettgoda liksom..





Nu ska jag se Efterlyst, hörs senare antar jag!♥

Nu gör jag..

Just nu håller jag på att göra knäck, jag läste på Moas blogg så då vart jag fan sugen. Det tar bara nästan tre timmar att göra det, har hållt på sen klockan sex, men snart är det klart! & det är fan inte nyttigt heller, haha! Seriöst, jag vet faktiskt inte varför jag egentligen gör det just NU.... eftersom vi brukar ju bara göra det kring jul menmen.

Nu ska jag kolla om det är klart, sen ska jag plugga lite matte innan klockan nio för då är det Efterlyst, & det får jag verkligen inte missa, puss♥



Onsdag

Hello!

Onsdag idag vilket innebär att det bara är två dagar kvar till helg. Slutade iaf halv två idag, galet skönt. Jag låg & vilade igår efter vi hade käkat middag & sen somnade jag strax efter klockan sju & sen vaknade jag halv sju imorse.. så sjukt. Så då hade jag ju sovit med sminket & linserna, inte bra! Så jag tvär duschade också.

Imorgon har vi MATTEprov & ja.. jag kan ingenting så ikväll blir det fan att plugga arslet av sig. Tror även att jag ska fråga om jag kan hitta på nåt med Emelie ikväll, jag kan ju fan inte sitta hemma hela jäkla kvällen & plugga... det går icke!


LOVE




fyfan vad kung!

Plugga

Har sjukt tråkigt, måste egentligen plugga men jag sitter här istället, inte så jättebra. Vi har HKprov v. 48, ett tag kvar men lika bra att börja redan nu, har fan insett att det är bäst att börja i tid efter 2 år i högstadiet! Jag har så galet jävla mycket som måste göras.. det första HKprovet, omprov i SO, musikinlämningsuppgift & ja säkert nåt mer också som jag inte kom på just nu! & vi har tydligen prov i Matte på Torsdag också. ORKAR INTE åh vi har hela tiden jävla provhelvete...


dö prov

r u b r i k

Har typ hittat världens snyggaste klänning & skor nu, ÅH jag vill ha!

Ska vänta tills morsan kommer hem & då ska jag fråga henne & se vad hon tycker om klänningen & skorna. Och ska även fråga om hon kan betala det till mig. För om jag inte beställer det nu, så kommer det förmodligen att vara slut sen..... haha! & om hon nu betalar det till mig skulle jag typ bli happyface.

Måndag

Måndagar är världens drygaste dag på skolan & typ Fredagar, fy och fan. Slutade iaf strax efter klockan 3 & gympa sista timmen gör det inte bättre! Nu på Fredag ska alla i nian fara till Lycksele & kolla på skolan osv, så det blir ju perffa!

Sitter just nu & kollar runt lite på Nelly, Dinsko osv efter nåt till julfesten.... kanske lite tidigt men vafan. Ska ju även till Skellefteå snart, så jag kanske hittar nåt fint där då. Det är ju faktiskt bättre att få pröva det först istället för att beställa från internet, men det finns ju så jäkla snyggt på Nelly.com, gaaah!


NELLY.COM

Jag säger bara en sak


GODNATT!




jag bjussar på denna sköna låt!

Tv tittande

Just nu ligger jag i sängen & ser reprisen på inlåst, galet bra liksom. Tror att jag ska se klart det & sen ska jag lägga bort datorn & sova. Är inte ens trött... men vafan det är skola om några timmar!
Måste ställa väckaren på halv sex också så att jag hinner duscha.

Vad tycker ni ?

Kom igen gott folk, lämna en kommentar om vilken hårfärg jag passar bäst i.


BRUNT


BLONDT


BLONDT MED MÖRKTBRUNT UNDERHÅR, dock inte bästa bilden^

ELLER...


SCHVART ? (som jag har nu)

PEACE

Klockan börjar bli mycket, tyckte den nyss var 8. Ska nog gå & bädda ner mig
i min säng snart tror jag. Det är ju trots allt en ny dag imorgon minsann.



Me like



så sjukt bra

S ö n d a g

God morgon allihopa!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på blir nog bara att ta de lugnt osv. Nu ska jag iaf upp & fixa mig sen ska jag nog fara till ica med Camilla, det är ju fars dag idag så vi ska väl se om vi hittar nåt åt pappa. & sen ikväll får vi se vad som händer.



Lorentz & M.Sakarias



♥Världens bästa Emelie

Har just kommit in, jag har varit ute med världens bästa Emelie hela kvällen & gud så kul vi hade. Det var fasen på tiden må jag säga! Vi snackade om gamla minnen & var bara ute & gick omkring osvosv & jag säger bara en sak, det var fan livat i Malå ikväll... eller det är det ju egentligen varje helg.

Vi har så otroligt många minnen tillsammans & jag kommer aldrig, aldrig att glömma dom fina minnena med dig Emelie. Du är en stjärna!♥


Tänk..
Vi har snart känt varandra i 11 år
DU var min första riktiga vän
min finaste :)

♥LÖRDAG

D A G E N S   O U T F I T

väst - ginatricot

skärp - bikbok

leggings - hm

♥ Och med denna sköna låt säger jag godnatt, gott folk :)

♥INTE VÄÄäRT

RING KLOCKAN FUNGERAR EJ

DJUPFRYST KYCKLING LEVER


BILLIGA BARN CYKLAR

INGEN VIDARE UTBILDNING


KALV LEVER SKUREN I TUNNA BITAR

SKUM TOMTE

ANTAGLIGEN ÄR DET NÅGON I MIN KASSA PERSONAL SOM SLAGIT IN FEL KOD

AHAHA ENDA GALET JÄVLA ROLIGT!!!!(y)

♥BÄST


Jag tycker lugnt att Erik var bäst ikväll :) Han kommer att vinna hela Idol.. eller vad tror ni?

♥IDOL

Det är faktiskt Fredag idag & det innebär ju faktiskt att det är HEEEELG, så galet sköönt. Just nu sitter jag & ser idol. Det var tänkt att jag skulle vara med Ronja ikväll, men det vart inte eftersom hon.., ja ni får inte veta liksom ;) Jag saknar tjejen så galet mycket... Hoppas vi kan hitta på nåt snart då, vännen :)


<3

♥GODNATT

LYSSNA!!!!!

♥091105

Har just kommit hem från skolan, var ute med Wendy ett tag också. HAHAA asså jag måste ha uppfattat allt dehär totalt fel, för det första.. klockan 6 när alla var där skulle vi ''jobba'' med nån jäkla bok som vi hade fått & för det andra så fick vi ingen information alls.. utan vi var själva tvungna att efter klockan sju gå runt i korridoren & kolla på dom olika utställningarna (?) jag vet inte egentligen vad föräldrarna gjorde medans vi ''jobbade som galningar'' uppe i klassrummen, kanske fick dom någon form av information, ska höra med pappa sen. ASSSÅ jag bli bara mer & mer sugen på att gå HR, det verkar så galet jävla kul alltså :) Ingen annan som tycker det?

& förresten några elever från omvårdnadsprogrammet var där & typ tog blodvärden på dom som ville & jag ville såklart kolla, jag hade 87... & tjejer ska typ ha mellan 115-135 om jag inte minns helt gälet. Undra varför jag hade så lågt? hehe..

Det kändes dock ganska konstigt att vara på skolan dendär tiden ikväll.. fick med mig en massa papper hem om alla olika gymnasieprogrammen osv, så ikväll ska jag läsa&läsa..


PEACE

♥OCH NU MOT SKOLAN!





Lack leggings - Ginatricot
Stickad tröja - Ginatricot
Halsduk - Ginatrcot
& skinnjackan är från Hm

NU måste jag rusa, hörs när jag kommer hem!

♥HEMMA

Hej alla söta läsare!

Nu har jag just kommit hem från en låång skoldag, kändes som om skoldagen aldrig skulle ta slut.. började med gympa & jag var ju såklart inte med så jag satt & ''jobbade'' med matte. Sen hade vi fan håltimme idag efter lunch på språkvalet, seriöst typ första gången på tre år???

Fan också att jag var sjuk i början av denna vecka..... har typ missat gode mycket, inte för att det precis var vanliga lektioner i veckan, men iaf så har jag missat typ allt om gymnasievalet, massa information om det antar jag (?) stuidiebesök på Setra & på Tjamstangården & massa sånt, enda kul ist för att ha vanliga lektioner & då ska jag tydligen vara sjuk.... Men som tur var så kom det nån från Sandbackaskolan i Arvidsjaur idag & informerade lite om dom olika programmen osv, han hette Nils-Åke, om jag inte minns helt fel HAHAH han var iaf galet rolig, så det hann jag iaf vara med på.

Ikväll klockan 18.00 - 20.00 så ska alla elever i nian & föräldrarna vara på skolan, för då kommer det massa folk från Burträsk, Lycksele & Arvidsjaur tror jag att det var & pratar om dom olika programmen osv, så det blir ju perffa.


Funderar på något av dessa två program, vill helst gå HR i SKELLEFTEÅ så galet roligt. Men jag kommer aldrig att ta mig in... lallala. DET ÄR FAN BARA ATT BÖRJA PLUGGGGGA NU EMMA!!!!1

♥Natti, natti

Idag när jag hämtade in posten såg jag att Camilla hade fått hem denna...



Så nu ska jag lägga mig i sängen & kolla igenom hela, om jag orkar.. enda ganska kul, hehe! Sen måste jag sova, måste stiga upp klockan 6 eftersom imorgon är det Torsdag & det innebär faktiskt att jag ska på skolan, känns typ aslänge sen jag var där sist, eftersom vi har haft lov & sen blev jag sjuk osv.. & jag lovar nu ligger jag säkert efter i sinne i alla ämnen, förmodligen ännu mer än tidigare, haha! inte så jättebra



& med denna låt säger jag god natt♥

♥HJÄRTA


Block 44 - Identitet Iskall


Block 44 ft. Johan Bränström - Tillbaka Till Livet


Block 44 - Känslorna Man Gav


Block 44 - Samma Blod Men Vem Är Du


Block 44 - Syndens Fotspår


Block 44 ft. Jenny Lundmark - Vilsen

♥091104







Storemma & RUMPNISSE ya000?

♥KLAR MED STÄDNINGEN!

Aaaaah, nu har jag äntligen städat klart, det tog ju nästan bara fem timmar..!? Det gick inte snabbt idag må jag säga men whatever liksom! finns ju enda ingenting att göra. Ikväll ska jag bara vara hemma & tare lugnt & kolla tv antar jag, & tagga jävel, skola imorn ju! känns inte jättebra

bilder efter jag städat!



♥ÄNTLIGEN

Har just kommit in, tvär for & lämnade pengar till Hanna på lillica, eftersom nu har skolkläderna kommit. Följde hon också på Malåkiosken & hämtade ut allt, för då skulle jag ju få ta med mig mitt hem direkt & det var ju värt, annars hade jag ju varit tvungen att fara & hämta dom någon annan dag. Ska ta kort på dom sen, då ska ni få se, haha!

Nu ska jag gå upp & äta nåt sen ska jag dammsuga & dammtorka i mitt rum, hann inte göra det igår... som vanligt eller? hehe.
Bäst jag sätter igång nu på en gång så jag hinner!

♥O N S D A G

God morgon!♥

Vaknade just.. & mamma tyckte att det vore bra om jag var hemma från skolan idag också, så jag stannde hemma! Men imorgon då kommer jag att fara, wiho! Jag har saknat skolan, har tänkt på den vacka byggnaden varje dag.. Så imorgon får jag äntligen fara dit, YES

Nu ska jag lägga mig & kolla på tv en stund..


finaste tjejen♥
jag saknar dig så otroligt mycket emelie..

Jag minns förr, då var jag med dig VARJE dag ungefär

jag tror faktiskt att du var den enda jag umgicks med under den tiden

& jag hade så grymt kul med dig

vi har känt varandra hur länge som helst känns det som

för när ni flyttade mittemot vårat hus, det var då som vi började vara med varandra

vi umgicks med varandra dag & natt känns det som

men sen försvann du bara..

jag kommer aldrig att glömma allt det fina vi hade tillsammans

det kommer aldrig bli som förr..

& du ska veta hur jävla mycket jag saknar dig

DU var min bästa vän!

♥SOVSÖTT

Godnatt allihopa!

Nu ska jag bara måla naglarna & sen ska jag krypa ner i sängen & försöka sova, är inte alls trött, men jag måste fan försöka.. så vi får ju se hur det går med den saken, igår var det iaf omöjligt! puss♥

♥KLOCKREN


Fortfarande lika klockren.. haha!

♥LOVE

Kartellen - Programrebeller


Usher - Moving Mountains (Full Phatt Remix)


Akon - Dangerous (Teddybeer Remix)


♥RUBRIK

Har just ätit & stökat bort i köket, så nu är det finfint i köket, haha! Vart himla mätt men gott var det. Nu sitter jag i soffan i tvrummet & käkar piggelin & ser på niornas musikal, jag tycker dom var så hiimla bra i år, jag kan fan se dom om & om igen så bra är dom faktiskt, haha! :) Men jag längtar verkligen inte till nästa år när vi som går i nian i år ska börja med musikalerna.. usch så tråkigt!

Pratade med mamma för ett tag sedan & dom ska typ börja fara hem nu, tycker dom kunde vara kvar längre för det var grymt skönt att vara hemma själv, vilket inte händer så ofta, haha! Nä, nu ska jag fortsätta att se musikalerna sen måste jag städa mitt rum, ser förjävligt ut & måste även plugga HK.. hörs säkert ikväll, puss♥


gullle:*

♥TISDAG

Hemma från skolan idag också... vaknade för typ två timmar sedan & då kände jag mig bättre än igår. Jag hade feber igår & helvete vad jag sovde efter vi hade ätit middag, kändes som jag skulle spy igår också.. Natten har varit förjävlig & jag har fan inte kunnat sova, vaknade typ stupikvarten. ÅH vad jag hatar att vara sjuk! Pappa sa att han skulle ringa på sjukan, HAHA han tror typ kanske att jag har svininfluensan (?)

Idag ska mamma, pappa & Camilla fara till Skellefteå, fasen att jag är sjuk, annars hade jag ju följt med. Så då är jag hemma själv idag & vet inte vad jag ska göra, det går fasen inte heller att sova eftersom jag inte är ett dugg trött.. Nu ska jag gå & ta en dusch! puss♥

 

♥USCH

Just nu ligger jag i soffan i tvrummet & ser på mtv. Har inte gjort ett piss idag, har bara haft allmänt tråkigt & haft ont i huvet & i halsen hela dagen och blablaba, tror fasen att jag har blivit lite förkyld, attans. Har kollat feber, men jag har då iaf inte feber! Blir förhoppningsvis skola imorgon, om jag inte börjar må sämre.

& JUSTJAAAA för några dagar sen fick jag veta att jag ska bli moster, SÅÅÅ KUL :D:D:D
nu ska jag fortsätta se tv, puss♥


MÅSTE plugga HK ikväll...... men jag orkar fan inte

♥HEMMA IDAG

Hade ställt väckaren på klockan 6 för att jag skulle duscha, och jag vaknade med vääärldens huvudvärk & ont i halsen. Så jag gick upp & skulle ta mig en treo men då började jag blö näsblod... & jag har just fått stopp på det, puh! Så idag blir det ingen skola för mig inte, NU ska jag lägga mig & sovaaa.
Hörs om ett par timmar!♥

myys

♥S Ö N D A G

Hej alla söta läsare!=)

Har inte haft lust att blogga idag & jag har väl framförallt inte haft tid heller.. fullt upp varje dag kanske? Känner mig verkligen inte fräsch, har ont i huvet och i halsen & ja... tänk om jag kommer bli sjuk..!? Har iaf just klivit upp ur sängen, har vilat en stund men det blev då inte bättre. Ska försöka hålla mig vaken till klockan 10 iaf, sen ska jag nog hoppa isäng, får se om det blir skolan imorgon eller inte.

Nu ska jag duka fram tårta för mammsen fyller ju år idag! GRATTIS :) Sen blir det att sätta sig framför tv:n & kolla på vem kan slå Filip & Fredrik.


K U N G

♥I MISS U

Tog en bild igår när vi var på graven, akta kvallan.


jag saknar dig morfar ♥
kom tillbaka..
RSS 2.0