HEMMA



Då var man hemma från Malå-vännäs
! Blev att hälsa på småkusinerna, kvällsdopp på stranden, film,pilkastning och massa annat. Riktigt trevligt. Blev dock inget Lycksele för min del, vilket sög. Hade ju sovplats,skjuts och allt men var inte så sugen att fara själv direkt när skruttan banga ur så det blev inte av. Men lika bra det då sparar man pengar till nästa helg då det är Talludden, då kör vi! Nu sitter jag och väntar på gomiddag sen får vi se vad som händer ikväll helt enkelt!

FREDAG

Nu bär det snart iväg till Malå-vännäs där det vankas tacos, bad och en massa trevligheter. Kommer mest troligt sova där inatt också. Men det blir nog bra. Nu ska jag packa vad jag ska ha med mig sen rullar vi.

SAKNADE VÄNNER

Var hemma från stan vid klockan 6 idag! Blev en riktigt trevlig dag med mor min. Hittade lite jag kan visa senare. Imorgon är det fredag och helgen eller lördag ser ut som att det blir lycksele hoppas bara planerna går som planerat. annars blir jag sur och kommer va depp hela helgen. Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon blir det upp tidigt för fara till Malå-vännäs med föräldrarna och sköta Calle.



kung låt

THIS PLANE - WIZ KHALIFA



01:00

Ikväll blev det bad & häng på solviken med brudarna dock badade inte jag, eftersom jag faktiskt badade tidigare idag, satt istället och snackade med Emelie om allt mellan himel och jord. Har just sett Never say never med syster och tryckt massa gott. Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Imorgon bär det av till Skellefteå med mamma (medans micke,pappa och linda drar till umeå) för att göra sig av med lite pengar.

Riktigt bra film måste jag säga! Och Justin Bieber är verkligen grym! En talang


ONSDAG

Kom hem från Blattnickesle vid halv 11 igår och då åskade det som fan och regnade här. Hatar åska. Så kunde inte sitta något vid datorn igår. Idag lutar det mot bad på luddes udde, riktigt fint väder här idag. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Ha en bra onsdag. PUSS



GODNATT


Just hemkommen från Sorsele
! Blev en riktig mysig kväll helt klart. Har hunnit käka lite nattkäk också, man ska inte äta efter klockan 8 men fuck that shit. Nu ska jag snart krypa ner i sängen, ögonlocken börjar bli tunga känner jag. Imorgon ska jag ta en riktig jävla lång sovmorgon, ska bli skönt! Natti

TRÄSTOCKS

När vi kom fram till Skellefteå i fredags gick vi på stan ett bra tag innan vi checkade in på hotellet!
Fredagen började ifal med att jag tog en cider på hotellet och gjorde mig klar sen skjutsade mamma vidare mig till campingen där jag var ett bra tag med härliga personer innan det bar av ner mot området med TAXI där vi såg Kapten röd. Inga ord kan beskriva hur jävla bra det var. Senare drog jag,jim, och richard till en fest med massa grabbar från stan. Kvällen slutade med att mamma och pappa var tvungen att gå emot mig från hotellet in till stan vid klockan 2.

Lördag: Hade bestlutsångest som fan om jag skulle åka hem med mamma och pappa eller om jag skulle stanna och sova på campingen. Stannade iaf vilket jag ångrar eftersom kvällen spårade och var så jävla förbannad. Blev iaf ''förfest'' utanför vårat place sen fick vi besök av två grabbar från Norge som vi sedan hängde med hela kvällen.

Nu är jag äntligen hemma, kom hem vid halv 6 idag. Helt slut och ont i hela kroppen efter en rolig & en helt värdelös helg på samma gång. Godis,dricka och film gör min kväll!






MOT SKELLEFTEÅ

Försovde mig lite imorse! Men nu bär det av mot Skellefteå, bo på hotell,shoppa festa med massa härligt folk och bara må. Fyfan dehär kommer bli hur awesome som helst! Vet dock inte jag om jag kommer hem fredag eller om jag stannar lördag också, vi får se. Taggad, taggad som aldrig förr



TRÄSTOCKS!!




SATAN VAD JAG LÄNGTAAR

01:15


Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och laddat sate inför imorgon
! For ut och tog en cigg med Magnus,var år sedan sist jag träffade honom känns det som. Ska upp rätt tidigt imorgon för att hinna duscha,sminka mig,platta håret,packa. Så nu ska jag krypa ner i sängen och sova, måste vara utvilad imorgon som sagt.

TORSDAG

Idag har det varit riktigt fint väder ute, har dock inte haft tid att ligga ute och sola! Idag har vi haft Calle ett par timmar så har haft fullt upp,varit och hämtat ut kort jag tog igår till ID,vart på banken osv. Nu har jag just tryckt käk och nu väntas en cigg ute i solen. Ikväll blir det att packa allt jag ska ha med mig till Skellefteå imorgon. Är grymt jävla taggad, helgen kommer bli grym utan tvekan!

ONSDAG


Blev riktigt sent igår innan jag somnade
, har ifal just vaknat. Hunnit varit ute och tagit en cigg och fått lite käk i magen. Idag lutar det mot bad,riktigt fint väder idag. Nu ska jag ta en snabbdusch och så. Ha en bra onsdag

FEST HOS MANGE

R U B R I K


Kom hem från Blattnicksele vid halv 11
! Sen dess har jag sett Snuten i hollywood 2 som gick på tv med pappa och såg även simpson. Känner mig inte trött alls just nu men ska lägga mig i sängen och kolla på tv en stund innan jag somnar. Ska orka upp imorgon också,imorgon bär det kanske av till Arvidsjaur en sväng.

15:47

Idag vaknade jag kring klockan 11, men låg kvar i sängen till halv 3! Ville helst bara ligga kvar i sängen hela dagen ungefär. Idag är det himla fint väder ute. Gillas! Nu ska jag ut på en prommis och sen ska jag börja göra mig klar. Ikväll bär det av till Blattnicksele.

NATTI



Idag/ikväll blev det fiske med mamma och pappa
! Dock började det regna när vi väl var framme men det hindrade oss inte. Seriöst, vart fan tog sommaren vägen? Sen har jag suttit bänkad framför tv:n ikväll och kollat på Johan falk filmen som gick på 4:an,sjukt bra! Nyss varit ute och tagit kvälls ciggen och nu sitter jag och gör ingenting. Ska snart krypa ner i sängen,är såå trött!

LÖRDAG

Ikväll blev det en lugn hemmakväll
! Har just varit ute på en kvällspromenad med vovven, sjukt härligt ute. Nu ska jag gå upp och kolla på film med familjen och trycka massa godis. Film och godis gör min kväll! Hoppas på fint väder imorgon så man kan ligga ute på altanen och sola och försöka få någon färg. 

 

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT


Blev häng hos Evelina igår med favoriterna
! Blev cider,film & en massa snack och trevligheter. Riktigt trevligt. Nu har jag iaf just vaknat och är så jävla förbannad på mig själv att jag inte for till Åsele med grabbarna igår. Ångrar mig sjukt mycket nu så det finns inte haha. Aja nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer ikväll helt enkelt.

FREDAG

Vaknade rätt tidigt idag av att syster kom ner och sa att det var fint väder ute! Så har suttit ute och steekt fläsket idag. Älska sommaren! Nu har jag just tryck käk så nu är jag mätt och belåten. Ikväll blir det häng med favoriterna på solviken där det vankas bad,solning och nån kall cider på det. Kan inte bli bättre



BODEN

Blev en impulsresa till Boden idag! Var riktigt roligt, länge sen jag var där faktiskt. Men nu är jag ifal hemma och är helt slut, har hunnit varit ute på en kvällspromenad också i det sköna vädret. Vilket inte var så bra kanske, är så jävla förkyld,hostar i sinne,har sjukt ont i halsen och mår inte bra alls så blev kanske inte bättre av att vara ute och gå kände jag. Skulle varit hemma idag och vilat upp mig istället. Nu ska jag gå upp och kolla på tv med familjen innan jag ska lägga mig i sängen.



bild  från  idag  hehe

TISDAG


Just hemkommen från Blattnicksele där kvällen spenderades
! Var helt död där men roligt var det, helt klart. Ska nu krypa ner i sängen och sova. Känner mig riktigt trött och tror jag snart kommer bli sjuk, har dock inte kollat om jag har feber vilket det känns som om jag har och  jag känner att halsmandlarna börjar bli större.. Halsfluss nejtack. Har inte varit pigg alls idag.. Hoppas inte, vill inte vara sjuk nu. BLÄ

MVM

FREDAG: Började med förfest hemma hos mig med massa härliga personer, vi var säkert över 15 pers, satt ute och drack alkohol i mängder,snackade,spelade öl spelet och hade det trevligt. Sen drog vi vidare på en fest och sen bar det iväg ner på området & jag tog mig in som 18-åring, köpte några cider, dansa och hade förbannat jävla kul. 

LÖRDAG: Blev det ''förfest'' hemma hos mig med syster,mamma, linda och micke. Drog ner till området vid halv 10 med skruttan och tog mig även då in som 18-åring, kunde inte va nöjdare. Blev cider i mängder inne i öltältet med härliga personer och mamma bjöd mig även på en cider.

Idag vaknade jag upp hos pär, haha hur jag hamnade där vet jag inte. Idag har man verkligen mått som man förtjänat. Tack alla för en underbar helg som inte kunnat blivit bättre.













Bilder från fredag och lördag lånade av Ellen

TORSDAG

 

Idag blev det häng med syster & Micke hela dagen! Blev häng på torget, gofika & en sväng till nystedts där jag förövrigt hittade två tröjor. Imorgon blir det ju såklart MVM och jag har aldrig varit så taggad. Kommer bli så otroligt sjukt kul!

ONSDAG

Just hemkommen från en trevlig kväll med brudarna, blev bad i solviken även årets första dopp & massa snack! Aldrig vart så taggad som jag är nu, i helgen kör i all in. Men nu ska jag hoppa in i en lång dusch och sen väntar sängen. Ska trots allt orka upp tidigt imorgon också. 


15:08


Varit på torget idag med linda,micke & calle
! Riktigt trevligt. Sen drog vi och köpte mjukglass och satt ute i solen. Men nu är jag iaf hemma efter en trevlig dag. Nu ska jag ta ett äpple och gå en sväng med vovven och möta syster som slutar klockan 4. Sen blir det att lägga sig ute och sola och försöka få lite färg

LUPE FIASCO

Lupe Fiasco - The Show Goes On

GOOD NIGHT

Kom hem från Skellefte vid halv 7! Sen ikväll har jag bara slappat framför tv:n och sen for jag & syster till sjöparken och chillade på bryggan en stund. Men nu tänker jag ta en tidig kväll och lägga mig. Imorgon kommer linda till malå så då ska vi dra på torget och kolla, blir toppen. Godnatt ♥


l o v e

5 JULI

GODMORGON! Vaknade just av att solen sken in genom fönstren, underbart! Nu ska jag gå ut och sätta mig på baksidan och ta en cigg och käka frulle bestående av massa frukt. Sen måste jag göra mig klar, klockan 1 kommer skjutsen till Skellefte.



HEARTS IN THE AIR

GODNATT


Har just kommit ut från duschen, har som sagt färgat bort utväxten vilket blev bra
! Betydligt bättre än hur det såg ut tidigare. Nu ska jag gå ut och ta en cigg och sedan ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. Imorgon bär det troligtvis av mot Lycksele.

MÅNDAG

Vaknade vid halv 12 idag, steg upp och gjorde mig klar. Sen bar det iväg mot torget med mamma på 60-talsveckan. Grymt roligt. Nu ska jag gå ut på en liten prommis med Milou som jag haft några dagar nu sen ska jag vänta på att syster kommer hem från jobbet så att vi kan färga håret, för nu ska utväxten BORT

LÖRDAG

Sitter just nu och dunkar musik & väntar på grillat! Ska bli göött. Idag har jag sovit ut, riktigt skönt, känns verkligen skönt att inte behöva stiga upp tidigt varje morgon nu. Kvällens planer är inte planerade än, så vi får se vad som händer helt enkelt.



FREDAG


Blev väck av att mamma kom ner i mitt rum vid halv 9
! Då for vi ut en sväng och gick med hundarna, riktigt skönt. Sen har jag bara legat ute och steekt. Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få något i magen. Sen bär det iväg till jobbet.

RSS 2.0