TAGGAD

Slutade skolan halv 2 idag, fett skönt & dataprovet gick hur bra som helst också! Har just kommit in, jag & Ellen drog och fixade massa saker till ikväll. Blir p-p-partyy ikväll, gick ju som sagt inte så bra med att va nykter..Aja kvällen kommer bli AWESOME iaf. Nu ska jag hoppa in i duschen & vänta på käk. Sen höjer vi glasen & musiken;)

S Ö N D A G

Har just färgat håret, eller sitter just nu och väntar tills klockan ska bli kvart i, då ska jag skölja ut det. Mamma och pappa kommer snart hem också,har varit grymt skönt att vara hemma själv kan jag lova. Har varit så jävla lugnt helt enkelt. Ikväll skulle jag nog vara med Evelina tror jag, kommer säkert bli toppen. Nu ska jag fortsätta och klicka runt & nöta denna låt↓

12:19

Gårkvällen, var fest hemma hos mig, syster och hennes kompisar var här. Men brudarna var så tråkiga och orkade inte med en 2dagars, så jag drog till en ''friend'' och drack lite där var där ett bra tag. Drog hem vid halv 1 & då kom Magnus hit och sovde här. Han for vid typ 7 imorse, han skulle på konsum och räkna varor med hans innebandylag,tycker synd om han eftersom vi inte somnade förns vid 3 halv fyra. Nu -> ut på en prommis


fett bra låt! ♥

TONIGHT?

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch,känner mig inte så fräsch. Är sliten som fan, ont i huvudet har jag också. Har legat och vilat en stund & smsat med brudarna. Har faktiskt ingen aning om vad som händer ikväll, är sugen på en 2dagars, vi får se hur det blir;)

Gårkvällen

OJ, nu har man sovit alldeles för länge.. Gårkvällen var underbar, tackar och bockar för kvällen/natten igår, trevligt hade vi! Kom någon random från stan också som typ förstörde hela huset..gillas inte. Inte kul att städa huset idag heller..blev jävlart nästan tre påsar fulla med öl/cider och allt annat & tog en evighet att torka alla bord/golv. Idag har man mått som man förtjänat, men fan så kul vi hade. (y)

TAGGAD SOM SATAN

Snart höjer vi våra glas och maxar volymen! brudarna kommer snart hit & då ska vi käka pizza sen kör vi! Kommer typ bli fullt hus här ikväll alltså,hah. Fett taggad är jag så det finns fan inte. Näe nu måste jag skynda mig pårikigt, men först ut och ta en cigg. Kvällen kommer bli KUNG♥

TAGGA,TAGGA,TAGGA

Nu säger jag godnatt! Fredag imorgon,guud så skönt. Imorgon på skolan ska alltså jag & gänget fara ut och sälja alla kakor/bröd vi bakat,chill dag det kommer bli ändå. Är hemma själv hela helgen, mamma och pappa far till Härnösand tidigt imorgon, ska bli riktigt skönt att få vara hemma själv kan jag lova. Blir fest hemma hos mig imorgon,fan vad jag taggar alltså;)

T O R S D A G

Slutade skolan vid halv 3 idag, fett skönt! Vi har ''företag för en dag'' imorgon, så jag,Magnus,Ellen & Wendy ska baka & sälja,vi har planerat allt idag som sagt. Kommer bli perfekt. Sitter just nu och väntar på käk,sen drar jag ut med min man ikväll.


BRUNO MARS



Har nyss kommit ut från en varm dusch
,fett skönt! Skoldagen idag var helt OK faktiskt. Ikväll har jag varit på hockeyn med två favoriter+syster. Nu är det endast två dagar kvar sen är det lov, satan så skönt. Imorgon & på fredag har vi inte vanliga lektioner heller, har ingen aning om vad vi ska gör men, så resten av veckan kommer nog gå fort hoppas jag.taggar helgen som satan gör jag..Aja nu ska jag skalla kudden!

EN LITEN EMMA







14:00



Då var denna skoldag över, tycker dagen har gått hur fort som helst
! Har nyss kommit hem,fett skönt att pappi kom och hämtade mig. Idag har vi varit i köket hela dagen,gick faktiskt hyffsat bra. Halv 4 ska jag möta Evelina & sen drar vi vidare till en ''friend''. Senare ikväll blir det kosmos med brudarna,toppen. Nu -> upp & fika och kolla igenom skolkatalogen, såg att jag hade fått den med posten idag. (y)

20:30

NU ska jag hoppa in i duschen, plocka ögonbrynen & fixa håret, & sen ska jag krypa ner i min nybäddade säng! Imorgon ska vi vara i köket, pepp. Har inte så mycket mer att säga, nu ska jag skynda mig så det blir en tidig kväll för moi.GODNATT♥


fett skön låt

En människa är så mycket mer än ett utseende

Gårkvällen var jag med Evelina,Ellen & Didrik, vi såg film, sen drog vi vidare mot ishallen, var inte så mycket drag där men. Vaknade vid halv 3 idag, fett skönt att sova ut må jag säga. Har inte gjort ett piss idag alls,bara tagit det lugnt & varit ute på en liten prommis. Nu sitter jag och väntar på like käk sen drar jag ut med min man ikväll. Måndag imorgon,fett jobbigt..

allt som fallar, faller till botten

Gårkvällen blev kung. Vi var först i en lägenhet och drack & hade jätte trevligt, sen drog vi vidare och spelade fotboll, haha spårad kväll. Vaknade vid klockan halv 2, har just käkat, fick inte ner så mycken men. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra..hm kanske ska höra av mig till brudarna, aja vi får se.



FREDAG

Slutade skolan halv 2 idag, fett skönt & dataprovet gick hur bra som helst också! Har just kommit in, jag & Ellen drog och fixade massa saker till ikväll. Blir p-p-partyy ikväll, gick ju som sagt inte så bra med att va nykter..Aja kvällen kommer bli AWESOME iaf. Nu ska jag hoppa in i duschen & vänta på käk. Sen höjer vi glasen & musiken;)

GODNATT

Blev kosmos ikväll med Evelina,Ellen,Magnus & Carro, rikitgt trevligt! Imorgon är det fredag, fett skönt. Har prov i data direkt på morgonen, ska fan spika det men vi lär ju se hur det kommer gå med den saken. Inga planer alls om vad som händer i helgen faktiskt. Blir nog en lugn helg antar jag, ska försöka vara nyktert till den 6:e eller hur brullor. Har inte så mycket mer att säga, ska bädda ner mig i sängen nu och sova. Sovsött


Stranger




Nyss  kommit  hem  från  Skellefteå,  fett  skönt
! Har som sagt tagit bort tandställningen idag, blev väl inte sådär jätte nöjd med resultatet kanske blir bättre sen, är ju rätt ovan nu osvosv. Aja vi lär ju se. Sitter just nu och väntar på käk senare ikväll ska jag vara med Magnus & Evelina. great (Y)

Written in the Stars

Varit och kollat på hockey ikväll med Magnus & Evelina, Malå vann över Norsjö med 8-2 fett bra, nu tagga vi nästa onsdag för att se Malå möta Arvidsjaur;)

Imorgon ska jag till Skellefteå, ska vara på trl klockan 8, kändes inte pepp men som sagt tandställningen åker bort imorgon fyfan vad skönt det ska bli! väckaren är ställd på 05:00.. Aja nu ska jag krypa ner i sängen och bara ligga & smsa en stund. Godnatt

you're in my heart now, and that's where you belong, every damage you've been through, i will try to fix you

Nu ska jag hoppa in i duschen! Har varit hemma från skolan idag, fett skönt. Ska strax ut och möta Evelina en stund och ta en cigg med henne, senare ikväll blir det kosmos med brudarna och sen ska vi dra vidare & kolla på hockeyn som börjar 19:30. Kvällen kommer nog bli awesome. Näe nu ska jag skynda mig, hoppas ni får en trevlig kväll!



if i had one gift that i could give you, my friend, it would be the ability to see yourself as others see you, because only then would you know how extremely special you are

18:02

Direkt jag kom hem med bussen vid klockan 5 for jag och mamma på nystedts, jag köpte en present till pappa. Han fyller faktiskt hela 49 år idag. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!  Nu har vi just käkat middag Micke, Linda & famor är här. Just nu sitter vi och väntar på att vi ska käka tårta, sen skulle jag nog vara med Magnus senare ikväll, vi får se. Kommer nog bli toppen.

M Å N D A G




då var denna skoldag avklarad
! Idag har vi varit i köket för första gången, gick väl hyffsat bra. Slutade halv 2,så pappa kom och hämtade mig,fett skönt. Sitter just nu och väntar på lite käk sen blir det kosmos med brudarna ikväll.PZ

SKÖNT LÅT

Jag är påväg att träffa botten och jag älskar det



Har som sagt varit och kollat på hockey med två favoriter ikväll
, Malå förlorade..igen ILLA! Blir nog bara att vara inne och slappa resten av kvällen antar jag. Måndag imorgon..fett jobbigt.

S Ö N D A G

Gårkvällen, vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen..kvällen blev inte lyckad nånstans, allt bara fuckade sig totalt. Har typ just vaknat, sitter fortfarande i min sov t-shirt. Ska snart börja göra mig klar & sminka mig. Idag blir det fara och kolla på hockey med Izza och Evelina. Blir nog kanon, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. PUSS♥

TAGGAD








Sitter i mitt stökiga rum och dunkar musik, måste verkligen dammsuga och bädda rent i min säng idag, det är bara ett måste. Taggar inför kvällen som fan, då höjer vi glasen och musiken. Blir att käka pizza hemma hos mig med brudarna ikväll, sen blire förfest här också, tagga, tagga. Nu ska jag hoppa in i duschen & göra mig klar!

gårkvällen

Gårkvällen. Började hos en ''friend'', vi var inte där så länge det var så fett tråkigt så det finns fan inte..sen drog vi vidare mot kosmos och var där resten av kvällen och spelade pingis & massa annat med p12:or. Kvällen blev ju som den blev..


NU BLIR DET UTGÅNG



Nu drar vi ut. Finns på mobilen! ;)

FREDAG

HELG!! Vi fick sluta vid halv 3 idag, vi behövde inte vara på sista lektionen, rikigt skönt. Nu kommer vi att sluta halv 2 resten av alla fredagar, satan så nice. Ikväll ska jag & Evelina dra till en ''friend'' och knäppa en kall sen blir det förmodligen kosmos resten av kvällen om vi nu tar oss dit, vi lär ju se;) Känner på mig att kvällen kommer bli riktigt b-ra.


NATTINATTI



Kvällen spenderades på kosmos med världens bästa människor
! Fredag imorgon, känns riktigt skönt. Kanske blir Skellefte imorgonkväll/natt, fan vad awesome. Har data imorgon direkt på morgonen..gillas inte HATA data. Aja nu väntar sängen. natti,natti 

RIHANNA




Nyss  kommit  hem  från  skolan,  dagen  har  rullat  på  rätt  bra
! Idag på bilden fotade jag, Ellen och Wendy. Fett skoj, senare ska vi typ göra en serie av alla bilder hah. Sitter just nu och dunkar musik och klickar runt. Ikväll blir det att dra ut med min man. TOPPEN

O N S D A G

Det har inte varit min dag idag. Försovde mig imorse, vaknade halv 7 av att mamma ropade på mig, hon sa att jag skulle skynda mig att göra mig klar & att pappa skulle skjutsa mig sen. Så jag gjorde mig klar & sen skjutsade pappa mig alltså till Arvids, inte illa att han gjorde det må jag säga. Nu ska jag gå upp & käka sen ikväll blir det kosmos med Evelina och säkert massa annat folk också. Fett nice

C A L L E ♥



Kvällen spenderades med Magnus, Hanna och Ellen. Satan så kallt det är ute nu alltså, illa. Nu ska jag gå upp & tvätta bort allt äckligt smink & lägga mig och kolla på tv. Skönt som satan att det är onsdag imorgon & sista dagen i arvids denna vecka. GILLAS!

Jag är svag för dig, för du gör mig stark

Idag bakade vi heela dagen, sjukt less var jag efter typ 5 minuter kan jag lova & failade som satan gjorde jag också, ovanligt? Aja nu ska jag ut med Magnus och Ellen. Vet inte rikitgt vad vi ska hitta på ikväll, kosmos är inte öppet så finns nog inte så mycket att göra. Fixa cigg måste jag iaf göra. Peace&love


NATTI




Nu säger jag godnatt
! Ska krypa ner i sängen och sova, är så galet trött. Varit och kollat på hockey ikväll med massa folk, riktigt trevligt! Dock så förlorade Malå med typ 8-2 om jag minns rätt, ILLA.

it was so real



Blev inte så att jag följde med till Malå-vännäs ikväll
, skulle aldrig hinna se hockey då & det vill jag icket missa. Har nyss käkat, sitter just nu och dunkar musik och inväntar Evelina som ska komma hit en sväng, vi ska ta en ryk & sen drar vi nog vidare mot hockeyn. Blir nog toppen.

m å n d a g

Då var skoldagen över, dagen rullade på rätt bra faktist! Vi gjorde inte spec mycket idag, fett chill dag må jag säga. Slutade halv 1, så pappa och mamma kom och hämtade mig. Nu sitter jag och sköter Calle, har gett han en banan också. Sitter bara och väntar på att vi ska fara till Malå-vännäs, vi ska tydligen käka middag där ikväll. Sen blir det hem & fara och kolla på hockey med Magnus och Evelina.


oold

21:23

Jag är så satans trött, har inte gjort ett piss ikväll bara varit hemma och slappat framför tv som sagt! Ska nu krypa ner under täcket. Taggar inte skolan imorgon, stiga upp 04:30 för att hinna duscha, platta håret & sminka sig fyfan urs. Nu ska jag skalla kudden PZ


Cause heaven aint close in a place like this
I said heaven aint close in a place like this
Bring it back down bring it back down tonight

PROMMIS

Har nyss käkat middag, fick inte ner så mycket men! Idag har man mått som man förtjänat, men det var det värt, helt klart. Hinner inte skriva så mycket mer. Nu ska jag & syster ut på en liten prommis, skönt det ska bli med lite friskluft. Sen blir det hem & bara slappa framför tvn

DAGENS LÅT

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan:


Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

För dig ska jag göra det tusen gånger om



Sitter fortfarande här i min sov t-shirt
, har inte orka göra mig klar än. Sitter och dunkar musik & väntar på att Evelina ska höra av sig, vi skulle dra ut och ta en ryk. Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag/ikväll, vi får se helt enkelt. Bara vara inne och slappa?maybee vet inte än.

GÅRKVÄLLEN

GÅRKVÄLLEN! Kvällen började i backen med massa trevligt folk, sen drog jag & två andra och åkte bil med två grabbar resten av kvällen. Så länge som jag minns var kvällen KUNG. Vaknade hos Magnus vid halv sju imorse, vet inte hur fan jag hamnade där men hah. Alla kanske inte mådde så bra, (verkligen inte jag). Men fyfan vilken kväll alltså, helt galen;)

Då kör vi ikväll då folks!

Steg upp vid halv 11, vaknade inte när det ringde första gången, OPS! Drog iaf och fixade allt till ikväll, skönt att allt är fixat och klart nu. Nu tagga vi som satan brudar och grabbar, kommer bli awesome. Tog en powernap när jag kom hem & har nyss vaknat. Ska strax hoppa in i duschen och börja göra mig klar inför kvällen.

02:56



Satan vad kvällen spårade
! Först drog jag, Magnus, Ellen, Evelina och Didrik på kosmos och steekte till typ klockan 11 sen drog jag och massa andra folk ut & busade, kvällen slutade på grusplanen hah. Satan så kul vi hade (Samuel & Magnus är ju bara för söta..) Har typ nyss kommit in & nu väntar sängen, måste verkligen försöka sova känner jag, kommer bli väckt av en person klockan 9 imorgon.

FREDAG

Slutade skolan vid klockan 3 idag, inte så ok. Annars har skoldagen varit rätt chill faktiskt. Följde Linda på affärn direkt efter skolan, var tvungen att hålla i Calle (mina armar är typ död nu) Har fan inte tid att sitta vid datorn just nu känner jag. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar & vänta på lite käk. Sen ikväll blir det att färga Magnus hår, får se hur det kommer gå. Men han kommer sääkert bli jätte fin. Näe nu måste jag skynda mig på riktigt.. 

 

GODNATT

Kom in för ett litet tag sedan! Drog på järnaffärn med Magnus & Ellen direkt efter skolan och köpte massa smink, (skrev upp på pappa, hoppas han inte märker något bara hah.) Sen har vi varit på kosmos och steekt ikväll & fixat dricka till i helgen, är fan fett taggad helgen kommer bli awesome. Sen drog jag, Magnus, Robin och Carro och busplingade, fett roligt. Lyckad kväll blev det!



GUBBEN I LÅDAN

Blev  kosmos  ikväll  med  Carro, Ellen  och  Evelina! Spelade massa kort, fikade & sen var vi ute ett tag också innan vi drog hem. Blev en lyckad kväll. ''Sovmorgon'' imorgon, eftersom det är torsdag vilket innebär att det är skola i Malå, guud så skönt.

Har nött den här låten hela dagen! KÄRLEK

KÄRLEK TILL LÅTEN



ORKA



Nyss kommit ut från duschen fett skönt
. Försovde mig imorse, inte bra inte bra. Hinner inte skriva så mycket mer, ska strax ut och träffa en vän och ta en ryk. Sen hem och käka & ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, säkert dra ut med brudarna. vet inte än.

look at you, saving the world on your own

Har typ just kommit in, varit ute hela kvällen. Först med Magnus,Ellen,Evelina & Izza. Sen drog jag Magnus, Robin & Carro och gjorde massa bus, satan så kul det var hah. Måste verkligen göras om. Nu ska jag krypa ner i sängen och plugga, tagga prov imorgon då..naat

BUMPY RIDE



Nyss käkat middag. Ännu en skoldag avklarad, idag bakade vi bröd hela jäkla dagen & fyra kladdkaker på 8 pers hah. Drygt att baka BRÖD må jag säga. Sen spydde jag på bussen påväg hem, URS! har haft ont i huvet och mått illa typ hela dagen & då blir det inte bättre av att åka buss precis. Nu ska jag strax ut med Magnus och gänget & sen hem och plugga, kanon!

23:11

Kvällen spenderades med Evelina, vi var på kosmos och steekte helt klart hah. Spelade kort med massa folk osv. Riktigt nice!  Nu ska jag krypa ner i sängen & bara ligga och smsa ett tag. Smsa med mig om du har mitt nummer vettja;)

m å n d a g





Då var skoldagen avklarad
! Har varit en rätt chill dag idag, vi gjorde typ ingenting. Slutade vid halv 1, så jag ringde pappa & han kom och hämtade mig, Rebecca och Wendy åkte också fett nice. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag lär ju se vad som händer. Ska strax gå upp & plugga till provet vi har på onsdag, ska fan inte kugga på det, det får bara inte hända..

If you've ever been alone you'll know



Ikväll har jag varit med världens bästa Magnus och Ellen
! Imorgon är det skola igen, är inte taggad skulle inte tacka nej till att få stanna hemma och bara sova. Väckaren är ställd på 05:00, fyfan säger jag bara. Nu är det dags att ''stänga'' av datorn och skalla kudden!

like i'm the only one who knows your heart



Sitter och väntar på käk
! Har hunnit duscha & städat mitt rum idag. Fan vad duktig jag har varit hah. Vet inte riktigt vad som händer sen, antingen fara ut och vara med Magnus eller bara vara inne och slappa ikväll. Vi får se helt enkelt. Aja nu ska jag gå upp och käka. Puss

söndag



Vaknade vid klockan 12 idag, skönt att få sova ut
! Sitter fortfarande här i min sov-tshirt, har inte orka göra mig klar än. Nu ska jag hoppa in i duschen & städa mitt rum, det ser förjävligt ut..gillas inte! Sen får vi se vad som händer ikväll helt enkelt.  

02:20




Kvällen spenderades med Magnus, Joachim, Ellen, Izza och Evelina
! Fett nice, vi var ute typ hela kvällen & gjorde massa bus fast ne & sen var vi hos Magnus ett tag också. Men inte lika nice att jag vid halv 11 var tvungen att fara hem och ta ett piller och ligga och vila ett tag, hade så förbannat ont i magen alltså. Och btw när jag skulle gå hem, träffade jag en **** och mer berättar jag inte, fyfan vad läskigt det var, sprang hem fort som fan när jag fick mig loss från idioten.. Näe nu ska jag bädda ner mig i sängen, är gaalet trött. Natti,natti

L Ö R D A G

Idag följde jag mamma & pappa till Lycksele, vi gick bara på marknaden en stund sen for vi hem. Och när vi kom hem fick jag ett njurstensanfall så jag har legat och sovit från klockan 4. Hade ett imorse också vid klockan 6 så jag var tveksam ifall jag skulle våga följa med. HATAR att man kan ha så jävla ont i magen..... 

Har nyss käkat, ska strax ut och vara med min man, Evelina och Izza typ. Skulle ta en rök med Magnus också. Hinner inte skriva så mycket mer, hoppas ni får en trevlig kvälll för de ska då jag ha.

23:57

Käkade som sagt hos Micke & Linda ikväll, super gott var det. När jag kom hem for jag direkt ut med Evelina & Izza. Vi var på kosmos och hängde ikväll, fett nice.. fast ne. Inte med tanke på att man kunde ha varit i lycksele, men imorgon kanske, vi får se hur det blir helt enkelt. Kom in för ett litet tag sedan. Nu ska jag gå upp och tvätta bort allt äckligt smink sen väntar sängen. godnatt

FREDAG

Fredag & HELG, i love it!! Sitter just nu och smsa med massa folk och snackar på msn. Försöker fixa så att jag och Evelina har någonstans att sova ifall vi ska till lse, men det går icket så bra. Kanske var tänkt att vi skulle få låna Emelies lägenhet men det blev tydligen inte av, så det sög ju. Blir fan arg, vill inte sitta hemma och deppa i helgen när det väl händer nåt i lycksele & alla ska typ dit. Aja nu ska jag försöka sluta sura. Nu ska jag och resten fara till Malå-vännäs och käka middag..TOPPEN


RSS 2.0