sovsött

Ikväll har jag varit med min man och Evelina! Vi gjorde inte så mycket alls, var på kosmos ett tag och chillade, sen vid klockan 8 drog vi & kollade på hockey med Izza,Ronja & Hanna. Riktigt trevligt! Men dock så förlorade Malå mot Arvidsjaur. ILLA! Nu ska jag krypa ner i sängen, är grymt trött. FREDAG imorgon, men vad händer?????? Jag vet inte än ifall det blir lse, men troligtvis inte och arvids eller stan blir det inte heller hm, så.. what to do lixom?

SMOKE

YES, idag komme sakerna jag beställde i tisdags. Fyfan så skönt, ikväll får jag ha vinterjacka & mössa, inte helt fel. Har nyss käkat middag & nu sitter jag och inte gör något spec lyssna på musik och smsar med massa trevligt folk. Fick ett sms idag av Fille, han är sjuk och det blir alltså inte lycksele för han i helgen, inte för min del heller alltså, suck. Ska strax dra ut och va med min man och Evelina antar jag. Hoppas ni får en bra kväll, för de ska då jag ha, peace

T O R S D A G

Hemma från skolan! Fett skönt, dagen har gått hur segt som helst.. gillas inte. Och jag hatar att jag varit sjuk, ligger så sjukt efter i jävlart alla ämnen känns det som. Nu sitter jag och dunkar musik och klickar runt på datorn. Ska gå upp och kolla om vi har något gott att käka & städa till lite i mitt rum, det ser förjävligt ut alltså!



kanske fortfarande kommer försvinna i din blick,
drömma om den framtid som vi aldrig fick.

I LOVE(D) YOU


Skoldagen rullade på rätt bra idag faktiskt
, dock har jag haft ont i huvudet & mått illa som fan! Gillas inte... jag bara hatar min jävla pencillin. Kände att jag inte orkade fara ut & vara med någon ikväll, har varit ute på en liten prommis med mamma sen har jag bara varit inne och slappat framför tvn/datorn. Riktigt härligt! Nu ska jag gå upp och kolla på idol med mamma. PUSS

21:34

Kvällen spenderades med min man! Vi gjorde inte så mycket alls, var bara ute och blabla. Nu ska jag gå upp och ta pencillinen & tvätta bort sminket. Sen ska jag krypa ner i sängen. Fick veta ikväll att jag tydligen har prov imorgon & vi lär ju ser hur det provet kommer gå, vill inte ens tänka på det hah. Sovsött

En blick, en dröm blir sann.





Har nyss käkat
, sitter just nu och väntar på att min man ska höra av sig! Vi skulle dra ut & hitta på något ikväll, kommer nog bli toppen. Men det är så satans kallt ute på kvällarna nu alltså... gillas inte! hoppas min jacka kommer så fort som möjligt. Överlever fan inte med skinnjacka längre. Aja nu ska jag gå upp och ta min äckliga pencillin. Hoppas ni får en trevlig kväll!

BESTÄLLT (TACK MAMMI)

      
                                                    

14:57

Blev ingen skola idag heller...jag som var taggad på skola men icket. Fyfan, mådde så jävla illa i bussen imorse, spydde typ över hela bussen, okej inte över hela bussen men över hela min väska och mina kläder osv. Hoppade av bussen & ringde till pappa så han kom och hämtade mig. Tror det var därför att jag tog pencillinen hemma, pappa sa att man kunde bli åksjuk osv. Så imorgon tar jag den när jag kommer fram till arvids istället. Idag har jag, mamma och Linda varit & hälsat på pappa och fikat. Sen har jag inte gjort så mycket mer.

Godnatt!

Satan, har nyss blött näsblod i sinne, efter 25 minuter fick jag äntligen stopp på det, helt sjukt alltså. Vaaaaaarför ska allt hända mig:(?

Sitter just nu och snackar med syster på facebook, vi snackar om helgen för fullt, är fett sugen på att dra till lycksele, fast egentligen var det tänkt att jag och brudarna skulle fara till Skellefte i helgen, aja vi får se hur det blir längre fram mot helgen helt enkelt. Näe nu ska jag gå upp och ta min medicin sen ska jag krypa ner under täcket, det är ju trots allt skola imorgon. godnatt

you said, "I was not really sure enough how to feel"

Har nyss käkat middag med pappa, mammi är i stan & det sög att jag inte kunde följa med. Sitter och dunkar musik och klickar runt. Finns inte så mycket att göra just nu känner jag. Plugga måste jag verkligen göra ikväll, det är bara ett måste. Aja ska fortsätta klicka runt nu & börja plugga, peace

15:06

Då var jag hemma från sjukan, tog ett bra tag! Dom tog iaf massa prover och sen snackade jag med läkaren sjukt länge osvosv. Nu har jag iaf fått medicin och jag ska få en remiss också, så snart blir det att fara och röntga. Känns sjukt bra kan jag lova. Har ringt till Rolle idag också och berättat varför jag inte var på skolan och blabla, (såg att han hade ringt imorse när jag sovde så jag ringde upp han). Nu ska jag gå ut med hundarna & lägga mig och vila. PUSS&KRAM

M Å N D A G

Blev inte skola idag, pappa tyckte jag skulle stanna hemma idag, vilket nog var bäst. Halv 2 ska jag på sjukan...IGEN. Sen blir det nog lycksele och röntga, blir säkert inte idag men hoppas det blir så snabbt som möjligt orka inte ha så här jävla ont varje dag. Nu ska jag göra mig klar sen vänta på skjuts..

19:20

Igår var jag med Evelina och gänget, vi var på hotellet och söp med våra vänner. Själv kunde jag inte dricka så mycket eftersom jag käkar pencilin & jag tror inte att det är så bra. Men två cider och en öl blev det iaf, om jag ens drack upp båda ciderna hm. Var tänkt att jag bara skulle vara ute ett tag, men det blev fan hela kvällen/halva natten ändå. Men kul hade vi, eller hur? ;)

Ikväll blir det att plugga & bara slappa framför tvn. Imorgon är det skola igen, känns inte pepp. Men känns som att jag varit borta för mycket nu alltså, inte bra inte bra. Nu ska jag stänga av datorn och börja med pluggandet..


NU ÄR JAG FRISK... typ

0kej, dålig uppdatering men ni vet nog varför. Har som sagt haft 40 graders feber, halsfluss och allt helvete & när det började bli bättre blev det bara ännu värre. I fredags hade jag så jävla ont i magen, kunde inte pissa heller, kunde varken stå, sitta eller ligga var tvungen att stå på alla fyra. Från klockan 7 till 8 var det värst, trodde seriöst att jag skulle avlida. Halv 10 for jag på sjukan, kom hem vid halv 12, på sjukan tog dom massa prover och skit. Först trodde dom att det var blindtarmen, uringvägsinfektion, njursten och massa annat. Men det visade sig att jag hade ett njurstensanfall, och tro mig fyfaaan så hemskt det var alltså..aldrig mer tack. Men nu mår jag hur bra som helst



URS

Jag mår så sjukt jävla dåligt. Igår hade jag 40 graders feber och allt helvette och mådde inte bra alls. Vaknade klockan 6 imorse och spydde som satan, kände att det var nåt som inte stämde. Mamma ringde på sjukan imorse. Så jag och mamma for på sjukan klockan 10, tror ni inte att jag spydde på sjukan också när jag sitter och väntar..urs. var säkert där mer än 1 timma, men det var det värt. Har nu 40 graders feber, halsfluss, känns som jag sover heela tiden och spyr typ varannan timme gör jag också. Har nu fått pencilin och ska käka det i 10 dagar, så jag hoppas bara det blir bättre. Skriver när jag mår bättre orka verkligen inte ens sitta vid datorn..

14:03

Då var man hemma från skolan! Jag mår så sjukt jävla dåligt, har gjort det nästan hela dagen. Har ont i huvudet och fryser, känns nästan som jag har feber. Det gillas inte! Imorgon är vi lediga, känns hur skönt som helst må jag säga. Näe nu ska jag lägga mig och vila..

we no speak americano

Ikväll  har  jag  varit  med  Magnus  &  Ellen, vi var på kosmos ett tag sen var vi bara ute. Riktigt trevligt! Har inte så mycket mer att säga. Nu ska jag krypa ner under täcket & bara ligga och smsa en stund, är så sjuukt trött så det finns inte ens på världskartan. godnatt



. . .

M Å N D A G

Blev inte så att jag stannade i Arvids, behövde inte vara där ikväll så jag åkte med bussen hem. Slutade skolan halv 2 idag & sen gjorde jag Evelina sällskap tills hon slutade halv 4, råkade somna på en av hennes lektioner, OOPS men ni anar inte hur skön soffan var hah. Nu ska jag gå upp och kolla om vi har något gott att käka sen får vi se vad som händer ikväll, har ingen aning faktiskt. Men först ->ut och röka..

Natti

Har varit inne hela kvällen & bara slappat framför tv:n/datorn! Imorgon är det skola igen, helgerna går så himla snabbt. Är inte taggad på att stiga upp halv 5.. Plus att imorgon är det tydligen föräldramöte halv 7 om jag inte minns fel, så det blir att stanna i arvids till halv 7 sen åka hem med mamma och pappa. Vi sluta skolan vid 2 sen måste jag alltså vänta i typ 5 timmar, inte värt. Men när man hänger med min man & gänget har man alltid roligt, så det blir nog bra. Näe dags att stänga av datorn och skalla kudden!

FALSKA JÄVLA IDIOTER SOM BARA VILL FÖRSTÖRA FÖR ANDRA

vet inte om jag ska skratta eller gråta.. allt har bara fuckat upp sig totalt och fittorna som bara vill förstöra kan ju bara dra! ÅHH idioter. aja nu ska jag gå upp och sminka mig &  försöka dra ut min man idag, får se hur det kommer gå..



I want you..



Gårkvällen
vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen. Kvällen blev väl inte som vi hade tänkt oss men den blev ändå lyckad. Vi drog upp till backen och grillade och drack för fullt. Försökte fixa nån fest eller bil, men det gick icket så bra. Sen drog vi vidare mot torget/hotellet och träffade massa folk osv. Sen slutade kvällen med att vi åkte bil. Kom hem vid 3 tror jag, helt jävla död. Men fyfan vilken kväll;)

HA EN TREVLIG LÖRDAGSKVÄLL!

Har nyss käkat kinamat, fyfan så mätt jag blev. Men sjukt gott var det må jag säga & vi satt säkert vid matbordet 45 minuter. Nu sitter jag och väntar på att syster ska bli klar, hon är inte snabb så jag lär väl få vänta ett bra tag till. Sen ska vi bege oss till..


baby

Sitter och dunkar musik och är taggad som satan till ikväll! Känner på mig att kvällen kommer bli riktigt bra & hoppas att det blir mycket folk också som sagt. Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar inför kvällen. Linda och Micke kommer hit ikväll och ska käka middag, sen blir det p-p-partyyyy med vännerna, kan det bli bättre?NIX. Nu -duschen
 


G Å R K V Ä L L E N

Gårvkvällen spenderdes med Carro, Anna, Amanda & Izza på kosmos. Sen drog vi vidare mot hotellet, för att träffa lite folk. Där drack vi öl, snackade, bastade med kläderna på och hade så jävla kul. Fan vad kvällen spårade alltså, hah. Kom hem vid halv 3 tror jag. Var verkligen en toppenkväll och jag hoppas kvällen ikväll kommer bli lika bra.

18:31



Har nyss käkat, är nu mätt & belåten. Sitter och dunkar musik och snackar med syster om kvällen. Är fett sugen på att vara med henne och massa andra ikväll och supa. Men vi väntar nog till imorgon istället som sagt. Så jag har faktiskt ingen aning om vad som händer ikväll, vi får se helt enkelt. Hoppas ni får en trevlig kväll, för de ska då jag försöka ha. PUSS

F R E D A G

HELG!!! i love it. Skolan idag har varit rätt chill. Slutade vid klockan 3 idag & efter skolan drog jag och Evelina direkt och fixade massa saker till imorgon. Allt är nu fixat och klart, känns super bra. Nu taggar vi fest imorgon allihopa;) 
 


wild hearts can't be broken.

blablabla

Kvällen spenderades med Evelina och Izza! Vi drog och kollade på innebandy men blev utskickade så vi drog och kollade på hockey istället. Sen hängde vi med Magnus ett tag också, men FAN TA DIG. Du ska fan få igen nån gång de kan du ge dig fan på alltså;) Nu ska jag gå upp och tvätta bort sminket & sen ska jag skalla kudden. Godnatt-t-t


knulla b-rudar;)

t o r s d a g


Skoldagen har rullat på rätt bra faktiskt. Vi var och kollade på någon debatt idag, var hur drygt som helst men. Har hängt med Evelina nästan hela dagen eftersom min man är sick, men satan så kul vi har haft. En dag kvar sen taggar vi helg som satan, eller hur b-rudar?;) Ingen hemma som vanligt när jag kommer hem men nu är jag van, hah. Nu ska jag gå upp och käka något, orka inte vänta tills dom andra kommer hem, sen bär det av till.. 

NATTI,NATTI


Blev inte så länge jag var ute ikväll, vi såg iaf fotboll sen gjorde vi inte så mycket mer.
Imorgon blir det sovmorgon, så jävla härligt. Jag bara ä-l-s-k-a-r torsdagarna & fredagarna i malå, STEK! Nu ska jag gå upp & tvätta bort allt äckligt smink & krypa ner undet täcket.

18:27

Satan så chill dag det har varit idag alltså! Skolfoto halv 9 sen ''skolval'' klockan 9 sen har vi inte gjort så mycket alls, + att att vi inte har haft någon lärare idag heller. Så jag, Kikki och Evelina for och åkte bil med Robin, plus att han hämtade upp massa andra killar också, så det var hur trångt som helst i bilen kan jag lova, men fett nice var det. Aja nu har jag just käkat & nu ska jag dra ut och kolla på fotboll med Evelina och Izza. Hoppas ni får en bra kväll!

sovsött



Har nyss sett idol med mamma, super nice.
 Nieminem från Malå var fan med, och det hade jag egentligen ingen aning om. Jag säger som Eve: man skäms ju över att vara Malåbo hah. Skolfoto imorgon direkt på morgonen som sagt, vill inte. Kommer se ut som en nyvaken little chinese. Nu ska jag snart gå och borsta tänderna och krypa ner under täcket.

NU IDOL

Blev att stanna inne ikväll, känns bra. Imorgon har vi skolfoto, känns inte pepp alltså. Blir att stiga upp tidigt och duscha och syster ska fixa håret på mig också, så det blir nog bra. Aja nu ska jag lägga bort datorn & lägga mig i soffan och kolla på idol med mamma. Puss

T I S D A G

Då var denna skoldag avklarad, dagen har flytit på rätt bra faktiskt! Och skoljoggen gick hyffsat bra också. Gick som sagt med Evelina, och vi gick förbi dollar och köpte massa godis och dricka, fett nice. Ikväll var det tänkt att jag skulle hitta på något med Magnus men jag tror icket jag orka gå ut ikväll. Är helt slut & har huvudvärk som satan. Så det blir nog bara att vara inne ikväll och slappa framför tv:n. Aja nu ska jag käka, peace

Godnatt

Har nästan just kommit in, ikväll har jag varit med min man, Izza och Eve. Och innan jag skulle dra hem hängde jag & Izza med Magnus ett tag. Har just tvättat bort sminket och borstat tänderna så nu är jag redo för att sussa, (äntligen fick jag ta av mig linserna). Imorgon har vi skoljoggen, kändes inte pepp. Men som tur är så ska jag ju gå/springa med Eve och vi kommer såklart vinna hela skiten alltså;) Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. För en gångs skull i tid, känns bra (Y)

18:09

Sitter och snackar med syster på facebook, vi planerar festen i helgen. Kommer bli hur jävla bra som helst känner jag på mig, är fan redan taggad till tusen. Hinner inte skriva så mycket mer, nu hörde min man nyss av sig. Så nu ska jag dra ut med några stycken. Hoppas ni får en trevlig kväll.

M å n d a g

Satan så trött jag var imorse, försovde mig & jag vaknade av att pappa ropade på mig 10 över 6, tror ni att jag fick panik och bussen går kvart i, men jag hann iaf. Plus att jag vaknade med att jag knappt kunde öppna ögat, har typ ögoninflammation.. Det är inte min dag idag alltså

Då var skoldagen avklarad! Pappa kom och hämtade mig idag, skön...t. Annars hade jag varit hemma vid halv 6 & bara sitta på skolan och inte ha ett piss att göra flera timmar, det gillas inte. Vi gjorde inte så mycket alls idag, var tänkt att vi skulle fara ut och plocka svamp men det blev inte av. Har varit en slapp dag idag alltså. Nu ska jag gå upp och käka något sen får vi se vad resten av dagen/kvällen bjuder på helt enkelt. 

GODNATT



Har nyss varit ute och träffat Izza, Evelina & Ellen en stund, tog en rök och bara snackade
. Tog med mig vovven på liten prommis också, super härligt! Nu ska jag kolla igenom alla frågor till provet igen, sen ska jag krypa ner i sängen. Imorgon är det skola igen, är inte taggad på att stiga upp halv 5 för att hinna duscha, platta håret och sminka sig.. sleep well

19:47




ÅH, jag hatar att plugga
. Har inte hunnit med mycket idag, kände verkligen att jag behövde vara inne och vila upp mig, missade dock fotbollen & bio ikväll med vännerna menmen. Har hunnit plugga lite idag iaf, känns bra. Har prov imorgon, undra hur det provet kommer gå egentligen. jag vill inte ens tänka på det hah. Ska snart fortsätta plugga, det är bara ett måste & sen ska jag höra om Eve följer ut och ta en ryk med mig. Känns som att förkylningen också börja komma tillbaka, det gillas inte..

s ö n d a g

Gårkvällen blev väl inte riktigt som vi tänkt oss, men fan den blev lyckad iaf! Vi var ute hela kvällen, satt vid sjöparken och snackade och drack lite allt möjligt. Super mysigt. Alla kanske inte mådde så bra sen men;)

Har nyss vaknat & som vanligt vaknar jag alltid av att jag är hemma själv, har ingen aning om vars alla andra är just nu hah. Nu ska jag plugga & försöka få något i magen. Hoppas ni får en bra söndag!

p-p-partyyyyyy!

Har varit och kollat på fotboll idag med Izza och Evelina, riktigt trevligt! har nästan nyss kommit in. Idag mår man som man förtjänar, men snart kör vi igen folks! Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på lite käk & sen ikväll blir det fest. Blev inte så att jag drog till Norsjö ikväll, får bli någon annan gång helt enkelt. Har inte så mycket mer att säga, hoppas ni får en bra lördagskväll

G Å R K V Ä L L E N

GÅRKVÄLLEN, ingen kommentar! Fyfan säger jag bara, från början var det helt ok, men mot slutet.. & alla mådde kanske inte så bra om jag säger så. Försökte ta mig hem på kvällen men det gick inte så bra alltså. Men som tur var så kom pappa och hämtade mig imorse vid halv 9 & Evelina följde också med hem. Ikväll blir det kanske att dra till Norsjö på fest, jag vet inte säkert än. Vi får se hur det blir helt enkelt, skulle inte precis tacka nej till fest ikväll också;)

HELG

HELG!!! I love it. Nu ska jag skynda mig att göra mig klar och packa. Sen drar och och massa andra vänner till Adak. Kommer fan bli awesome känner jag på mig. Men adak av alla ställen alltså, men dissa stället och gilla festen helt enkelt, hah. Näe nu måste jag fan skynda mig..

GODNATT

Nu ska jag krypa ner i sängen, är så sjukt trött. Imorgon är det fredag, I LOVE IT! Vi slutar vid klockan 2 imorgon också tror jag, så skönt. Då blir det att fara hem, käka, göra sig klar, packa- sen Adak. FEST imorgon, nu taggar vi som satan brudar & grabbar;) Nu väntar sängen. godnatt


you haven't found it baby that's for sure

Kom hem från stan vid klockan 6 idag, drog nästan direkt ut med min man då, vi var ute ett litet tag & sen for vi hem till han och kollade på idol. Super trevligt! Har nyss kommit in, sitter just nu och dunkar musik och taggar morgonkvällen som satan. Aja ska gå upp och tvätta bort sminket nu & krypa ner i sängen. Men först snacka med mamma om en sak som händer imorgon;)
 

HUGO & PAOWS LÅT, VAD TYCKER NI?

R U B R I K


Har som sagt varit på stan med syster hela dagen
, fett nice. Just nu sitter jag hemma hos Camilla och lyssnar på musik & väntar på att pappa ska komma. Tror nog att han är här snart. Inga planer om vad som händer ikväll, ska nog höra med min man om vi ska hitta på något tonight.

11:41

Vaknade klockan 7 imorse, gjorde mig klar sen drog jag till trl, nästa månad åker tandställningen bort, fyfan vad skönt. Nu sitter jag här alldeles själv och har ingenting att göra, sjukt tråkigt. Ska snart börja gå in mot stan och möta syster, sen blir det nog att vara i stan tills pappa kommer och hämtar mig antar jag, awesome. Näe nu måste jag kila, puss

21:25

Har nyss sett idol med syster och käkat massa gott! Sitter just nu och lyssnar på musik och smsar med Chripstopher, kanske ska dra ut en sväng med han snart. Väntar också på ett samtal från mammi.. för imorgon kankse jag måste fara på sjukan och kolla upp en sak. Aja nu ska jag lägga mig i sängen och se tv och fortsätta vänta. Hoppas ni får en trevlig kväll peace

STAAAN

Nu är jag äntligen framme i stan! Jag & syster har varit och handlat lite på ica också, och nu håller hon på med maten. Ikväll ska vi se idol och käka massa gott & jag kanske ska träffa Christopher ikväll också, vi får se hur det blir. Aja nu ska jag gå och hjälpa till med maten. Puss

ONSDAG

Stannade hemma idag, vi skulle typ bara göra ett prov som jag liks skulle få göra på måndag och sen skulle vi säkert inte ha någon lärare idag heller så jag orkade inte fara. Vaknade klockan 12 idag, sköönt att få sova ut. Ikväll blir det stan med syster, ska på trl imorgon så jag drar redan ikväll istället och sover i stan. Nu ska jag hoppa in i duschen sen måste jag försöka skaffa cigg innan bussen går.


T I S D A G

Då va skoldagen avklarad! Känns toppen att vara hemma, är redan så sjukt less på att åka buss varje dag. Idag fick vi baka hela dagen & allt gick åt helvete för min del alltså, ingenting gick bra för mig. Slutade halv 2 idag så jag & Rebecca drog på några klädaffärer och sen chillade vi på laponia, inte liite schteeeek. Kvällen kommer spenderas framför tv:n & se idol som börjar om ikväll. Kanske drar ut en sväng innan det börja, vi får se. Aja nu ska jag käka.

MÅNDAG

Sitter just nu i datasalen med Rebecca & Wendy, fett nice! Vi har håltimme till kvart över två idag, så det finns ju inte så mycket att göra precis. Aja Nu ska vi dra och käka, peace
 

GODNATT

Har som sagt bara varit hemma och sett tv med mamma och Camilla ikväll, skönt. Orka inte sitta och va vaken längre nu känner jag, mina öron håller på att dö och jag har så sjukt ont i halsen och huvudet, vill bara sovaaa. Och snart hostar jag upp lungorna också, åååhh varför kan jag inte bara bli frisk. Näe nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt..

19:56



Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt och dega framför datorn och tv:n
! Är så sjukt förkyld & känner mig slut i hela kroppen, har Öroninflammation också tror jag, kände det redan igår. Var tänkt att jag skulle fara på sjukan idag, men det blev inte av. Tagga skola imorgon då, stiga upp halv 5 & duscha, platta håret & sminka sig. Nu ska jag gå upp och kolla på tv och knarka alvedon

GÅRKVÄLLEN

Gårdagen/kvällen var kung! När vi kom hem från Malå-Vännäs vid halv 10 drog jag direkt ut med syster, vi träffade Pär, satt bara och snackade osv, försökte få tag på någon fest med det gick inte så bra. Sen träffade vi Peder, Jonas och massa andra. Sen bestämde vi oss för att dra upp till backen och grilla och fortsätta dricka öl där. När vi väl var i backen försökte vi få tag i massa folk så att det skulle bli världens fest där men det gick ju som det gick hah, men till slut kom iaf Magnus & Joachim. Innan jag drog hem for jag till Simon en liten stund, vi kollade bara på film och snackade, super mysigt! Jag kom hem vid klockan 6 imorse tror jag, fyfan vilken kväll alltså;)

...

GODMORGON, har just vaknat, inte okej. Vaknade och hade/har fortfarande hur jävla ont i örona, halsen och näsan som helst. HATA att vara sjuk! Nu ska jag börja göra mig klar, för klockan 7 ska jag och resten av familjen vara i Malå-Vännäs och käka middag, kommer sääkert vara as mycket folk där, det är typ någon ''byafest''. Kommer nog bli toppen.

01:18

Kvällen spenderades med min man,Izza & Oskar! Vi drog till korre, träffade massa folks och chillade, sen var vi ute resten av kvällen. Har varit en kanon kväll. Sitter just nu och snackar med Martin och Janne på msn, roliga grabbar det är. Är så sjuukt trött, & har så sjukt ont i halsen och huvudet, håller typ att bli ännu mer förkyld igen, inte bra inte bra.. Aja nu ska jag krypa ner i sängen.

19:30

Har just käkat middag, sjukt gott var det med grillat! Hinner inte skriva så mycket, har bråttom. Ska dra ut och möta upp min man nu. Sen får vi se vad vi hittar på ikväll som sagt. Hoppas min babyboy från Sorsele kommer till malå ikväll eftersom jag inte tog mid dit igårkväll;)

FREDAG



HELG!!!
Skolan gick rätt bra idag faktiskt, gillar fredagarna i malå alltså, chill är det. Direkt efter skolan ringde syster, så jag följde henne på några affärer, var tvungen att bära Calle inne på affärerna, snacka om ont i armarna jag har nu, hah. Aja nu är jag iaf hemma, sitter och väntar på käk, ikväll bestämde jag att vi skulle äta grillat. Sen ikväll blir det att vara med brudarna, kommer bli en awesome kväll.

SKÖNT LÅT



TORSDAG

Dagen rullade på rätt bra faktiskt, imorgon är det redan fredag, & det gillar vi. Har just käkat middag och pappa har just farit och jobbat, så nu är man hemma själv... igen. Nu ska jag gå ut med vovven en sväng och ta en cigg. Och sen ska jag höra av mig till Ellen, ska dra ut med henne,Kikki & Izza. Och kvällen kommer nog spenderas med dom. TOPPEN


Sovsött

Kvällen spenderades med Izza, sen träffade vi Carro,Hanna och Evelina & hängde med dom ett tag. Och resten av kvällen var jag och Izza med Magnus. Super trevligt! Kom in för ett litet tag sen & nu väntar sängen, imorgon ska jag icket försova mig, det finns bara inte. Godnatt

17:15



Har nyss kommit ut från duschen, är nu ren & fräsch.
Sitter och dunkar musik och väntar på käk. Kvällens planer är inte planerade än, så vi får se vad kvällen har att bjuda på helt enkelt. Nu ska jag gå upp och sminka mig. HADE

..


don't hesitate now,
this is what you wanted all along

1 SEPTEMBER 2010

JAG, EMMA KRISTINA STENVALL, som var taggad på skola idag och hade ställt väckaren på 04:15, vafan tror ni jag gjorde imorse? Jo... jag försovde mig. Satan så förbannad jag var på mig själv imorse alltså,INTE OKEJ.  

Idag har iaf jag, mamma & Camilla varit och hälsat på Linda & Calle i Malå-vännäs. Vi fikade gofika, snackade massa och såg Mickes musikal, satan så bra det var hah. Har just kommit hem & Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ikväll blir det kanske att träffa min man, vilket kändes som att det var år sedan. Blir säkert toppen


hoppas allt kommer gå bra för dig nu Calle, du kommer klara det.. ♥

RSS 2.0