I D O L - E R I K

Fan så bra Erik var ikväll!!!!!♥
Okej, jag har alltså 3 favoriter & jag lovar er någon av dom tre kommer att vinna hela skiten!;)
J O N, C A L L E & E R I K



Någon fler som tycker att han är bra? =)

O N S D A G

Hej bloggen! Slutade halv två idag, älskar Onsdagar? Det hände inte så mycket på skolan today. Ikväll måste jag också läsa Godnatt Mister Tom, minst typ 30 sidor kanske, eftersom jag är efter i sinne. Inte bra... men det sug att läsa. Nu ska jag skynda mig upp & baka, sen IDOL. ♥



M A L Å - V Ä N N Ä S

Fick med mig ett par svarta jeansleggings hem från Nystedts & dom kostade bara 200 kr, (billigt). Ni kan få bild senare. Nu ska jag fara till Malå-Vännäs och hälsa på syrran.♥ Blir nog så att jag ser Idol där också, så när jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen & sen ska jag lägga mig och läsa Godnatt Mister Tom. Åh det kommer ta en evighet att läsa ut den...


Linda♥

T I S D A G

Kom hem från skolan för ett tag sen, vi hade kemiprov sista timmen och det gick ju som det gick.. kunde seriöst ingenting & då menar jag ingenting, lämnade in ett tomt papper. TOPPEN. Vi fick veta vad vi fick på praoen idag, & gissa vad jag fick? Jo, Änglagård, som jag valde sist av allt, så tragiskt. Ska typ prata med Oskar imorgon eller på Torsdag och fråga om jag får fixa egen ist i Skellefteå, men jag tror att det är för sent.. aa men det skadar ju aldrig att fråga! Men nog överlever jag på Änglagård i en vecka... förstår inte ens varför jag valde det, SÅ arg jag blir på mig själv.
Nu ska jag fara på Nystedts med mamma en sväng♥

 

I D O L

Åh så bra, mina 2 favoriter i idol är fortfarande kvar! Jon & Calle. Dom gick vidare ikväll & gud så jävla glad jag blir, för dom är ju bara bäst! Fast Eddie var ju också bra, men han var tvungen att lämna idol ikväll, eller han har ju fortfarande en chans kvar på Fredag, så jag får väl hoppas på han då :)





Calle & Jon. Så jävla bra dom är!



Eddie

Vilka är era favoriter? :)

S O V S Ö T T

Nu ligger jag i sängen och ser Comedy Fight Club hahah så bra det är :)

I Comedy Fight Club möts några av Sveriges vassaste komiker i en tuff humorkamp. Tre etablerade komiker och en uppstickare möts i rond efter rond där det helt enkelt handlar om att vara roligast. När tiden till sist är ute gäller det att ha vunnit publikens hjärta, det är nämligen publiken som avgör vilka humorister som går vidare i tävlingen. Programledaren Johan Petersson har den svettiga uppgiften att hålla isär de tävlande ståupparna.

Ska se klart det nu & sen ska jag sova, det blir alltså en tidig kväll för mig ikväll, skönt.
Godnatt♥

ONE TREE HILL

Har just sett One Tree Hill, det är så sjukt bra. Någon som brukar se det? :)


                   ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

S Ö N D A G

Herregud! Jag är redan vaken & klockan är snart halv 2, jag är typ förvånad med tanke på att jag trodde att jag skulle sova i några timmar till. Nu blire duschen, sen ut & gå med Freja och sen måste jag göra klart svenskan. Jag tror vi har prov i kemi nu till veckan + att jag inte har gjort verktygsprovet än så det måste jag också göra till veckan för nästa vecka ska vi ju praoa & innan praoen skulle det tydligen vara klart. Jag glömde kemiboken på skolan i Torsdags, DUKTIT EMMA.


                                                  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

G O D N A T T

OKEJ, nu ska jag sova, är sjukt jävla trött. Förstår egentligen inte varför jag är vaken nu.. förmodligen har det varit grymt kul vid msn inatt också, om inte roligare än vad det var igår. :') Haha Linus & Tobias NI ÄR BÄST♥ & nu kommer jag säkert sova bort hela dagen, men vafan thats life?
Så godnatt allihopa och sovgott


låten schteek

Sova?

Är inte ett dugg trött än, ska iaf gå & ta av mig linserna nu, de är typ astorrt i ögonen. Intressant.. Mycket. Sen ska jag kanske lägga mig och läsa SOLO som pappa köpte till mig, Haha.



L Ö R D A G

Vaknade klockan 11 idag & då for jag ut på en promenad. Nu har jag typ just kommit hem, Micke frågade om jag ville följa ut och handla med han... jaba hahahah varför ska jag följa dig ;) men jag följde iaf :)
Vad ska ni hitta på ikväll?♥

natti, natti

HejHej! Blev ingen mer uppdatering igår, sorry för det. Jag är sjukt trött, håller typ på att somna så jag tror att jag ska hoppa i säng nu.. Ingen social på msn heller & ingen svara på sms, nä livet är fan inte enkelt. Så vad kan man göra annat än att gå isäng? & vad händer imorgon, Hm.. jag som ville fara till Lycksele men då sket sig det också. aa men vi ser väl vad som händer imorgon, kanske hitta på nåt med nån vän ellerså :)

Godnatt, hörs när jag vaknar, säkert vid 11-12 tiden någongång♥


skön

S P R I N G L I D E N

Har just kommit hem från Springliden, det har INTE varit en rolig dag precis, HATAR orientering. Det var kallt i sinne & man blev jätteblöt osv. Men jag & Wendy hittade iaf alla 11 kontroller som tur var & vi hann också gå vilse, hahah men vi hittade tillbaka, vi gick med Ronja och Ellen i början, men sen försvann dom..(U) Jag & Wendy fick fan samma karta SÅ TUR. Vi fick sluta tidigare än vad det var planerat, det var tänkt att bussen skulle gå hem klockan 2 tror jag, men de va ju skönt att sluta tidigare. Nu sitter jag här i min ensamhet & lyssnar på musik och fryser & är alldeles blöt, skinnjacka & tennisskor är toppen att orientera i? JA mentyp.
Nu ska jag gå & ta en lååång dusch♥

G O D N A T T

OKEJ, NU ska jag sovaaa & hoppas inte att jag går vilse i Springliden men då skulle Tobias komma & hämta mig med racercykeln hahaha sweet:]

godnatt & sovgott♥

090924

Har varit ute på en promenad med mamma, härligt var det & huvudvärken har gått över mycket skönt. Ska gå & tvätta bort sminket nu sen ska jag sätta mig & se tv.



T O R S D A G

Kom hem från skolan för typ en timma sen & jag säger bara en sak JAG ÄLSKAR SKOLFOTO. Har sjukt ont i huvet och det är typ det värsta man kan ha, fyfaan. Nu taggar jag bara morgondagen, orientering i mitt hjärta, TYP. Nu ska jag gå & vila en stund och hoppas på att huvudvärken går över.




Sovsött

Har just sett Heroes som gick på kanal 4 & nu sitter jag och är social med Tobias på msn, eller nåt sånt. Han är grym. :) Hoppas han kommer te Malå nästa Fredag? ;) Jaja nu tror jag att jag ska hoppa i kojj så jag orka stiga upp imorgon & jag taggar skolfoto? nä verkligen inte

godnatt & sovgott♥

090923

Det blev inge Kosmos för mig ikväll inte. Men lika bra kanske, för då kan jag vara hemma & plugga och se tv istället. Nu ska jag skynda mig att hoppa in i duschen & sen plugga lite innan idol börjar.



RISIG

Mot Kosmos

Nu drar jag iväg till Kosmos, hörs när jag kommer hem. ♥

O N S D A G

Hej bloggen! Har just kommit hem från skolan, vi slutatde klockan 12 idag, mycket skönt. Orienteringen gick ju som den gick, Lotta följde iaf med oss ut i skogen. Haha. Imorgon har vi skolfoto klockan 2 & det gillar vi inte! Ikväll ska jag på Kosmos med Wendy tror jag. Vad ska ni göra ikväll? :)
Nu ska jag upp och käka nåt & sen ska jag plugga...


P L U G G A

Nu pluggar jag för fulllt & det går ju som en dans, nä verkligen inte. Jag måste läsa ett kapitel ur Godnatt Mister Tom och skriva två läsloggar tills imorgon, så värdelös bok asså. Och jag måste också göra klart NO:n, vi ska ha prov om typ massa verktyg innan vecka 41 & vi ska tydligen också ha ett kemiprov som jag inte har någon aning om när vi har, och vad vi ska kunna, skulle inte bli förvånad om vi har det på torsdag & jag kan ingenting. JAG ÄR TYP KUNG I SKOLAN?

Imorgon slutar vi efter lunch tror jag iaf YES & direkt på morgonen har jag orientering, kan det bli bättre? Men det lär nog behövas lite orientering för mig innan på Fredag då alla i nian åker till Springliden. Jag peppar? 

Nä nu måste jag skynda mig att plugga vidare med verktygen, sen ska jag läsa och skriva mina älskade läsloggar & sen sova.



I D O L



ska skynda mig upp & se idol nu

 

090922

Har just ätit & nu ska jag ut på en promenad, hörs ikväll♥

Detta fick jag med mig hem från stan igår

Linne: Hm


Topp: Hm


Kofta: Gina tricot


Lång väst: Gina tricot

+ en halsduk från gina tricot

T I S D A G

Vaknade vid 12 idag & nu har jag just kommit hem från tandläkarn. Inte kul där asså. Det var tänkt att jag skulle dammsuga bilen idag & torka men det går ju jätte bra när det regnar? NU ska jag iaf hoppa in i duschen & sen MÅSTE jag plugga...

nattiiii

SÄGER BARA EN SAK godnatt :)


ÅH ta mig tillbaka!♥

S K E L L E F T E Å

Har just kommit hem från Skellefteå, var ju som sagt på john bauer fram till lunch fick se film med dom osv, mycket kul, sen tog jag bussen in till stan igen & for till Camillas lägenhet, eller aa kanske inte lägenhet menmen. Jag var där i typ två timmar sen for jag till stan och mötte upp Camilla & sen gick vi i stan typ en timma, så vi hann inte gå så mycket i stan, men jag hittade iaf lite. Ni får bilder imorgon. Nu ska jag gå upp och göra en hallonsmoothie, jag är typ beroende? Haha.
Vad har ni gjort idag?♥


jag skulle lätt kunna gå på John Bauergymnasiet i Skellefteå :)




Natti Natti


haaahah hade kul på skolan?


har just målat naglarna & nu ska jag skynda mig att hoppa i säng så att att jag orkar stiga upp imorgon!
 
kramar♥

Skellefteå

Har just kommit hem från farmor, vi hade ätit klart klockan sex & då såg jag One Tree Hill, de är så sjukt bra! och efter de for vi hem. Och nu stter jag här i min ensamhet och lyssnar på some music. Nu ska jag iaf gå och göra en hallonsmoothie & sen sätta mig och se tv. Det blir Skellefteå imorgon YES, blir att stiga upp halv fem på morgonen eftersom bussen går tio i sex. De tråkiga är väl att jag typ ska vara med Camilla på hennes skola, john bauer, från klockan nio till kvart i fyra, inte skoj men det är inte heller roligt att gå i stan själv. hahahah som sist när jag var i stan och skulle vänta på henne.... Så direkt när hon slutar skolan tar vi väl bussen tillbaka till stan och är och går i stan till klockan 6 när pappa kommer och hämtar mig.


sååå bra

S Ö N D A G

Vaknade vid 11 idag. Vad kan man hitta på idag? Hmm vet inte riktigt. Söndagar är typ den tråkigaste dagen i veckan, finns ingenting att göra.. eller jag kan ju alltid plugga men det är så dryygt och jag fattar ingenting, plus att jag har typ asmycket som ska vara klart snart. Vi ska iaf till farmor ikväll och käka middag. Så nu ska jag hoppa in i duschen & sen kanske plugga ett tag, de vore toppen, men ÅH jag pallar fan inte skolan!


Nilaskolan i mitt hjärta typ?

GODNATT

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova & kanske försöka kliva upp lite tidigare än igår.. så jag inte sover bort hela dagen. Hörs imorgon. natti,natti


i miss u >

Mörkerkurra?

Vet inte om jag ska fara & leka mörkerkurra med några ikväll eller om jag ska vara hemma och plugga matte, hm jag tror faktsikt att jag borde vara hemma & plugga eftersom vi har prov imorgon, men jag vill ju också köra mörkerkurra ;) för det är så sjukt roligt ju.  aa men vi ser vad jag hittar på.

en låt



natti,natti

Attans vi har orientering idag på skolan, första timmen & jag är fan sjukt kass på det jag kan typ inte ens passa kartan & då är man duktig? + att vi ska typ snart fara och orientera i Springliden på okänd mark där man aldrig har varit förr & då får man inte ha telefon eller nån klocka eller nåt, fatta om man typ går vilse... skulle fan inte förvåna mig om jag skulle göra det. hahah så pinsamt.
Nu blir det natti natti för mig, är inte alls trött men måste försöka sovaaa så jag orkar stiga upp om några timmar och dra till skolan och ha orientering. pepp

godnatt & sovgott

Frågestund!

Nu tänkte jag dra igång en frågestund:) Bomba mig med frågor!


skön

L Y C K S E L E

Har just kommit hem från Lycksele, efter vi hade skjutsat Camilla till Maja for jag & pappa och kollade på husvagnar sen for vi på expert och köpte en sånhär 


i rosa, visst är den snygg?=D

Godnatt

Ingen uppdatering alls igår, förlåt, men jag har inte haft tid.
Men nu ska jag iaf sova så jag orkar stiga upp på morgonen, ska kanske följa pappa till Lycksele. 
Vad har ni för planer inför lördagen?=)


Visst är han bra?♥

Klockren

Här är en film som några Malåbrudar har gjort, så jävla klockren hahahha =D


idol

Ni såg väl Idol? Min favorit hittils är nog den här killen. Han var grymt bra :) eller hur?


090907

Har nyss  kommit hem från Kosmos, mycket kul där? e verkligen. Nu ska jag gå & tvätta bort sminket, och sen lägga mig och se tv typ, jao.
Vad har ni gjort ikvälll?=)


saknar flickan på bilden!

G O D N A T T

Nu säger jag godnatt & sovgott. så hörs vi om några timmar kanske!



gode bästttt<3

TORSDAG

HejHej, dålig uppdatering igår, förlåt för det. Men jag har inte orkat skriva + att jag typ sovde bort hela eftermiddagen och kvällen. Jag somnade ungefär halv fyra i fåtöljen i tvrummet & där vaknade jag halv tre inatt, då gick jag och tog av mig linserna och sedan gick jag ner till mitt rum och fortsatte att sova till tio i åtta imorse när jag vaknade... men jag hann till skolan iaf. Satan vad trött jag var igår. Skoldagen har varit dryg, dryg och återigen dryg.
Jag fick med mig nå praopapper hem, vi ska tydligen praoa vecka 41, och jag vet inte vart jag ska praoa, kanske på dungers eller på hotellet eller kanske fara till Skellefteå & praoa där någonstans, det skulle vara kul. Jag måste iaf bestämma mig ikväll om jag ska vara i Malå och praoa för då ska papperet in imorgon, men om jag ska fixa en praoplats själv har jag en vecka till på mig. Imorgon efter lunch har alla i 9:an kompledgit eftersom vi var i Släppen efter lunchen i Tisdags och förmiddagen igår.

DAGENS

Vitt linne: Hm
Lång cardigan: Hm
Svarta tights: Hm
Skinnjacka: Hm
Väska: Accent
Skor (nya) : Avneny sko

ONSDAG

HejHej. Kom hem från Släppen för ungefär en och en halv timma sedan. Jag kom dit typ klockan nio igårkväll och då bar jag in mina grejer osv sen spelade jag bland annat kort med David, Robin och Victor & det var rätt skoj ändå, och sen byggde vi ett pussel som typ var för 3-åringar:] men vi hade ändå inget bättre för oss så. Senare på kvällen var jag typ mest med Magnus och Ronja, & vi hade så jävla kul eller iaf jag hihh. Vi var typ tvungna att sitta nere i en jävla källare där det typ var kallare än fan för att dom som ville sova skulle få göra det, och då skulle ju såklart alla andra vara tysta. Men det gick inte så bra för vårat lag precis, lärarn kom typ ner var fjärde minut och sa att vi skulle försöka vara tystare men vi börja typ bara leva om mer och mer tro jag. haha. Och i den kalla källaren spelade vi typ kort, prata och hitta på lite bus osv;) Och på morgonen sa typ några som var där uppe att dom hörde oss asmycke, vad vi prata om och att vi typ garva ihjäl oss osv... oops. Och jag sov inte ens en minut inatt, jag tror det endast var jag och David som inte sov någonting på hela natten, medans några av dom andra typ sovde en halvtimma eller mer. När klockan typ var 05:40 for jag, David och Magnus ut, för David och Magnus skulle göra upp en eld och varför vet jag egentligen inte, men dom klarade det fastän det regnade... mycket bra jobbat grabbar=) Man kan väl undra vadfan vi gjorde ute tjugo i 6 en Onsdagsmorgon för att göra upp en eld? medans alla andra eller dom flesta ligger och sover, hihih sweet.
Det var faktiskt ganska roligt i Släppen iår, roligare än vad jag hade förväntat mig iaf.

Nä nu ska jag gå och duscha känner mig inte fräsch, luktar typ rök i sinne och sen ska jag kanske sova en stund är gode tröttt just nu! Hörs ikväll♥


                  var bara tvungen att lägga in en bild på Magnus

RSS 2.0