I´M NOT GOING ANYWHERE

Ny vecka, nya möjligheter!
Då var man hemma från skolan & en sväng förbi huset för att hämta posten. Är hemma själv i läggan tills ikväll någon gång. Har inte så mycket mer att säga, händer inte något speciellt i mitt liv just nu. Nu ska jag käka i min ensamhet sen får vi se vad kvällen har att bjuda på helt enkelt.

 

GÅRKVÄLLEN

Gårkvällen levererade! Började med förfest hemma hos skruttan med några stycken sen bar det iväg till Talludden. Träffade Jocke där och hängde med han ungefär hela kvällen vilket var sjukt jävla roligt, har inte träffat han på länge. Drog in på puben och köpte en cider och så bjöd Jocke mig på en öl. Missade dock bussen hem och söp bort min väska. Så drog ifal till Storuman vid klockan 4 med några grabbar och sov där. Aldrig haft så roligt på länge,helt seriöst. tack alla för en grym kväll!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig och slå igång en film. Sjukt sliten är vad jag är

TALLUDDEN

Nu ska jag ta ett långt bad sen väntas gomiddag och sen rullar vi mot talludden! Ryktas om förfest hemma hos skruttan, vi får se hur det blir. Idag har jag hängt med Izza, köpt groggvirke och taggat kvällen i massor. Kvällen kommer bli grym.

HON VILL VA BLIND

TORSDAG

Då var första skoldagen i Malå avklarad
! Schemat kanske inte är det bästa, men ska kriga mig igenom detta år. Imorgon är det fredag & helg och det kunde inte kännas bättre! Då blir det såklart talludden,känner på mig att det kommer bli kung. Annars ikväll har jag hängt ute. Nu väntas en cigg sen ska jag skalla kudden.
 

TISDAG


Tänkte bara säga att jag lever
! Jag har inte haft tid eller ork att blogga nu på sista tiden. Då var det här sommarlovet slut, gått fort som vinden & första skoldagen som hr2:a avklarad. Helgen har varit helt underbar med världens bästa människor,kunde inte blivit så mycket bättre blev en mycket lyckad helg som 17 åring må jag säga! Ikväll blir det bara att vara hemma och slappa framför tv:n och ta ett bad.

..

Nu tar jag en bloggpaus vilket jag redan haft några dagar som ni märkt! Har hänt mycket senaste tiden,har försökt spenderat dom sista dagarna,timmarna,minuterna,sekunderna tillsammans med mamma och mest med min älskade pappa♥. På söndag börjar flytten till lägenheten,vill inte, vill verkligen inte. Har sovit dåligt senaste tiden, tankarna bara snurrar i huvudet..


00:00

Vaknade vid klockan 5 imorse och kunde inte somna om så jag och mamma bestämde oss för att fara ut på en prommis. Sagt och gjort. Ikväll har jag hängt med Magnus och Robin, blev häng på solviken där grabbarna badade i timmar.. haha. När jag kom hem bjöds det på blåbärspaj. Riktigt gott!

RSS 2.0