Sommaren med Göran

Filmen var skit bra! Åt dock lite för mycket blåbärspaj kanske... har jätte ont i magen nu. Jaja skit samma. Ska gå upp och borsta tänderna och ta av mig linserna nu och sen ska jag nog lägga mig i sängen och kolla om jag hittar något att läsa. Eftersom min tv funkar inte! Du borde se filmen om du inte redan gjort deee :)

Film time

Sitter just nu och kollar på Blåsningen som går på 3:an, sjukt roligt det är! När det slutar, alltså efter klockan nio ska vi sätta igång filmen som vi har hyrt ikväll. Vi ska även käka blåbärspaj om en liten stund, yummie :)

urs jag får panik

Jag hatar allt som har med gymnasievalet att göra! Hur fan ska jag kunna bestämma mig tills imorgon vad jag vill göra i mitt liv?

Helt seriöst... jag har ingen aning om vad jag ska söka. Känns just nu som det står mellan HR i Lycksele eller OP i Norsjö, känns inte så peppande att gå i Norsjö.. Menmen då får jag iaf förhoppningsvis gå med min bästa vän! Jag vill ju helst gå HR i Skellefte men det är ju inte så stor chans att jag får gå där. Och jag blir så jäkla suur! Så det är nog ingen ide att jag söker i Skellefte överhuvudtaget. Jaja måste tänka på det här hela kvällen nu.. För imorgon måste det vara klart!

it's so untrue I can't even convince myself

Somnade inte förrän vid halv 6 igår och jag vaknade ändå halv 1 idag, helt sjukt att jag vaknade så tidigt! Men det är grymt skönt att sova ut iaf. Ikväll blir det att hyra film med familjen och bara ha det myysit och äta good middag. Blir super! Nu ska jag käka



Bara gamla bilder alltså ..

hahah

ärligt talat så tror jag att jag aldrig någonsin kommer sluta skratta


Hans


Ifall någon missat det så vann Skelleftebon Hans årets Robinson. Småcoolt faaaktiskt.
Nu ska jag spela spel, HADET

Lördag

Vakade vid 3 idag, Känns inte så jätte bra. Har inte gjort ett piss idag. Har iaf just kommit hem från Malå-vännäs, mamma skulle fara och hämta hem Camilla så jag tvär följde med. Nu ska jag alldeles strax gå upp och kolla på Robinson med familjen. Känns surt att vara hemma en lördagskväll... men jaa. Ska kolla om nån vill hitta på nåt senare tonight :)


Nu är det dags för Fredagsmys

Har just sett Let's dance och bara ätit massa gott och tjockat mig en aning. De är nice. Vill ladda hem några bra filmer också, fast nee jag orkar inte! Ska snart se film med Camilla och bara fortsätta äta massa gott & ha de myysit.


Fredag

Dålig uppdatering, OPS! Men jag har varken haft ork, lust eller tid. Har varit hemma från skolan både igår och idag. Och anledningen får ni faktiskt inte veta! Eller aa okej, jag är allvarligt sjuk! Ikväll blir det säkert bara att vara hemma och ta det lugnt. Kommer ha sjukt tråkigt, Så om du vill hitta på något med mig hör av dig vettja :)

They'll never know


hörs imorgon

Ikväll har jag varit med Ronja & Ellen. Vi såg på andra avenyn (själv har jag aldrig sett det förr, men dom är värsta nördarna), satt och pratade, var ute osv. Verkligen super! Men urs vilket väder det är.. Snöstorm i sinne och det gillar vi inte! Ska nog lägga mig i sängen snart, känner att jag börjar bli lagomt trött nu. Får se om det blir skola imorgon eller inte... Sovsött


O N S D A G

Skolan idag var fan inte okej! hah. Men skönt att sluta tidigt iaf! Är hemma själv nu, kan det bli bättre NEJ. Brukar alltid vara nån hemma. Ikväll... har jag ingenting att göra. Kanske skulle vara med Ronja, men vi får se :)

Nu ska jag gå ner och se tv. Hadeee

23:27

Fan så trött jag är jämt nu för tiden. Gick och vilade efter klockan 4 idag, somnade och vaknade vid halv nio. Såg då att Ronja hade ringt mig 3 gånger. Så jag for ut och var med henne och Ellen, dock vart det bara ett litet tag. Men har alltid lika kul med dom :)

Ska nog försöka lägga mig och sova nu fastän jag inte är trött.. Imorgon har vi målpass hela förmiddagen och sen slutar vi klockan 12, guud så skönt! Godnatt lovers


Lips




Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova
Smsa ni som har mitt nummer :) godnatt

 

21:28



Blev inte så att jag var med Ronja ikväll, hon hörde aldrig av sig. Så jag har bara suttit här vid datorn hela kvällen. Ska nog snart försöka lägga mig tror jag. Är så sjukt trött och har ont i huvudet också så det ska bli skönt med en tidig kväll. Så kanske jag är pigg & allärt imorgon! Ska skynda mig ner och tvätta bort sminket nu. Peace

you are amazing

Då var det måndag igen! Skolan idag var som dom flesta andra dagarna... känner mig så nere, men jag försöker :) Men att träffa vännerna är nog det bästa som finns! Har just käkat, nu sitter jag och leker i paint. Har man tråkigt så har man.. hah. Ikväll blir det kanske att vara med Ronja :) toppen

sovsött


Men den här fina bilden säger jag godnatt  &  hoppas att ni drömmer något bra! Imorgon är det skola, innebär att stiga upp tidigt... urs. Men får träffa mina underbara vänner ju, guud så bra :)

Söndags mys

Godmorgon. Har ni sovit gott? jag vaknade för typ 1 och en halv timme sedan, men shit same. Gårkvällen var jag bara hemma. Såg film med familjen (somnade) och tog det bara lugnt eftersom det inte blev mycket med sömn sen i fredags må jag säga! Har hunnit färga ögonbrynen nu idag. Nu ligger jag i tvrummet och ser på mtv och smsar, jätte mysit. Smsa om du har mitt nummer vettja



Era svikare

Can't let you go




Can't let you go - Chris Brown feat. Pleasure & Bow Wow

Hemma

Gårkvällen var toppen! Har just kommit hem från Adak. Det började kanske inte så bra.. bussen körde fast efter typ halva vägen. Men vi kom iaf fram tillslut. När vi kom fram till stugan fixade vi till där osv. Sen då börjades det! Vid klockan 10 kom det två Piteåbor till oss och dom var ju hur trevliga som helst.. Dom for typ direkt haha. Och vid halv 1 tiden kom det två stycken från Storuman och Östersund om jag inte minns fel. Vi satt och pratade och hade bara hur trevligt som helst. Och dom sov även hos oss. Hade fan sjukt roligt. Ni är B Ä S T

Nu sitter jag här och är sjukt trött, och har ont i huvet och jaa. Ska lägga mig i sängen nu och vila en stund sen ska jag hoppa in i duschen. Så får vi se vad kvällen har att bjuda på :)



Han som däckade...


Söt peder, efter vi hade sminkat han


Ellen

Har typ inga bilder... Kicki får skicka åt mig sen

Godnatt

Nu ska jag lägga mig i sängen och se tv. Smsa med mig OM du har mitt nummer! Imorgon är det FREDAG. Det gillar vi. Fast jag har bara jobbiga lektioner.. men det får fan funka. För efter skolan drar jag och några fler till Adak och vi ska sova där också. Jag kommer alltså inte kunna blogga nåt på två dagar. Så ni får ha en bra helg, för det ska då jag ha!

TAGGGAA BRUDAR! ;)

Träna dig hemma



Situps "sneda crunches" - 3x8 på vardera sida


Situps "raka crunches" - 3x10




Ryggups "ryggresning" -  3x20




Armhävningar - 3x7
(icke kärringarmhävningar, dvs icke på knä)


Detta är mitt "träningsschema". Ska börja göra detta varje kväll nu..
 Jag tycker att det är ett bra sätt att "hålla igång" även om man inte har
gymkort. Och anledningen till att jag skrev ''icke kärringarmhävningar'' var
för att jag tycker att det inte ger lika mycket, så jag föredrar på fötter.

T O R S D A G

Gissa om jag var nå trött imorse, har typ aldrig varit tröttare! Vaknade klockan 8.. Men jag hann iaf till skolan. Hände inte så mycket på skolan idag, eller det gör det aldrig! Har just käkat, sitter här och lyssnar på musik. Ska snart ut och gå en sväng med pappa och efter det ska jag träna. Sedan blir det att dyka ner i skolböckerna. Och denna gång PÅ RIKTIGT, brukar gå så dåligt alla andra gånger. Nu måste jag skynda mig. Ha en bra kväll :)



Funderar kanske på att färga brunt igen..

Sovsött



Har just tvättat bort sminket, ska snart lägga mig och se tv! Imorgon blir det plugg & träning för min del. Orkar inte skriva så mycket mer känner att jag börjar bli sjukt trött, och jag måste se lite tv innan jag ska sova också.. justja fick svar av Julia för ett tag sedan! Så imorgon ska jag typ boka tid, AAAAH vad jag längar! Nu ska jag snabba mig. Sovsött :)

yummi

Mmm-mm-mm. Så himla gott! pröva om du inte redan gjort det

En lista under tiden jag väntar på maten

OM DIG
1. Fullständigt namn? - emma kristina stenvall
2. Ålder? - 15
3. Vart bor du? - malå
4. Bor tillsammans med? - mamma, pappa.
5. Färg på ditt hus? - typ vitt
6. Hus eller lägenhet? - hus
7. När är du född? - 20 augusti
8. Klass? - 9c
9. Vilket år tar du studenten? - för trött för att ens tänka
10. Något jobb? - ne

IDAG
11. När gick du upp i morse? - typ halv 7
12. När ska du sova? - inatt nån gång hoppas jag
13. Duschat idag? - ja
14. Kramat någon idag? - ne
15. Pussat någon idag? - ne
16. Vad har du ätit idag? - massa
17. Dagens klädsel? - leggings, tröja, cardigan, underkläder osv hehe..
18. Dagens smink? - mascara, foundation 
19. Dagens sötnos? - hihi ronja, ellen och kristina är söt:D
20. Dagens roligaste? - vet int

SOCIALT:
22. Hur många har du kysst? - hörru
23. Vem kramade du senast? - minns int
24. Hur många har varit otrogen mot dig? - en för mycket..
27. Har du pojk-/flickvän? - ne
28. Vem pratade du med i telefon senast? - fredrik (?)
29. Vem fick du senast sms ifrån? - johan hihi:)<3

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - jadu
42. Personen du kysste? - hörru
43. Gången du spydde? - minns int riktigt
44. Gången du grät? - nån dag sen kanske
45. Pizzan du åt? - minns int
46. Gången du va i Göteborg? - aldrig vart där
47. Gången du var i Stockholm? - typ förra sommarn
48. Gången du rökte? - idag
49. Gången du var hög? - haha

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - ut och festa
54. Tvspel eller datorspel? - dator
55. Spindel eller orm? - inget!
56. Natt eller dag? - natt
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - msn
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? - paradise hotel
60. Blont eller svart hår? - svart
61. Har du blåa ögon eller bruna? - typ grön/blåa
62. Choklad eller lakris? - iiinget!
63. Göteborg eller Stockholm? - sthlm , har ju aldrig vart i gbg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - vatten
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - båda
69. Leva eller dö? - leva 

ANTAL:
70. Personer du älskar? - många
71. Personer du hatar? - några
72. Gånger du varit full? - aldrig, jag är duktig vafan hahah
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period? - hörru
74. Glassar du ätit på en dag? - många kan ja lova
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - vet int
76. Gånger du haft minnesluckor? - nja
77. Gånger du varit hög? - haha
78. Personer, djur du saknar just nu? - för många
79. Gånger ditt hjärta brustit? - några gånger

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - jadu
81. Ska du träffa imorgon? - eeh ingen speciell, dom i min klass osv?
82. Sjöng du senast för? - ingen 
83. Hade du senast en msn-konversation med? simon hiih :)
84. Spelade du tvspel med senast? - minns inte, typ wille & jonas
85. Vill du ta med på resa nu? - många:)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - nån som förtjänar det
87. Förtjänar att dö? - en
88. Är söt? - några
89. Vill du sova jämsides med i natt? - dej

VAD:
90. Gör dig glad? - mina underbara vänner
91. Gör dig ledsen? - :(
92. Vill du helst göra nu? - sovaa
93. Önskar du att du slapp göra? - mke
94. Vill du ha nu? - inget speciellt
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - vet int 
96. Längtar du till? - fylla 18, gå ut nian i malå!!!!! & flytta
97. Tycker du om dina betyg? - värdelösa
98. Ångrar du i ditt liv? - för mycket
99. Är det bästa som hänt dig? - mycke
100. Hur mycket är klockan? - 16:38

KOLLA KILLEN!!!!!!



Smart NEJ =$

The only ones

Skolan idag var helt okej! Vi slutade halv 2, jäkla skönt det är. Vi hade ett ''test'' på hur nationella ser ut i svenska, och fan så svårt det var! Kunde nästan ingenting, Ovanligt NEJ. Vi kommer att ha det riktiga vecka 6. Men det är bara att göra sitt bästa och hoppas på att det går bra!

Annars idag när jag kom hem fikade jag och har även pluggat lite So. Vi har prov på fredag... Alltså seriöst vi har inte ens gått två veckor och har redan massa prov. Det gillas inte. Nu ska jag hitta på nåt, peace



kallas kärlek
vet inte hur många gånger jag lyssnar på denna varje dag..

En gooding

Äntligen har mamma och pappa lämnat huset så jag kan maxa volymen och lyssna på denna gooding! Dom blir inte så happy när jag lyssna på musik precis.. Medans jag lyssnar ska jag försöka få tag i Julia, får se hur det går. Och senare ska jag ut en snabbis :)

I'ts not what they said

Och då var jag hemma från skolan. Hade No-prov sista timmen, och det gick inte alls bra! Därför jag är hemma så tidigt antar jag. Alla nior var också i Forum idag, det kom nån och berättde resultatet av någon enkät (?) vi i nian gjorde förra året. Alltså om typ alkohol, tobak och massa annat och ja man kunde nästan inte låta bli att skratta, haha. Tjejerna var typ värst..

Aja, ikväll... har jag ingenting att göra. Får se vad som händer, Nu ska jag gå ner och fika nåt. Peace



Bjuder på en gammal bild

Måndag igen

Var ju i Norsjö idag och kollade på skolan. Först när vi kom fram var vi och kollade på några program och sånt. Och efter det hade vi egentligen ingenting att göra fram till klockan 3. Så vi var bara och gick runt, runt osv. Vet fan inte vad jag ska skriva om dagen :)Men Ibland spårade det ur, haha. Hade iaf grymt roligt med er tjejer, NI är bäst

Var sjukt trött när jag kom hem vid klockan 4 och trodde att jag skulle avlida. Så jag gick och vilade och somnade och vaknade vid klockan nio. Så nu sitter jag här och är absolut inte trött och har ingenting att göra. Och imorgon... är det skola och det är jag inte pepp för! Ska försöka gå isäng nu så får jag se hur länge jag ligger vaken, sovsött



Blir mer och mer sugen på att gå OP i Norsjö

you can't follow the wind your whole life

Har pluggat no hela kvällen men fortfarande fattar jag ingenting! Så jag lär ju verkligen märka hur provet kommer gå på tisdag. Har pratat med ronja om morgondagen. Jag, Ronja, Ellen, Wendy och Kicki drar alltså till Norsjö imorgon och kikar på skolan. Vi kommer säkert att vara där hela dagen. Så jag hoppas verkligen att det blir toppen! Bussen går 06:55 så nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen, så jag orkar stiga upp. Godnatt

HAHAHAH


Lyckades bli med i skellefteås fjortisar! Fan så stolt jag är

Vet inte om jag ska skratta eller gråta (?)

and I can do whatever I like

Blev sent igår, tror jag gick och la mig vid 4. Låg i sängen och skrev med nån randomdude på msn och han var inte okej. Sitter här i min sov t-shirt fortfarande och lyssnar på musik. Idag måste jag plugga känns det som, vi har prov på tisdag. Och senare ikväll ska jag gå ut på en låång promenad och klockan nio ska jag se Johan falk :)

Läste just på Ronjas blogg att vi skulle till Norsjö imorgon och kika på skolan. Men det har jag ingen aning om, måste nog ta och höra med henne nu! Det stog iaf emma och eftersom ellen och wendy också ska dit så antar jag nästan att det är jag också haha.


Såg förresten den här filmen igår, tycker den var sjukt bra

you´re not alone

Kom just ut från en lååång dusch, Så nu känner jag mig ren och fräsch. Ikväll... så har jag ingenting att göra. Men jag ska nog höra med Emelie om vi ska hitta på nåt, blev ju inte förra helgen så.

Blev inte så att vi såg någon film igår. Så vi kanske ska det ikväll istället, beror på

ps. I love you



Har just kommit hem från Linda och Micke. Vi åt jättegood middag och efterrätt. Spelade spel och mitt lag förlorade... undra varför hah. Spelade också gh, jag lovar jag är bättre än dig. Nej fan så kass jag är alltså, får typ spö av alla och det är pinsamt. Men jag ska fan köpa de snart och sen då jävlar ska ni få spö, då vet ni. Var iaf mycket trevligt ikväll, det är inte så ofta jag är och hälsar på dom, så det var riktigt kul :)

Nu ska jag och Camilla sätta igång en film, godnatt

besviken är så mycket hårdare än arg, ilskan går över men besvikelsen försvinner aldrig

Stannade hemma från skolan idag också! Sitter här och lyssnar på musik nu. Var på skolan för ett litet tag sedan och hämtade hem några böcker och sånt. Ikväll ska vi fara till Malå-vännäs och käka middag och säkert spela massa spel och se tv och sånt, blir suuper :)

Nu ska jag klicka runt och fördriva tiden lite. För jag tror inte att jag orkar sminka mig ikväll. Ha det kuung 


Gammal bild

r u b r i k

Sitter nu och ser paradise hotel på datorn. Har suttit här hela kvällen och haft allmänt tråkigt bara. Har kollat lite på piercing sidor och sånt. Ska ringa och prata med Julia imorgon tror jag och höra med henne om hon pierca ögonbryn osv. Hoppas! Nu ska jag se klart och sen ska jag försöka gå isäng, sovsött :)

hahah



Så töt

it's so hard to see you like this...

Stannade hemma idag. Jag kände mig faktiskt inte helt okej för att fara till skolan idag! Men det var grymt skönt att sova ut, Vaknade klockan 3. Ikväll blir det att bara vara hemma och ta det lugnt och se tv och så. Så får jag se om jag far till skolan imorgon.

Förresten gårkvällen var super! For och såg hockey med Ronja & Magnus. Och det var självklart Malå som vann, dom spelade mot Bureå och vann med 6-5. Härligt malå :)

Hockey

Kvällen är räddad. Ska ut med Ronja och se hockey, kanske blir någon fler också, vi får se. Väntar bara på att hon ska höra av sig nu. Kommer bli suuuper bra :)


Fan  så  bra

Sitter och väntar...

Snart kommer mamma hem med mina nya skopar åt mig, det gillas


Lazze - Hold On Rnb 2008




Jason Derulo - Whatcha Say

I hope everything gonna be okay

Hemma från skolan ÄNTLIGEN. Har inte varit på topp alls idag, sovit lite och nä det är verkligen inte alls bra! Blev så att jag var med Ronja på skolan idag medans alla andra nior var i Arvidsjaur och kollade på skolan & Kristina var med oss lite också. Vi insåg att det suger att bara vara två nior på hela skolan för det fanns inte så mycket att göra. Men fan vad vi hade kul ändå. Vi vart också lite irriterad på alla sjuor och åttor.. hah

Har sjukt mycket att skriva om dagen. Men jag tror nästan att jag låter bli HAHAH (bara ronja vet varför) Ikväll hoppas jag att jag kan hitta på nåt med någon underbar vän, För ikväll är det inte kvällen som jag kan sitta hemma och plugga precis, känns det som.. VIll ut!

 

23:57



Shiit så trött jag är, känner att jag inte orkar vara vaken längre nu. Vi får se hur det blir imorgon. Jag tänker då inte fara till Arvidsjaur. Så det blir förmodligen att vara på skolan med Ronja och vara ''flitig'' och jobba, ellerrr. Godnatt :)

hahah



humor

Boring

Skolan:
Går du i skolan? - ja
Har du någon gång skolkat? - ja, haha
Har du varit i skolan idag? - ja

Annat:
Hur mår du just nu? - ont i magen osv, men annars är det väl sådär
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - jarå

Har du piercat dig? - YES

I så fall, vart? - Öronen, läppen, näsan  


Telefon/mobil:
Vem ringde du senast? - Camilla

Vem ringde dig senast? - pappa
Vem sms:a till dig senast? - Tobias
Vem sms:a du till senast?  Tobias

Övrigt:
Är du hungrig just nu? - nää
Vad är klockan nu? - 19.48
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - apberget, facebook, youtube & blogg.se hah

Familj:
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - typ nyss
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - typ nyss

Övrigt:
Gillar du punk-stilen? - nej
Har du sminkat dig idag? - ja
I så fall, vad för smink? - foundation, mascara
vad har du på dig för trosor just nu? - röda string med en rosett på HAHA

Hur ser dem ut? -
  ^^
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - svart med massa mönster på, heh
Lyssnar du på musik just nu? - ojah
I så fall, vilken låt för tillfället? - prendel - visa tuttarna så får du popcorn
Vad gillar du för musik? - hiphop osv;)

Kläder;
Har du fler än 4 linnen? - jaa
Har du fler än 3 jeans? - jaa

Har du fler än 5 tröjor? -  jaaa, haha 
Har du någon märkes väska? -
Har du resteröds-trosor? - nej
Har du en vit elr svart bh? - både och

Har du märkes jeans? - ja

Var brukar du handla kläder? - gina, hm bikbok osv
använder du macara? -  ja
använder du vax? - nej
använder du kajal? - jao sometimes
använderdu mousse?- ibland
använder du skinspray? - nooohooo
Använder du parfym? - jaa
Använder du deoderant? - jaa
Använder du ögonfransböjare? - jaa 
Använder du täckstift? - ibland

Läppglans/läppstift? - nej
Använder du rouge? - ibland
Uppsatt hår eller utsläppt? - utsläppt

Plattar/lockar du håret varje dag? -  plattar
Målar du tånaglarna efter vare gång du duschat? - nej haha
Smörjer du in kroppen varje dag? - nej, men ansiktet
Målar du naglarna? - ja

tisdag

Och då var skoldagen över, sköönt! Sitter nu uppe vid datorn och lyssnar på musik, ska snart käka. Min dator har typ slutat funka totalt nu, så vid den går det inte sitta. Ikväll ska jag verkligen försöka att somna tidigare än vad jag gjort dom senaste dagarna.

Imorgon ska alla nior till Arvidsjaur och kika på skolan, men jag orkar verkligen inte det! Ska nog ''missa'' bussen ist...


M Å N D A G

Har just kommit hem från Skellefte, Pappa och mamma kom och hämtade mig. Det har varit spårat nice, dock var jag ju bara där typ 1 dag. Men jag var ju tvungen.. Skulle gärna kunnat stanna. Vi gick på stan ett litet tag efter klockan 4. Men ingen jacka hittade jag, arg jag är!

Imorgon är det skola.. innebär att stiga upp vid 6, inte pepp för det.  Jag som vänt på dygnet så mycket, men jag får hålla ut.

Oyes



LOVE LOVE LOVE
Det  är  fan  värt  att  lyssna

t r ö t t

Oj så trött jag är. Somnade kanske vid halv 3, gick verkligen inte sova. Men nu är jag iaf vaken, Inte direkt pigg men. Har fikat med Camilla nu på morgonen, men nu har hon farit iväg till skolan så nu är jag alldeles själv här, i hennes ''rum''.

Ska nog fixa till här i rummet snart, bädda sängen och sånt, ser förjävligt ut sen igårkväll. Men jag får inte leva om för mycket bara, så att jag väcker dom andra två här i huset!

Brist  på  bilder




Johan falk

Vi har just sett klart Johan falk, shiit så bra dom filmerna är! Vet inte alls vad jag ska hitta på nu, kommer inte kunna sova än. Funderar på att lägga mig och se paradise hotel eller nåt. Men först gå och tvätta bort sminket.

Imorgon ska jag på trl vid fyra tiden någon gång.. Vet verkligen inte vad jag ska göra på dagen. Blir nog att gå in till stan osv :) Om du vill vara med mig hör av dig

Förresten Camilla har fixat Spotify åt mig! TIDIG? hahah.
Tack :)



Äntligen framme

Nu har vi äntligen kommit fram. Men satan så drygt det var! Vi trodde inte att vi skulle byta buss i Norsjö, men där var det byte osvosv. Tog fan 2 timmar. Lika drygt som sist jag åkte buss hit själv.. Men nu är vi iaf framme och vi har hunnit vara på ica och handlat lite till ikväll. Nu ska vi se Johan falk som börjar 21.00 :)



Jag när jag hade brunt hår

Snart mot bussen

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli halv, sen drar vi till busstationen. Spårat nice det kommer bli i Skellefte. Vi ska nog bara se film ikväll osv :) Kommer ha tråkigt i bussen.. Ni som har mitt nummer smsa med mig

p a r a d i s e h o t e l



haha   gulliga

Vaknade vid tio idag trots att jag somnade vid 6 nån gång.. Ligger nu i sängen och ser på paradise hotel!  Sjukt bra det är. Pappa ringde nyss och beställde ett skopar till mig, Inte tidig.. har typ tjatat i dagar. Men tack som fan för att du ringde.

Jag ska snart börja fixa mig och även packa lite kläder och sånt som jag ska ha med mig till Skellefte. Bussen går vid 6 nån gång så vi får inte missa den, skulle vara surt. Aja, nu ska jag fortsätta se, skriver mera sen :)

your life is my dream

Ikväll har jag inte gjort ett piss, har typ bara suttit vid datorn hela kvällen och sett tv... Har iaf just blåst skiten ur pappa, ringde från ''busring.se'' HAHAH han fattade ingenting, fan så kul det var! Detta bus använde jag, och jag lova er, fan så klockrent ;-)! Det finns ju många fler som är mycket roligare, Men de funkade fan för att han skulle bli blåst, hah..

Nu ska jag gå ner och borsta tänderna och ta av mig linserna och sen ska jag lägga mig i sängen och se paradise hotel på datorn, sen sova I think. Och nu taggar jag till Skellefte imorgon!



HAHA  fan  bäst

vem kan stoppa mej när ja bara rullar fram

Vaknade för ett litet tag sedan, inte alls bra! Ska strax ut och gå en sväng och jag tror att jag tar med mig freja den här gången. Hon är så satans jobbig ibland... men idag får hon faktiskt följa mig. Jag hoppas att Emelie är hemma ikväll, för då kanske vi ska hitta på nåt. Aja, men nu ska jag kila iväg. Ha de bäääst

i need you..

Har just sett let's dance med Camilla, mamma och pappa! Blev inte så att jag var med Emelie ikväll.. hon skulle bort imorgon, så hon skulle sova tidigt och då orkade jag aldrig vara med henne! Så då får det bli nån annan gång istället. Hoppas bara att morgondagen blir en aning bättre.

Nu ska jag spela yatzy med camilla och sen ska jag sova I think. Jag känner att jag verkligen måste vända på dygnet nu.



fyfan  så  less  jag  är..

I don't care what they say

Vaknade vid halv tio idag, pigg som en lärka. Kom in för en liten stund sen, har varit ute och gått en jäkla lång sväng med Camilla, grymt skönt ute var det. Var tänkt att jag skulle fara till mammas jobb nu och springa på ett löpband (?) men det blev inte av, de sög ju. För nu fan ska Emma börja röra på fläsket!

Ikväll blir det kanske att vara med världens bästa Emelie om hon nu inte skulle vara barnvakt. Hon ska höra av sig ikväll nångång, hoppas verkligen att vi kan hitta på nåt. saknar dej verkligen..



världens finaste vän

pierca ögonbrynet nästa då..

Nej, alltså  blutsaften var verkligen inte god, trodde nästan jag skulle spy där ett tag. Ska nog dricka det i ett par månader nu och se om jag börjar må bättre utav det, jag hoppas.
Jag är fett sugen på att pierca mig i ögonbrynet alltså! Ska först bara fixa till mina ögonbryn osv, sen då ska jag fan göra det :)



sugen på poopcorn?

Har just käkat middag, nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar. Vi ska gå på konsum eller ica och kolla om det finns nå ''blodsaft'' som jag sen kommer att måsta börja dricka varje dag. Alla säger att det inte är gott, så vi får väl se.



usch  det  syns  verkligen  inte  gott

i need you

Yes, sov bara till halv 1 idag. Blev inte så att jag såg någon film igårkväll, camilla hyrde två dåliga så hon fick se dom själv. Men istället såg jag paradise hotel på datorn, shiit va bra det är! Ikväll blir det kanske att vara med någon.. vi får se vad kvällen har att bjuda på.


Satan också. 34 minusgrader ute! Helt sjukt

me love












Ah  kan  inte  sluta  lyssna

Oyes

jag är tuffare än dig, spelar kort & dricker mormorsaft



Sitter här i min sov t-shirt fortfarande och har inte gjort ett piss. Men det är ganska skönt ibland. Ska snart hoppa in i duschen, Ikväll blir det kanske att fara  och hyra film med Camilla. Måste även försöka att vända på dygnet nu.. gå isäng i en normal tid. Aja, men nu ska jag hoppa in i duschen. Ha det kuung

yes

Har just sett hockey, Sverige vann alltså bronsmedalj, 11-4 mot Schweiz. Mega glad jag är, och guud så bra dom spelade. Dom skulle bara ha vunnit mot USA så att dom fick vara med i final istället.. men en 3e plats är inte illa!
Alltså.... André Petersson omgomgomg.♥















tisdag


s  ö  t
Sitter här och har absolut ingenting att göra, har heller inte gjort ett piss idag. Kom just in, har varit ute och gått en sväng med pappa, ganska skönt att få gå ut en sväng, men kallt var det, usch. Ikväll blir det nog att se hockey med Camilla & mamma

Turkiet












Vi kanske ska fara till Turkiet när pappa fyller 50 år, alltså om drygt 2 år. Guuuud så härligt! Vi har redan varit i turkiet 2 gånger tidigare, då var jag dock bara 2 och 6 år gammal. Vi har pratat ganska mycket om att fara.. det är ju ett bra tag kvar, men jag hoppas verkligen att det blir. Kommer bli spårat härligt!

Prendel & DanyH - Bratz



Det  är  värt  att  lyssna

Jaha då sitter man och väntar på att Camilla ska komma hem, vi ska spela yatzy. Helt seriöst ingen kan nog spela lika mycke yatzy som vi gör. Medans jag väntar på henne ska jag gå upp och ta nå fika. Peace and love

blicka utöver alla möjligheter




Har just kommit ut ur duschen, sitter nu och lyssnar på musik, love. Vill träffa Emelie ikväll, men hon svarar icket på mitt sms.. så de sög! Aja, men nu ska jag försöka hitta på nåt. Ha det kung

Bara så ni vet

Funderar på att krypa ner i sängen nu, är grymt trött, men först måste jag upp och ta av mig linserna. Ska också försöka stiga upp lite tidigare idag (än dom tidigare dagarna) alltså vilket blir om ett par timmar bara.
Och bara så ni vet så kommer det en header snart.. lite sent men bättre sent än aldrig. Ska bara ta lite nya bilder och sånt. Och sen skulle nog Matilda hjälpa mig med en header, hon är jätteduktig på sånt så den kommer säkert att bli jättefin :)



Och med denna låt säger jag godnatt

Fan Sverige förlorade ikväll..

Har just sett hockey, Sverige förlorade dock med 5-2. Domarna var helt jävla störda i huvet... fy och fan så arg jag var där ett tag! USA är fan inte ens bra.. dom lillskitarna hade bara förjävligt tur ikväll alltså! Imorgon spelar Sverige bronsmatch mot Schweiz klockan 22:00. Så nu är det bara att hoppas på 3e platsen, kom igen nu Sverige!! =)



♥ ♥ ♥ ♥

musik

Petter, Ison & Fille och Mogge - För Alla Dom 


Garra & Lex
- Kär I En Sten


Stor, Kartellen, Aki, Fittja chrille & Mohammed Ali - Samma Knas Varje Dag


Kartellen ft Jacco - Programrebeller


♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥

Hockey ikväll då..





Har suttit och sett hockey ett tag nu, de började klockan 11 och det är Kanada  &  Schweiz som spelar, det var fan inte bra tycker jag.. Väntar nog till klockan 3 då Sverige  &  USA ska spela, då blir det mycket roligare att kolla!! Sverige är BÄST. Tills dess ska nog bara sitta här vid datorn och lyssna på musik♥

Inte ok



Herregud, det här är inte bra alls emma. Somnat vid halv 6 flera dagar i rad och vaknat vid 5 på dagen. Snacka om att jag vänt på dygnet. Men snart ska det bli ändring på detta! Mamma och Camilla är tydligen i malå-vännäs och pappa jobbar så jag är hemma själv till klockan halv tio ikväll, toppen

Spotify?


 

Har försökt att fixa spotify nu ikväll... men jag fattar såklart ingenting eller jo lite, men efter ett tag tar det bara stopp.. arg jag blir! Ska nog vänta och be någon hjälpa mig med detta senare. Klockan är snart 5 och jag borde nog sova nu, godnatt

En lista för jag har ingenting att göra just nu..


Nämn något som gjorde dig glad igår:
att pappa kanske ska köpa en ny mobil åt mig(L)
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: tvättade ansiktet
Det sista du sa högt: du var fan inte rolig hejdå
Det senaste någon sa till dig: gonatt
Vad har du druckit idag: vatten
Vad var det senaste du åt: minns inte
Vad var det senaste du köpte: kläder typ
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig nu: kallt
Godaste glassmaken: vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: kanske
Sover du tungt: ibland
Drömmer du mardrömmar: jo
Trivs du med ditt jobb: om jag hade ett så hade jag väl gjort det
Favoritklädsel: leggings, någon fin tröja
Favoritlåt just nu: MÅNGA
Vad ser du om du tittar till höger: en dator
Vad gör dig glad just nu: ..
Höger eller vänsterhänt: högerhänt
Humör just nu: glad antar jag väl
Favoritgodis: jag äter inte godis
Kläder just nu: leggings och en stor t-shirt
Sommarplaner: stockholm,vara med familj & vänner
Hur många kuddar sover du med: 5
Spelar du något instrument: nej
Morgon eller nattmänniska: nattmänniska!!
Vad är viktigast för dig: att mina närmaste ska vara lyckliga
Är du kittlig: hahahaha om jag är
Snarkar du: HAHAH ja vet fan inte
Stjärntecken: lejon
Äckligaste insekten: alla!!!
Längtar du mest efter just nu: sommaren

2a januari 2010



Hejjj. Vaknade vid halv fyra tiden idag.. alltså har jag ungefär sovit heela dagen. Det är så jäkla skönt ibland. Har iaf hunnit med en varm dusch nu för en liten stund sen. Funderar på om jag ska hyra en film eller två ikväll, annars kollar jag väl om jag hittar någon bra här hemma.

hahah



Fan va bra

Hemma från farmor

Kom hem från farmor för kanske 1 timme sen, det var jättegod mat och himla mätt blev jag också. Ikväll blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt och mysa framför tvn. Om du vill hitta på nåt ikväll med mig, hör av dig :)

grym kväll

Gårkvällen blev mycket lyckad. Det började med att jag mötte upp Ronja vid halv tio tiden sen for vi till Fiskargatan där det var fest! Vi var där ett tag sen for vi till Matheus tvärt för Ronja skulle göra en sak dom har som en ''tradition'' på nyår, vi kanske var där 20 minuter sen for vi vidare till torget och till backen. Det var ganska mycke folk ute ändå och vi träffade massa folk också. Glömde dock mina vantar hos Anders.. vi får se, jag och Ronja kanske skulle fara dit idag och kolla om dom är kvar. 

Ikväll ska vi äta middag hos farmor. Och sen får vi se vad som händer. Somnade igår med kläderna på, linserna och sminket kvar, så nu ska jag byta kläder och tvätta bort sminket och sminka om mig innan vi åker iväg till farmor.




love U
ronjaa... nästa helg då jävlar;)
RSS 2.0