GODNATT

Har just varit ute och tagit kvälls ciggen! Jobbar kväll imorgon, så börjar klockan 1 till klockan 10 sen är det helg med stora bokstäver. Helgens planer är dock inte planerade än, blev tyvärr inte Stadsfesten vilket jag hade hoppats på. Så vi får se vad som händer helt enkelt. Nu väntar sängen, natti



Grym låt!

ONE DAY YOU'LL FIND OUT

Dålig uppdatering! Men jag lever, det gör jag verkligen. Men vafan har varit underbart väder ute så har inte pallat sitta inne vid datorn så mycket och sen har jag jobbat hela veckan också. Ikväll for vi och hälsade på syster där det blev gofika och massa snack. Imorgon är det fredag och sista arbetsdagen och det kunde inte kännas bättre.


MIDSOMMAR

Gårkvällen var grym! Började med grillat hemma hos mig med familjen, linda, micke och tommy och till efterrätt blev det jordgubbar och glass. Sen rullade vi oss vidare mot skruttan där vi förfestade sen drog vi vidare till en annan fest. Senare fixade jag och skruttan chaffis och for till Bjurås och träffade bonde pär, var trevligt. Kvällen kunde inte blivit så mycket bättre. Tack alla som medverkade och gjorde kvällen awesome



IKVÄLL KÖR VI

Just hemkommen från jobbet. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar inför kvällen! Kvällen börjar hemma hos skruttan med några härliga personer där vi ska grilla och käka tillsammans sen får vi se vart vi hamnar.

23/6

Nu är det sängen som väntar så jag kan samla ihop lite nya krafter till imorgon då jag ska upp och jobba klockan 6. Vet dock inte än om jag bara ska jobba till klockan 1 eller om jag ska gå till fyra, kommer annars bli så stressigt med allt, får se hur jag gör imorgon. natti♥

 

21:32

Just hemkommen från fotbollsmatch! Dock förlorade Malå, suck. Imorgon är det fredag och sista arbetsdagen denna vecka och midsommar. Grillat med massa härliga personer och fest och det kunde inte kännas bättre.

MIDSOMMAR

Massa härliga personer, sitta ute och grilla/käka tillsammans, cider,sprit och vin i mängder, maxad volym, och en massa skratt och tokigheter! Fan vad jag längtar!! Nu håller vi tummarna på att vädret är med oss, att det blir sol och fint väder.



Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Mickes födelsedag, hurra hurra hurra!

Snart blir det käk sen bär det av mot Malå-vännäs där det vankas tårta och massa gott. Micke fyller hela 28 år idag så vi ska fara och gratta han ikväll. GRATTIS! Sen ska jag baka något gott när jag kommer hem och bara slappa framför tv:n och försöka gå isäng i tid ikväll. Man blir så sjukt trött när man jobbar, helt sjukt.



Micke, Linda och världens finaste systerson

POWERNAP


Just vaknat efter en 4 timmars lång powernap
! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ladda inför jobb imorgon. Tror inte det blir många timmars sömn inatt. Väckaren är ställd på 05:30

22:23

For ut en sväng med Magnus ikväll! Sen har jag sett tv hela kvällen med familjen. Nu ska jag krypa ner i sängen i min ensamhet, käka massa frukt och kolla på Johan falk filmen som går på 4:an. Efter det ska jag väl försöka sova och hoppas på att jag somnar snabbt.

MÅNDAG

Första dagen avklarad! Dagen har gått rätt snabbt och riktigt roligt har det varit faktiskt. Nu är jag ifal hemma och har just fått lite käk i magen. Ikväll blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt antar jag. Är hur trött som helst, låg vaken till efter klockan 3 innan jag kunde somna fett drygt kan jag meddela.



KAN INTE SOVA


Gissar på en rätt sömnlös natt
! Har legat i sängen sen halv 11 och har inte kunnat somna. Ska alltså upp på 4 och en halv timma och jobba och här sitter jag och är piggelin.. Detta kommer inte sluta bra.

SÖNDAG

Söndag vilket innebär slappa framför tv:n ikväll! Ikväll kom Micke och Linda hem från Luleå där dom bott på hotell i helgen och bara mått, så dom käkade middag här. Nu ska jag hoppa in i duschen & ladda inför jobb imorgon. Tv, popcorn och godis gör min kväll!



19 JUNI 2011

Har just vaknat, satan så skönt att sova ut med tanke på att jag ska jobba imorgon. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt, blir nog bara att ta det lugnt. Tvätta måste jag verkligen göra, började helt plötsligt blöda näsblod i sinne igår så tröjan jag hade är inte så fin. Gårkvällen var förövrigt grym! Nu tagga vi Åsele marknaden grabbar!



HEMKOMMEN FRÅN LYCKSELE

Fick ett sms av Kimpan om jag skulle med till lse ikväll och självklart ville jag det. Drog till Lycksele ikväll med Kim,Patrik & Erik! Först for vi till rusksele en sväng, sen vidare mot lycksele där vi första raggade ett bra tag sen for Patrik och Erik in på hotellet, så då raggade jag och kim runt runt. När vi kom till Malå drog vi till solviken där massa folk var. Mycket trevlig kväll. har dock ont i huvudet som satan just nu. Nu har vi äntligen kommit hem så nu ska jag käka i massor och sedan försöka sova ett par timmar ifal.


PARTY SUGEN



LÖRDAG

Blev inte många timmars sömn inatt,somnade vid 5 kanske och vaknade vid 9 idag! det är absolut omöjligt att somna när man hostar hela tiden och sen vaknar man varje kvart och håller på att dö typ - irriterandes. Har just käkat grillat sen igår och just nu sitter jag och dunkar musik & försöker planera kvällen. Är förövrigt hemma själv tills imorgon, kunde inte kännas bättre.
 


00:06



Kvällen spenderades med Magnus och Robin
, vi gjorde inte mycket alls, satt på vårat place och chillade. Sen har jag sett tv med mamma och käkat massa gott. Nu har jag ifal just varit ute och tagit kvälls ciggen och tvättat bort sminket. Så nu är jag redo för att sussa, känns som att jag sover heeela tiden men vad gör det om hundra år liksom. Nu väntar sängen. Godnatt

FREDAG

 

Idag vaknade jag vid klockan halv 3! Mycket skönt att sova ut må jag säga. Idag har jag hängt med Magnus en stund, var tänkt att jag skulle träffa Filip som var i Malå idag men jag hann tyvärr inte. Har just käkat grillat till middag, satan så gott det var. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, kanske blir att hänga med skruttan, vi får se vad kvällen bjuder på helt enkelt.

GALET SNYGGT














sugen

SKÖN LÅT

23:01

Ikväll har jag hängt med skruttan! Riktigt trevligt. dock är Malå så jävla dött - finns absolut ingenting att göra. Nu ska jag kolla på reprisen av Herr och fru som jag missade ikväll som förövrigt verkade kung, och käka massa frukt och sen ska jag nog sova. Natti, natti ♥

SKÖN MAN E



GODNATT


Ikväll blev det tacos till middag hos världens bästa syster & Micke
! Mycket gott. Sen for jag och syster och kollade på fotboll, blev vinst för Malå skönt. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och ligga och kolla på tv en stund innan jag somnar. Imorgon ska jag ha Calle från klockan 1-4, blir nog bra, hoppas bara på fint väder så vi kan vara ute och gå och fara och leka i lekparken. så måste ju trots allt ta mig upp också

KALLAS TIDSFÖRDRIV

Namn: Emma Kristina Stenvall
Piercingar: Inga just nu förutom i öronen. haft i läppen,näsan & ögonbrynet
Tatueringar: Inga än så länge
Längd: 155
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: Svart
Fräknar: Har jag inte
Motto: -
Kär: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, Stockholm eller varför inte Usa
Tycker du att du är attraktiv? Nej det kan jag inte påstå
Vilket schampo använder du? Elvital
Vilken parfym använder du? Britney spears - In control
Vad är du rädd för? Spindlar
Gillar du att tvätta? Nej vet inte hur man gör ens
Gillar du berg- och dalbanor? Absolut!



Senaste...
Filmen du hyrde? Oj, det kommer jag inte ihåg
Filmen du köpte? Tror inte jag köpt en film i hela mitt liv faktiskt
Låten du hörde? Newkid - Stadium status
Låten du laddade ner? Kommer jag inte ihåg
Personen du ringde? Linda
Personen som ringde dig? Mamma
TV-program du såg? BB repris
Personen du tänkte på? Hemligt


Favorit...
Låt?: Finns massor
Sak att göra: Festa, äta haha
Sport: Fotboll, hockey
Dryck: Alkohol
Kläder: Tights och någon snygg tröja
Film: Ser så sällan film så jag vet fakiskt inte
Bil: Mercedes Benz
Serie: Oth
 


Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Ja
Gråtit över en flicka? Det med
Ljugit för någon? Ja det har jag allt
Varit i slagsmål? Nja
Blivit arrestrerad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Ja



Antal...
Gånger du varit kär? Inte så många gånger faktiskt
Gånger ditt hjärta brustit? 1
Hjärtan brustet på grund av dig? Det får du fråga andra
Tjejer du kysst? 85
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ganska många fakiskt
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ingen aning



Senaste...
Boken du läste? Vet inte
Personen du fick e-mail av? Greger
Personen du fick brev av? Greger
Personen du fick sms av? Johannes
Gången hela din familj åt middag tillsammans? I söndags om jag inte minns helt fel
Saken du köpte? Cigg

SUDDENLY IM NOT CRAZY


Kom just in efter en sväng ute med skruttan, vi tog en cigg och satt bara ute snackade ett tag
! Behövdes verkligen. Saknar bruden i mängder. Idag har jag vart barnvakt till Calle, vilket gick kanoners. Hoppas på fint väder imorgon så man får ligga ute och steka. Vart tog sommaren vägen?

I LOVE TO BE LOVED


Just vaknat efter en kanske lite väl lång powernap, från klockan 7 tills nu, antar att jag kommer kunna sova sen
! Tror jag har ögoninflammation, kan knappt ha vänstra ögat öppet, det är illrött och det kommer var ur sinne. Kul. Nu ska jag gå ut och ta en cigg. Blir en tidig kväll efter gårkvällen så jag lägger mig i sängen och ser film tills john blund nitar mig.

GÅRKVÄLLEN

Gårkvällen levererade! När vi kom fram till Lycksele satt vi utanför Sibylla och söp i ett par timmar,snackade,lyssnade på musik och hade det trevligt. Sen drog vi vidare till torget där det var massa uppträdanden bl.a Tove Styrke från idol 2010. Senare drog vi vidare mot hotellet, och vid halv 2 drog jag in med Pär, vilket jag inte trodde skulle funka men jag tog mig in hur lätt som helst, och väl där inne köpte jag en cider. KUNG. Blev efterfest hos några grabbar efter hotellet men det var inget att hurra över så vi drog hem. Vi var hemma vid klockan 7 imorse. Kvällen var awesome





BB Nicky !

FREDAG

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och försöka få något i magen! Ryktas om Lycksele ikväll där det vankas fest i sinne. Väntar bara på att Kim ska höra av sig. Hoppas allt går som planerat och att kvällen blir lyckad. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag inte behöver stressa idag.

GILLAS



Idag har det varit så sjukt galet varmt så har inte haft tid att sitta inne vid datorn helt enkelt
. Har hängt med Magnus idag,kollat på fotbollsturneringen,lirat fotboll,suttit och stekt i solviken & bara mått. Behövdes verkligen.
Senare hängde jag med sköna polare ikväll,bada tog btw första doppet,kollat på fotboll och sen lirade vi fotboll resten av kvällen. Kunde inte bli bättre.

VAD FAN SKA MAN NU SE PÅ KVÄLLARNA

Har varit så sjukt beroendeframkallande att kolla på dessa människor! Saknar det redan i massor  
Simon Danielsson - Big Brothers officiella efterfest på Lobby
Simon Danielsson - Big Brothers officiella efterfest på Lobby
Simon Danielsson - Big Brothers officiella efterfest på Lobby
Simon Danielsson - Big Brothers officiella efterfest på Lobby
Simon Danielsson - Big Brothers officiella efterfest på Lobby
Simon Danielsson - Big Brothers officiella efterfest på Lobby
Simon Danielsson - Big Brothers officiella efterfest på Lobby

SOMMAREN ÄR HÄR

Det har varit bra väder idag 40° i skuggan. så har inte pallat sitta inne vid datorn, solat,ätit vattenmelon i sinne,glass och hängt på kosmos en stund ikväll där det blev massa biljard. Det gick förövrigt toppen bra att vara barnvakt till Calle idag, lilleman är så snäll.
Imorgon ska jag en sväng på skolan och kolla vad vi egentligen måste dit och göra, efter det agerar jag barnvakt igen! 





tre  bilder  från  idag

MED DENNA LÅT SÄGER JAG GODNATT



HAHAHA

VAD ÄRE SOM CYKLAR OCH CYKLAR OCH ALDRIG KOMMER TILLBAKS?!
- ENGLA



WTF, OOOJ FAN MOBILEN VAR PÅSLAGEN PÅ LÄGET "FÅTILL"




Vad gör en jude i ett askfat?

- Släktforskar




hej och välkommen till fåtills bostad, lämna gärna meddelande med ett fåtill efter pipet, så ringer jag upp senare och får till den. PIIIIP, JA HALLLÅÅÅ????




Det har varit klagomål på att det är för få
invandrare på tv, så nu ska man sända Efterlyst flera gånger i
veckan.




Vad är det för likhet mellan negrer och spermier?

- Bara en på tusen funkar.




Vad är det för skillnad på en neger och en handboll?

- En handboll sparkar man inte på.




Vad kallas en vit bland fem negrer?
- Ett offer
Vad kallas en vit bland 500 negrer?
- En fängelsedirektör




Varför är det bra att ha en zigenare som målvakt när man spelar fotboll?

- Dom tar allt.





En neger kliver in i på puben med en papegoja på axeln.
- "WOW" säger bartendern. "Det där är verkligen något speciellt. Var fick
du tag på den?".
- "Afrika" svarar papegojan.



Hört att katastrofen i Haiti var väldigt
överraskande. Invånarna är väldigt omskakade!




Japanska bönder klagar på fattigdom de
kommande månaderna, vilket är skitsnack, jag såg en gård med 2
båtar och 20 bilar.





Vet du hur du får in 3 lögner i en mening på 7 ord?


- Ärlig invandrare med egen cykel söker jobb




Alla barnen var ute och cyklade förutom Engla,
hon blev våldtagen och mördad.




Vad är det för likhet mellan Engla och ett nedbränt sågverk?

- Det sista båda fick var stock




Vad är det för skillnad på Engla och den gamla påven?


- Påven dog oskuld.




Vad händer om man blir skjuten i ryggen?


- Man får ryggskott.




ALLA BARNEN VAR UTE OCH GICK FÖRUTOM PÄR FÖR HAN HADE EN KAKTUS




Alla långtradarchaufförerna transporterade gods
utom Anders för han transporterade Engla





Varför slängde Engla cykeln i skogen?

- Hon fick åka Saab istället.




Två mjölkpaket var ute och gick. Den ena
stannade. Då säger den andra:
- Stå inte här och sura




Knack knack.
Vem där?
Inte Engla iallafall.




Eklund kunde lätt hitta tillbaka till mordplatsen när
polisen frågade så han var ju inte helt ute och cyklade.




Vad dvärgen sa när han satt i rabbatten.
Jag har stannat i växten




ALLA KAN TA FEL IBLAND" SA PEDOFILEN OCH HJÄLPTE DEN NYKNULLADE DVÄRGEN UPP PÅ BENEN IGEN!



LÄNGTAR TILLS IMORGON FÖR DÅ KAN MAN SÄGA ''IMORGON ÄR DET FREDAG''

Ikväll blev det kubb, vilket var riktigt roligt faktiskt! Sitter just nu och snackar med Fille på msn och lyssnar på lite musik, trevlig grabb det där. Funderar snart på att krypa ner i sängen och sussa. Imorgon agerar jag barnvakt till världens finaste systerson, blir nog bra.



bild  från  idag  :-)

UNDERBART

Sovde kanske 4-5 timmar inatt, fett drygt att man inte kan somna! Har varit vaken ett par timmar nu och just nu sitter jag inne och käkar lunch. Ska snart gå ut och steeka i solen igen, underbart väder. Tydligen är det 30 grader i skuggan, sommaren är hääär!! Ikväll blir det nog ett dopp i solviken.

GODNATT


Dags att skalla kudden och försöka sova
! Ikväll har jag bara vart hemma och slappat framför datorn & tv:n hela kvällen,skönt. Imorgon funderar jag på att bli blond, vet dock inte ännu om jag ska det, men är grymt sugen vi får se hur jag gör. Har inte så mycket mer att säga, nu väntar sängen.

MÅNDAG

Blev sent igår, somnade inte förns klockan 6 imorse! Låg och smsade med Nevamiz typ hela natten. Men nu är jag ifal vaken. Nu väntas en cigg ute i solen och sedan ska jag gå upp till köket och kolla om vi har något gott, insåg att jag är hemma själv också. Sen får vi se vad som händer idag, är sugen på att ta första doppet, vi får se.









SIMON DANIELSSON

Vinnare av Big brother 2011... SIMON DANIELSSON! Satan så bra, han förtjänade verkligen att vinna, helt klart. Tog en kanske lite väl lång powernap från klockan 4 till nio, oops. Så nu är jag piggelin kan jag lova. Nu ska jag gå ut och ta en cigg och sedan sätta igång en film tror jag.

AWESOME


Har just varit ute på en lång promenad med vovven
! Fint väder ute idag, jag tror att sommaren är här nu. Gillas. Nu ska jag ta mig ett äpple och gå ut och steeka i solen och lyssna på lite musik. Sen får vi se vad kvällen bjuder på.

GÅRKVÄLLEN

 

Gårkvällen levererade! Träffade massa grabbar jag träffade förra året så det var riktigt kul. Dock gillade jag inte en sak med kvällen men det finns alltid nackdelar, och i slutet blev jag så jävla arg på allt och alla så det finns inte. Jag och Diana var hemma vid halv 3 kanske, blev ingen efterfest så vi drog hem och sov. Annars var kvällen kung, helt klart. tack allihopa!

IKVÄLL KÖR VI

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar inför kvällens bravader! Blir go käk till middag också, kan inte bli så mycket bättre. Sen vid klockan 8 tar jag och Diana bussen mot Talludden där kvällen kommer spenderas, fyfan vad taggad jag är.
 



01:14


Dåligt uppdatering hära. Ikväll blev det knubb med massvis av trevligt folk på tuvan! Tror jag var den enda som var nykter, men det var roligt ändå hah. Imorgon är det Talludden som gäller och jag är taggad som satan, ska inte vara nykter imorgon kan jag lova. Känner på mig att kvällen kommer bli kung. Kom hem för ett litet tag sen så nu ska jag krypa ner i sängen och bara ligga och smsa med en sweetie. Natti

SOMMARLOV




Har bara en sak att säga, SOMMARLOV
!! Dagen har bestått av städning i hela kåtan och på annexet sen blev det gofika ute i solen och kubbturnering mellan klasserna och lärarna. Grymt roligt! Nu är det sommarlov och det är nu allt det roliga börjar & det kunde inte kännas bättre. 3 dagar kvar sen ska det festas!

RSS 2.0