GOTT NYTT ÅR

Har nästan just vaknat, skönt att sova ut så man orkar med kvällen! Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar. Kvällen börjar med förfest hemma hos världens bästa brutta med massa folk sen får vi se vart vi hamnar sen, blir nog Stockstugan senare antar jag. Snart väntar fläskfilé & potatisgratäng sen kör vi folket! GOTT NYTT ÅR PÅ ER ♥


23:48


Varit i stan idag som sagt
, jag,syster & magnus åkte dit med pappa. Vi hann väl inte vara där så länge var framme i stan vid halv 2 och bussen hem gick kvart över 4. Men hittade iaf ett par jeans och en tröja, inte helt fel. Ikväll blev det kosmos med Anton och Evelina sedan film med världens bästa brutta. Har just kommit hem från henne. Aja nu ska jag gå upp till köket och kolla om vi har något gott. Nu tagga vi nyår som satan brudar och grabbar, känner på mig att kvällen kommer bli lyckad


STAN IMORGON

Har nyss sett film med Magnus, are you scared fan så sjuk film haha! Såg den först med Camilla & sen med magnus, fett jobbigt. Var som sagt på sjukan idag, tog massa prover osv, hade tydligen körtelfeber, inte nice. Men börjar kännas bättre nu faktiskt, känns himla skönt. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och försöka sova. Imorgon drar jag,syster & kanske Magnus till stan, kommer bli awesome.

 

 

Junior-VM INATT

Har verkligen inte haft ork att sitta vid datorn. Har feber och så sjukt ont i halsen och mår så jävulskt illa, har inte ätit något sen igår, får inte ner något det är omöjligt. Att jag ska vara sjuk på nyår finns fan inte, det får bara inte hända. Imorgon blir det iaf att fara på sjukan och kolla halsen & hoppas på att det inte är halsfluss. Nu ska jag hoppa i kojset får se om jag orkar se hockey klockan 01:00. NATTI



ORKA

Nu ska jag hoppa in i duschen, & försöka få något i magen har inte ätit något sen igår. Sen får vi se vad som händer ikväll,har ingen aning faktiskt. Kanske bara blir att vara hemma och dega framför tvn och ta det lugnt, vi får se helt enkelt.


KVÄLLEN

Julafton var helt lovely! Käkade massa god mat, spelade massa spel osv. Blev verkligen supernöjd med allt jag fick, tack allihopa. Bjuder kanske på några bilder senare.

Igårkväll drog jag och Magnus upp till Stockstugan på fest, var väl inte så mycket folk där från början men på efterfesten vart det mycket drag. senare drog jag och tre grabbar vidare till en annan efterfest där det inte var nå drag alls. Vid klockan 5-6 (tror jag) imorse nångång for jag och Pär hem till han. Vi gick och la oss direkt och vaknade klockan 3 idag. Kvällen var AWESOME



MERRY CHRISTMAS



GOD JUL ALLIHOPA! Har just vaknat, skulle lätt kunna sova längre. Snart blir det att göra sig klar, vi ska vara i Malå-vännäs med Lina,Micke & farmor ikväll. Har inte så mycket mer att säga. Hoppas ni får en bra julafton.

GODNATT OCH GOD JUL



UPPESITTARKVÄLL


Kom hem från Skellefteå vid klockan halv fyra idag
! Har julhandlat hela dagen. Har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn alltså, slagit in massa julklappar, följt mamma och handlat, sett tv osv. Nu är det uppesittarkväll & ostbricka med familjen som gäller. Julafton imorgon shiit..

DO IT ALL NIGHT

Har bara varit hemma hela kvällen, sett massa tv och spelat hängagubbe med mamma, hah. Har inte så mycket mer att säga. Imorgon drar jag och familjen till Skellefteå och julhandlar, har inte köpt en enda julklapp än, illa. Sitter just nu och väntar på att magnus ska höra av sig, vi ska ut och ta en cigg & sen ska jag krypa ner i sängen, ska ju upp tidigt imorgon. Natti



O N S D A G


Blev sent igår, somnade inte förran vid halv 3 & vaknade vid halv 12 idag! Har inte gjort mycket alls idag, följt mamma och linda på några affärer. Nu har iaf mamma och pappa just farit till Skellefteå till veterinären, hoppas bara allt går bra med Freja nu! Är hemma själv, gillas!

GRYM



01:21

Kom hem från julfesten vid klockan halv 11, det sög verkligen där, sjukt tråkigt var det finns inte så mycket att säga om kvällen. Efter julfesten följde Magnus mig hem. Just nu ligger han i min säng och sover och snarkar värre än jag vet inte vad. åh är fett trött så det finns fan inte och jag har hur tråkigt som helst. sitter och lyssnar på musik och gör absolut  ingenting.
 




YOU GAVE ME HOPE FOR THE FUTURE



 

Ikväll har jag varit med Magnus..som vanligt. men det är fett nice! Skoldagen idag har varit hur jobbig som helst, vi har varit på medan hela dagen & bakat. Men nu är det endast EN dag kvar, imorgon är det innebandyturnering här i Malå som sagt, känns hur skönt som helst. Är så sjukt less på skolan så det finns fan inte. Nu väntar sängen, väckaren är ställd på 07:30.

.. VI GJORDE ORDEN ''JAG ÄLSKAR DIG'' SMUTSIGA, NU OANVÄNDBARA.

Ikväll har jag varit med Magnus hela kvällen, riktigt trevligt! Imorgon är det sista skoldagen i arvidsjaur, känns så jävla skönt. Tisdag - kolla på innebandyturneringen i malå sen på kvällen är det julfest sen är det fucking jullov. UNDERBART! Nu ska jag krypa ner i sängen och bara ligga & smsa en stund. Natti, natti♥



16:45

Har nyss käkat middag. Vaknade vid halv 2 idag, skönt att sova ut. Sitter just nu och lyssnar på musik och väntar på att Magnus ska bli klar, vi ska dra ut och ta en cigg. Men han är inte snabb nånstans, lär få vänta ett bra tag till alltså. Senare ikväll blir det nog bara att vara inne och slappa framför tv:n.



Jessica Mauboy feat. Iyaz - Like This



gårkvällen

Gårkvällen spenderades med favoriterna på kosmos och sporthallen, spelade massa pingis och fotboll, riktig rolig kväll. Vaknade vid halv 1 idag, sitter fortfarande här i min sov t-shirt. Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få något i magen. Kvällens planer är inte planerade än så vi får se vad kvällen bjuder på helt enkelt.




FÖRSTÅR INTE VAD NI HÅLLER PÅ MED...






Stannade hemma från skolan idag också
! Skönt att bara vara hemma och inte behöva tänka på något, inte behöva vara ledsen,arg,förbannad,depp över att vara på skolan. mitt huvud sprängs snart av alla tankar jag har i huvudet just nu.. Har inte så mycket mer att säga, just nu vill jag bara lägga mig på sängen och aldrig mer vakna upp igen. Näe nu drar jag ut med skruttan..

O R K A

Är inte i topp att skriva här på bloggen precis. Har hänt så jävla mycket, både bra och dåliga saker. Är så sjukt less på jävlart allt! Kan inte alla bara lägga ner, orkar seriöst inte längre.

Stannade hemma från skolan idag, orkade fan inte fara dit får se kanske stannar hemma imorgon också. Nu ska jag gå upp och sminka mig sen ska jag ringa och kolla om ***** kan köpa cigg. Får se vad kvällen bjuder på, kanske drar på hockey..



förstår inte vad fan ni håller på med...


19:35



Har nyss kommit ut från duschen,
känner mig lite fräschare nu ifal! Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt & dega framför tv:n, vetefan om jag orka skola imorgon, känns då iaf inte som det nu, men vi får se helt enkelt. Nu ska jag snart gå upp och kolla på tv med familjen. MYS

HELGEN

Helgen var grym! Vet inte riktigt vad mer jag ska säga om helgen. Vi körde en två dagars, fredagen var det först fest hos Diana senare for vi till juldansen, trodde verkligen inte jag skulle ta mig in men det gick hyffsat bra, sen vart det efterfest där också. Lördagen var det fest hos Diana igen, alla kanske inte mådde så bra men. Tack för helgen allihopa!

Har nyss kommit hem, fick skjuts av Elias hem. Idag mår man väl som man förtjänar. Nu ska jag gå upp och försöka få något i magen & hoppa in i duschen, mår fan inte bra alls så vi lär ju se hur det kommer gå med den saken..



Då kör vi ikväll då folks!

Då va man hemma från skolan, fett skönt! Har egentligen inte tid att sitta här vid datorn just nu. Ska hoppa in i duschen nu och göra mig klar sen bär det av till Arvidsjaur. Bussen går halv fyra, så jag får fan inte missa den. Näe nu måste jag skynda mig påriktigt. Hoppas ni får en trevlig helg för det kommer då jag ha ;)



GODNATT

Blev kosmos ikväll med Wendy och Magnus, spelade massa kort & pingis, riktigt trevligt må jag säga! Blir nog ändå Arvidsjaur imorgon, blir bara mer och mer taggad, sen på lördag drar jag förhoppningsvis till Sorsele till Filip, vi får se hur det blir. Håller tummarna! Känner på mig att helgen kommer bli lyckad. Nu ska jag gå upp och tvätta bort sminket sen ska jag lägga mig i sängen och läsa ingenom svenskan. Natti natti♥



TAGGAD

BLACK EYED PEAS


T O R S D A G

Har just kommit hem från skolan! Dagen har varit allmänt dryg och jobbig. Har beslutsångest om jag ska fara till Arvidsjaur på fest imorgon eller inte, vet inte hur jag ska göra..hm. Näe nu ska jag försöka slita mig från datorn och sätta mig och göra klar svenskan, har muntlig redovisning imorgon. Känner på mig att det kommer gå åt helvete. Sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på helt enkelt.



fuck you...

23:30



Magnus och Wendy kom hit ikväll, vi bakde negerbollar & sen hyrde vi en film också
. Kommissarie späck, tycker inte den var så himla bra men. Nu ska jag spela kort med syster en stund sen ska jag krypa ner i sängen. Skola i Malå imorgon som sagt, får sova till klockan halv 8..gillas!

Let you go, let me know.



Då var skoldagen över, har just fått lite käk i magen. Sitter just nu och lyssnar på musik och väntar på bättre tider, hah ne skoja. Ikväll kommer Magnus & Wendy hit och bakar, fett nice. Är hemma själv också, senare ikväll drar vi på kosmos. AWESOME! Nu ska jag gå ut på altanen och ta en cigg & höra av mig till dom

21:46



Ikväll  har  jag  varit  på  hockey  med  Magnus  och  syster
, dock så förlorade Malå mot Boliden. ILLA! Nu ska jag hoppa in i en vaaarm lång dusch och sen ska jag krypa ner i sängen. Är så sjukt trött så det finns fan inte. Inte pepp på skola imorgon.. URS

T I S D A G

Då va man hemma från skolan! Idag hade vi ingen lärare, per-ludvig var tydligen sjuk vilket vi fick veta 20 över 8 idag, fan så förbannad jag var. Fett ovärt, men mammi kom och hämtade mig som tur var. Vi gick på dollar en sväng också, trevligt. Nu ska jag försöka slita mig från datorn & sätta mig och plugga, måste blir klar med uppgifterna, det är bara ett måste.


fett skön


och varje gång jag söker lyckan så söker jag trösten

nånting  känns  fel,  men  jag  vet  inte  vad
pusselbitar  saknas,  men  jag  vet  inte  vilka
tusentals  frågor,  men  facit  ger  mig  inga  svar
jag  söker  lycka,  men  vet  inte  var  jag  ska  finna  den


''Jag är så ful och i behov av ett ligg så därför vill jag ha många kanaler och se på porr.''



Kvällen spenderades med världens bästa Magnus
, vi drog till kosmos och chillade hela kvällen. Imorgon är det skola.. fyfan vad jobbigt. Väckaren är ställd på 05:30

He said that he'd wait forever



Blev sent igår, somnade inte förrän vid klockan 3. Har just vaknat, verkligen skönt att få sova ut!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och gör inte ett skit. Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få något i magen. Sen blir det att sätta sig och plugga resten av dagen.

00:22

Sovde till klockan 4 idag,helt sjukt. Har iaf pluggat & städat mitt rum hela dagen/kvällen, så nu är det rent och fint,GILLAS! Imorgon är vi lediga..fett skönt. Aja nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och försöka sova. Godnatt!



NATTI,NATTI



Kvällen spenderades med skruttan, vi drog till ishallen och chillade kort hela kvällen
! Rolig lördagskväll..men om 7 dagar blir det p-p-p-artyyy. Är redan taggad som satan, känner på mig att den helgen kommer bli lyckad. åh kan det inte bara bli fredag NUU. Har inte så mycket mer att säga, helt tomt i skallen. Nu ska jag krypa ner i sängen, natti ♥

DO IT FOR THE WORLD

Vaknade vid klockan halv 2 idag! jag är så arg just nu, vet inte riktigt vad som händer inuti mig. jag är så förbannad att jag håller på börja flänna,helt utan anledning! Känner mig så jävla värdelös. Näe nu ska jag börja göra mig klar och se vad kvällen har att bjuda på.



JAG SIKTAR MOT TOPPEN SÅ LÅNGT JAG KAN NÅ



Discot sög verkligen
, finns ingenting mer att säga om kvällen helt enkelt! Ska gå upp och tvätta bort sminket och borsta tänderna nu & bädda ner mig i sängen är så sjukt trött så det finns fan inte. Imorgon blir det kanske Stan med Linda, vi får se vet inte riktigt än hur det blir. Sovsött

DISCO, Y E A H



Har nyss käkat middag
. Ikväll blir det att dra på disco med Evelina, Ellen och Didrik, vi kommer säkert träffa massa annat trevligt folk där också. Vi ska göra stället osäkert ikväll;) Nu ska jag byta kläder och vänta tills klockan blir 7.

MIKROFONKÅT



FREDAG

Skoldagen har varit hur chill som helst, endast 2 lektioner på hela dagen. Halv 1 drog jag till studio8 och syster gjorde en hårinpackning på mig och lockade även håret. Blev jätte bra! Har just kommit hem. Sitter just nu och dunkar musik och försöker planera kvällen.


VÄRLDENS SÖTASTE







GODNATT



Har just varit ute och tagit en cigg med Magnus
. Han har varit här hela kvällen typ, så han har just farit hem, wendy var här ett tag också. Har inte så mycket mer att säga. Ska snart krypa ner i min STORA säng, börjar inte skolan förrän 09:10 imorgon, underbart. Imorgon är det fredag, fyfan vad skönt. Nu håller vi tummarna på att helgen blir lyckad;)

Du är en sån som måste finnas men nu så är du borta



Nyss käkat middag, är nu mätt och belåten
! Sitter just nu och väntar på att Magnus ska sluta sin innebandy träning och gör inte ett skit, har allmänt tråkigt. Blir säkert så att Magnus och wendy kommer hit och så ska vi baka sen ikväll. Aja ska ut med Evelina en sväng nu sen ska jag nog höra av mig till wendy. Hoppas ni får en trevlig kväll.PUSS♥

T O R S D A G


Har just kommit hem från skolan
! Chill dag har det varit. Nu ska jag sätta mig och göra klar svenskan, ligger så sjukt efter i nästan alla ämnen & tydligen så har jag över 30% frånvaro så snart kommer jag säkert bli av med studiebidraget också, rektorn pratade med mig förra veckan..känns inte bra. Senare ikväll får vi se vad som händer, Magnus och wendy kommer kanske hit ikväll men det är inte 100 än.

IF IT`S WHAT YOU WANT, THEN IT´S WORTH IT ALL

Nu har Magnus just lämnat huset. Kvällen spenderades med han, vi drog först på kosmos och chillade ett tag & sen drog vi vidare hem till mig och bakade chokladbollar och kollade på tv. Riktigt trevligt! Torsdag imorgon vilket innebär att jag kan stiga upp klockan halv 8..fett skönt. Näe nu väntar sängen, Natti



00:16

Kom just ut från duschen, känner mig nu ren & fräsch! Ikväll gjorde vi som sagt polkagrisar, Magnus kom hit också, fett nice. Vi failade som satan på första.. men det hindrade oss inte att göra två satser till & dom blev perfekt. Vi var klara vid halv 12, tog fan hela kvällen hah men kul var det. Nu ska jag bädda ner mig i sängen, väckaren är ställd på 05:30..gillas inte 



RSS 2.0